reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
ja czytalam ze odstawic w razie II kresek
i ze niby pisza tak na ulotce bo nie maja zrobionych badan na kobietach w ciazy... to nie wiem moze ja mam cos inengo ??

laski, która tu bierze wit B na pozbycie się plamień i uregulowanie cykli?

mam wit B. 50 mg, ile tabletek dziennie mam brać?

mam zacząć od początku cyklu?

Lore łearju?????? Ty chyba bierzesz/ brałaś wit B6.

Ostatnia edycja:
Karola a witamina be na pozbycie sie plamien pomaga??? a kiedy masz palienia w trakcie cyklu czy przed sama miesiaczka? bo ja przed sama miesiaczka- castangus na razie mi nie pomogl- bo dalj plamie ;/ a co z tą wit. be???

ja mam plamienia prawie jak w zegarku, w 20 dc (+ - 2 dni). a po plamieniach długo, długo nie dostaje @, trzeba ją wywoływać Luteiną, w tym cyklu nie poszłam po Luteinę bo mój Gin ma urlop i @ zrobiła mi psikusa i sama przylazła po 41 dniach. :tak:

któraś na forum pisała, że wit B, wydłuża fazę lutealną bo dobrze wpływa na wydzielanie progesteronu co za tym idzie u mnie by to może zlikwidowało plamienia i uregulowało cykl.

tylko nie wiem dokładnie ile trzeba jej brać i od którego momentu cyklu.

reklama
Karo ja mam chyba podobny problem z tymi plamieniami- tylko ja plamie 2-3 dni przed miesiaczka a potem bezposrednio miesiaczka- lekarka mi na to przepisala ten niepokalnaek mnisi- ale w tym miesiacu wydlurzyl mi cykl - dzis 38 dc- 2 dzien plamienia- @ sie rozkreca rozkrecic nie moze :(- wiem ze z tymi plamieniami to jest ciezej zajsc niestety :( no tak czy siak poczytam o tej wit. BEEEEEE

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry