• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta ta... lekarz wyslal list do szpitala w zeszly piatek i musze czekac az oni beda mieli 10 minut zeby pomazac mnie zelem zrobic usg ramienia , naciac srkure i wyciagnac ten implant i zalozyc szew... maxymalnie 20 minut robioty... ale coz.. oni strasznie zajeci :-D ale nawet jak w przyszlym tygodniu sie doczekam to nie ma mowy o starankach bo vxekam na operacje nogi i dopiero po tym bo nie chce ryzykowac :tak:

reklama
Akuku pomyśl tak że tej się udało a wejdź na kilka for i na działy gdzie są staraczki to zobaczych jak wiele ich jest :tak: zobacz ile Nas tu jest,wg mnie pokolei będziemy zaciążać

Pam oby znalezli czas jak najszybciej I wyjeli Ci to dziadostwo...mam znajoma ktora dala sobie go wszyc I po dwóch miechach kazala go wyjac,bo krwawila prawie caly czas tzn dzien plamila a nastepne dwa krwawila ...ten implant jest nowa forma antykoncepcji I jak dla mnie jest totalnym niewypalem :zawstydzona/y:

Aj ja wiem ze w koncu zajde ale trace nadzieje :-(
No nic czekam na plodniaki I wtedy bede myslec :-)
Dzis mam zly dzien bo glowa od rana boli...pulsuje :-(
Musze sie wziasc w garsc I moze teraz jak znajoma przyjedzie na tydzien to nie bede myslec :-)

Ja leze w lozkh ogladam magde m I zajadam sid chipsami ::/:/ a dzieci rysuja ogladaja bajki I jedza zelki..
Na obiadek rybka z warzywami wszystko na parze.

Edyta teraz tez tak uwazam.... wtedy myslalam ze spoko bo nie musze myslec... ja tabletek nie biore bo bym wiecznie zapominala a zreszta mam czeste problemy z zoladkiem wiec pewnie zle by sie wchlonely itp itd..... twoja kolezanka przynajmniej miala krwawienia ja mialam wsadzony w pierwszy dzien @ i ostatni... wsadzony mialam rano na drugi dzien juz @ nie bylo i juz 3 miesiace nie mam... pewnie mnie zaleje jak mi wyciagna...:zawstydzona/y: wogole teraz jak czytam to w anglii (nie pamietam kiedy) byla z nimi azkja bo na 1000 wsadzonych 600 kobiet zaszlo w ciaze w ciagu 2-3 miesiecy uzywania...

Akuku co jak co ale nie zjem jedzenia zrobionego na parze,jakus czas temu kupilam parowar ale stoi w szawce bo mi jedzonko z niego nie smakuje,wole tradycyjne jedzonko...jednyna potrawa ktora zjem sa pampuchy ( kluchy na parze ) :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry