reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
krowko ja nie czuje strachu , ja jakbym pomogla to juz dziisiaj bym mezulka zajechala tylko zeby znow byc w ciazy.... po porzedniej ciazy czulam okropny strach, lek, panicznie balam sie kolejnej ciązy ,a teraz nie moge sie doczekac tego stanu... a nie radze sobie ze znalezieniem odpowiedzi na pytanie " dlaczego ?" no i tak jak mowie mam cos takiego ze czuje sie jakby mi ktos wyjał baaterie ,nie czuje mocy... mimo ze od rana do wieczora,sprzatam ,piore gotuje , i moj dom blyszczy bo robie wszystko zeby tylko nie wlaczyc myslenia i szukania odpowiedzi to jednak w srodku czuje nie moc, bezsilnosc.....

Die zgadzam sie , czasem jak sie czlowiek wygada to poczuje ulge , a ja potrzebuje odpowiedzi na pytanie dlaczego ,a kto wie dlaczego ?

Akuku- powaznie pisze zeby nie stoswoac w czasie staran o ciaze?????????/ u mnie pisze wlasnie zgola na odwrot!!! ale pisze tez ze po uzyskaniu pozytywnego wyniku na tescie ciazowym odstawic lek.

Die- zgadzam się z Tobą! Dlatego ja w tym momencie staram się zajrzeć w głąb siebie i odszukać tą prawidłową drogę. Wiem ile psychika potrafi zrobić z nami. O Jaska staraliśmy się dwa lata. Dwa lata ciągłych porażek. U mnie i u M wszystko medycznie ok. A jednak. Problemem były ciągłe narastające i niekończące się sprawy. Do czasu, do czasu gdy wyjechaliśmy, sprawy nagle wyszły na prostą. Życie zaczęło się na nowo. I bach ciąża! od razu!:-) Za drugim razem oboje pragneliśmy dzidziusia, wszystko idealnie bez spraw "do tyłu". Drugi cykl i bach! Ciąża! Jednak nie udało się..
Smerfik- doczekamy się jeszcze dzidziusia. jesteśmy silne! Tylko musimy sobie wszystko poukładać i podążać dobrze obraną drogą!

Akuku- skoro dziewczyny biorą to chyba można brać :szok::-)

mysle kochana ze nikt nie ma odpowiedzi na takie pytania....ale powiedz mi co by ci dala odpowiedz? jakakolwiek by ona nie byla...zawsze czulaby bys to samo..niestety.....tutaj chyba nie ma odpowiedzi na pytanie dlaczgo....szukanie glebszego sesnu w tym chyba jest bezcelowe- bo dlaczego Ty a nie kto inny...a dlaczego kto inny a nie jeszcze inniejszy....jasne mozna sie nad tym zastanaiwac pytanie tylko czego sie po takim pytaniu czlowiek spodziewa..co chialby uslyszec..a moze czego nie chcial by uslyszec...

krowko (hehe jak pisze Twoj nick to jakos mi głupio ze sie do ciebie tak zracam) haha ...Damy rade bo musimy :) i tym oto dobrym mysleniem koczymy temat smutny :* juz dzisiaj nie bede go poruszac ::* ale nie obiecuje ze znow kiedys zlapie mnie taki dzien i bede musiala sie wygadac i wyzalic....

Die ja w takich trudnych chwilach chcialabym uslyszec " To po to bys pozniej w zyciu była silna i radziła sobie z przeciwnosciami , a nagrode za cierpienie otrzymasz :) zawsze od mojej mamy slyszalam te slowa gdy bylo mi zle, gdy cierpialam.... i moja mam teraz tez to powtarza...ale ja nie chce by ona widziala jak ja cierpie...

reklama
akuku przepraszam ,nie chce zebys sie smutala :* rozpoczelam temat i akuku jes smutna.... Ratujcie akuku niech ona mi sie tu cieszy :)

kochanie ja sie nie smutam tylko ja wlasnie nei chce zebyscie yw sie smutaly ...tzn. jakby to powiedziec boje sie i mysle ze kazda z nas sie boi... ja w pierwszej ciazy nie myslalam w drugiej w sumie tez nie... ale teraz ise juz tak dlugo staram ze boje sie ze jak zajde bedzie cos nie tak.
Ale to nie jest niczyja wina :)
ja tylko napisalam to bo chcialam nie wiem? piodzielic sie z tym... bo komu mam powiedziec. W sumie to nic nie wnosi...
ahh juz nei wiem co pisac

die sprawdze jeszce raz
do not take this product if you :
are lactose intolerant
are pregnant, trying to become pregnant or breast feeding
i inne

wiec teraz nie wiem co mam robic a kupilam agnus castus, pms relief firmy Kira

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry