edyta01
Czekamy na czwarty cud
edytka dziękuję :* a w ogóle ,to mam takie pytanko...troszkę chyba niedyskretnePewnie o tym pisałaś,ale gdzieś zgubiłam...Jak sobie dajesz radę z 3 brzdącami? Tzn jak planujesz dzień,czy masz troszkę czasu dla siebie itp.? Pytam tak w sumie głupio ;-),ale bardzo mnie ciekawi,jak sobie dają radę babeczki z większą ilością dzieciaczków. Wiem,że każda kobieta i jej sytuacja jest inna...ale tak mnie jakoś naszło.
Karotka tak szczerze to powiem Ci ze jak dla mnie z jednym dzieckiem jest ciezej niz z dwojka czy trojka ...moze to tylko moje odczucie ale ja tak uwazam
Teraz gdy mam juz starsze dzieci to jest wprost idealnie,moje starszaki jak ich poprosze to zajma sie malym a ja moge cos zrobic...jak dzieci byly mniejsze to bylo trudniej ale dalam rade 
Pytasz czy mam czas dla siebie,od razu bez zastanowienia pisze ze tak
oczywiscie nie duzo ,ale zawsze to lepsze niz nie miec go wcale .Jak moj mezus jest w domku to bardzo mi pomaga,jak potrzebuje chwili dla siebie to on zostaje z dziecmi a ja sobie wsiadam w samochod i jade na zakupy czy do kolezanki,jesli chce wyjsc tylko z jednym dzieckiem aby sobie porozmawiac to tez to robie,a w pon i sro chodze do collegu...oczywiscie moj maz tez ma wolne od dzieci,jezdzi na silownie a od stycznia bedzie chodzil na boks ,takze jesli sie chce to mozna wszystko,tylko trzeba porozmawiac z partnerem i przedyskutowac co i jak 
Karola to dzialajcie w pocie czola

Pewnie o tym pisałaś,ale gdzieś zgubiłam...Jak sobie dajesz radę z 3 brzdącami? Tzn jak planujesz dzień,czy masz troszkę czasu dla siebie itp.? Pytam tak w sumie głupio ;-),ale bardzo mnie ciekawi,jak sobie dają radę babeczki z większą ilością dzieciaczków. Wiem,że każda kobieta i jej sytuacja jest inna...ale tak mnie jakoś naszło.
albo ciazowy siknij
:-):-) a ktory to Twoj dzien cyklu????
moze seksik jednak zwiekszyl