Witam
smerfiku nawet nie moge sobie wyobrazic jak bardzo cierpisz bo tego nie przezylam, a przynajmniej o tym nie wiem... ale powiem Ci tylko tyle "nastaw sie na najgorsze a spodziewaj najlepszego" zawsze troszke pomaga

ja trzymam za Ciebie baardzo mocno kciuki i wiem ze niedlugo uslyszysz serduszko, potem poczujesz kopniaczki az na samym koncu tej trudnej drogi zobaczysz swojego maluszka

jestem pewna ze Aniolek czuwa nad wami

trzymaj sie kochana.
tilluchna wiem wiem

moze ja juz poprostu nie moge takich komedi ogladac

bardzej mi sie podobalo np. wpadka, albo slubne wojny, albo licencja na milosc... a placilam bo zamowilam przez n-ke i w tv ogladalam a ze to premiera to placilam

cos mi sie w kompie poknocilo i nie moge sciagac

no ladna masz tempke wiec trzymam kciuki

die perle no ja mialam z ksiedzem taka sytuacje ze chcialam byc bierzmowana i chodzilam na te cale zajecia proby itd, no i zaczely sie jakies rekolekcje trzebabylo przychodzic codziennie na 6.30 a ja chodzilam juz do technikum (wczesniej nie bylam biezmowana bo tak wyszlo) i powiedzialam ze nie moge chodzic na rekolekcje bo o 6.36 mam autobus do szkoly... a on do mnie ze jak szkola wazneijsza od Boga to moge wyjsc... no i nie bylam wtedy bierzmowana... ale pozniej w mojej szkole ksiadz byl spoko i kilka osob ze szkoly nie bylo bierzmowanych a chcieli i wszyscy chodzili na proby a mi powiedzial ze jak mieszkam tak daleko to nie musze (mialam poltorej godz. drogi) mam tylko przyjechac ze swiadkiem i byl;am bierzmowana

a ksiadz z mojego osiedla ( ja chodzilam na schole jak mialam jakies 9 lat ) mial wózek dzieciecy w plebani i jedzenie dla dziecka hahaha

wszyscy mowili ze dzieciaka se zrobil... ogolnie wszyscy mowili ze sypia z dziewczynami...raz bylismy na koloni i w srodku nocy zabral nas na nocna wyprawe i tak chodzilismy a on z taka dziewczyna z krzakow wyskoczyl niby nas wystraszyc, ale wszyscy wiedzieli co oni tam robili... wszystki "opiekunki" byly w szoku.
ja zaraz jade z mama do lekarza po recepte. Dzwonilam 2 dni temu do mojej pracy zeby zaaranżowac kolejne spotkanie i nikt do mnie nie oddzwonil, teraz sie zastanawiam czy dzwonic znowu czy czekac az sami sie odezwa ?? ja mam zwolnienie do 15 albo 16 ale mam nadzieje ze dostane kolejne. hmm
dzis Alex przyszedl do nas do lozka rano i mowi : "mamo ja karmilem mojego misia piersia" hahahaha

On jak widzi jakies male dzieci to sie zachowuje jak ja jak bylam mala mowi tak : " mamo zobacz jaki maly slodki dzidzius" albo " a ten jest podobny do Victorka "

Lori kochana czy Ty si estarals wg jakiejkolwiek metody teraz ?? bo jak pamietam to serduszkowalas i przed i w trakcie i po owu tak??
ja tak mysle jak z ta moja owu bo nie wiem od jakiego momentu mam liczyc 12 godz. bo teraz wychodzi ze jakbym miala owu 20 a m bedzie w nocy to akurat mneij wiecej 12 godzin, ale jezeli owu bedzie 2 dni pozniej ? to co wtedy starac sie od momentu jak wroci czy tylko te 12 godz po.
chcialabym core ale wiadomo nie za wszelka cene dla tego pytam

pewnei i tak bede ise starac caly czas bo juz nei chce czekac i znowu sie rozczarowac.
mi sie w glowie kreci dzis ...