• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

edytka dziękuję :* a w ogóle ,to mam takie pytanko...troszkę chyba niedyskretne :sorry2: Pewnie o tym pisałaś,ale gdzieś zgubiłam...Jak sobie dajesz radę z 3 brzdącami? Tzn jak planujesz dzień,czy masz troszkę czasu dla siebie itp.? Pytam tak w sumie głupio ;-),ale bardzo mnie ciekawi,jak sobie dają radę babeczki z większą ilością dzieciaczków. Wiem,że każda kobieta i jej sytuacja jest inna...ale tak mnie jakoś naszło.

Karotka tak szczerze to powiem Ci ze jak dla mnie z jednym dzieckiem jest ciezej niz z dwojka czy trojka ...moze to tylko moje odczucie ale ja tak uwazam:tak: Teraz gdy mam juz starsze dzieci to jest wprost idealnie,moje starszaki jak ich poprosze to zajma sie malym a ja moge cos zrobic...jak dzieci byly mniejsze to bylo trudniej ale dalam rade :-p
Pytasz czy mam czas dla siebie,od razu bez zastanowienia pisze ze tak :tak:oczywiscie nie duzo ,ale zawsze to lepsze niz nie miec go wcale .Jak moj mezus jest w domku to bardzo mi pomaga,jak potrzebuje chwili dla siebie to on zostaje z dziecmi a ja sobie wsiadam w samochod i jade na zakupy czy do kolezanki,jesli chce wyjsc tylko z jednym dzieckiem aby sobie porozmawiac to tez to robie,a w pon i sro chodze do collegu...oczywiscie moj maz tez ma wolne od dzieci,jezdzi na silownie a od stycznia bedzie chodzil na boks ,takze jesli sie chce to mozna wszystko,tylko trzeba porozmawiac z partnerem i przedyskutowac co i jak :tak:

Karola to dzialajcie w pocie czola :-p

reklama
Ja siedze w lozku i czekam na obiadek.. strasznie zimno cos wlaczylam ogrzewanie ale dalej... zeby sie tylko nie rozchorwac na swieta heheh...

Karola idz teraz mecz swojego chlopa :-D albo ciazowy siknij

Edyta nas nie ma w domu wiec tylko glowny w salonie grzeje bo go jest storage heater a kaloryfery w pokoju wlanczam jak wroce na 3-4h i mam cieplo a dzis zapomnialam i o... dopiero wlaczylam. Ja mam lektryczne ogrzewanie

ciążowy też siknęłam przy okazji i wyszedł negatywny.

pam mąż za godzinę wraca z pracy, o ile nie będzie za bardzo zmęczony (pracuje po 12 godzin dziennie) to może coś będzie :)

generalnie nie nastawiam się bo nie chcę się potem boleśnie rozczarować, w dodatku mój Gin powiedział, żeby testów owu nie robić bo skok hormonu może być a pęcherzyk nie pęknie i z owulki nici...

kochane co do tych boli brzucha , to np jak sie bardzo zmecze to mnie boli ... ale wystarczy ze sie poloze na 15 minut i przechodzi ;) ale tez mnie martwi ten boł brzucha

Miciurka ja mam wizyte we wtorek..wiec juz nie dlugo...ale w ten wtorek w nocy miałam niespodziewana wizyte w szpitalu i lekarz widział cien cienia ale nie był pewny co to ... i czy cos widzi

Karola - wow:szok::-):-) a ktory to Twoj dzien cyklu????
moze masz jak ja?? nic nic nic a potem w drugim miesiacu owulacja??
ja tez sie tak czulam pamietasz?
niedobrze mi bylo, goraczka, dreszcze i okazalo sie ze owulacje mam :-D

Karotka - trzymam kciuki jeszcze bardziej!!!

siedze sobie wlasnie przed kompem z kieliszkem dobrego wina, dzieci zasuwaja na swoich mini komputerach, maz robi wycene pracu a kolacja sie piecze :-D zyc nie umierac :tak:

Akuku - chyba wyrakalas bo @ wcale sie nie zmniejsza a jakby ciut wieksza od wczoraj :dry: moze seksik jednak zwiekszyl

Karola - to rzuć się na męża jak tylko wróci :-D

Smerfik - mnie też boli jak się zmęczę. I ja też się stresuję z tymi moimi bólami, bo w pierwszej ciąży tak nie miałam, były tylko leciutkie kłucia. Ale lekarz mi tłumaczył, że każda ciąża inna i że tym razem mogę inaczej odczuwać. Mówił, że puki ból nie jest bardzo mocny to mam się nie przejmować

reklama
Karola - wow:szok::-):-) a ktory to Twoj dzien cyklu????
moze masz jak ja?? nic nic nic a potem w drugim miesiacu owulacja??
ja tez sie tak czulam pamietasz?
niedobrze mi bylo, goraczka, dreszcze i okazalo sie ze owulacje mam :-D

tili dziś mam 17dc, ale jak za każdym razem przed owu mam mieć gorączkę 39,5, leżeć pół przytomna plackiem i mieć silne bóle kości to ja nie wiem czy ja chcę mieć owulkę <joke> :-D :-) a może ta wysoka temperatura jakoś myląco wpłyneła na wynik testu?

to mój 4 miesiąc bez tabsów anty, fajnie gdyby te dwie kreski znaczyły, że wszystko wróciło do normy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry