Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej limonko tylko sek w tym, zed ja juz sie wyleczylam jeszcze podmywam sie tantum rosa, ale nie mam ani swedzenia ani uplawow, wiec jak mnie to cholerstwo znowu odwiedzi pierwsze co robie to wymaz i dam na posiew, teraz nie ma to sensu, bo leki tam jeszcze sa i wyszedlby niemiarodajny.
a u mnie brak @ cd ale juz plamie kawa z mlekiem, ale bardziej mleka, brzuch pobolewa lekko i krzyze, wiec pewnie dostane tylko kiedy???zalamka bo nie moge rozpoczac nowego cyklu, ponadto te klopoty z zajsciem w ciaze sa spowodowane zlym ( niestety) nasieniem mojego, ale jak w marcu wyjdzie lepiej u niego, a u mnie grzybica sie odnowi pojde sie przebadac.
Anabelko i tak masz dobrze bo czekasz tylko do 30- na to najważniejsze!!!! a ja...pomysmy- ovu sugeruje owulke ok-26-28 stycznia.... maz wylatuje mi 1 luteg- wiec lepiej zeby sie nie przesunela na dalsze dni....a potem czekanie do...12-17 lutego....
O KUWA WŁASNIE ZOBACZYŁAM ZE MOZE BY SIE TAK UDALO 14 LUTEGO NA WALENTYNKI TAKIEGO PREZENTA ZAPODAC!!! TO MUSI BYC TERAZ PO PROSTU MUSI!!!!!!!!

- no jaja no jaja!!! juz by przestal ten c h o l e r n y snieg padac bo znow pol irlandii bedzie w zastoju
ja oczywiscie pod kolderka sobie siedzie i nawet nie wiedzialam ktora to juz godzina
,
i mialam histerie przez sen - dziwne bo nigdy takie cos mi sie nie wydarzylo
- to ten mnie uspokajal pogadalismy chwile pytal sie czy sie martwie itd. no w sumie glupi sen ale wydawal sie byc prawdziwy
- a to bylo o 6,40 i juz usnac nie dalo rady
wiec poszlam robic schaboszczaki - i od razu na sniadanie schabowe wcinalam hahhah
- wazylam sie dzis i mam 64,5 kg a przed zajsciem mialam 63kg

apropo schabowych,u mnie byly dzisiaj na obiad 

wyslij troche tego sniegu do Sligo co ? bo u nas to tylko deszcz pada a ja bym chciala snieg...
na moje urodziny heheh