• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

pam sliczny kocurek, tez mialam czarnucha.

tili i znowu mam lzy w oczach, juz sama nie wiem czego oczekuje, nie wiem nawet czego oczekuje od siebie, musze to przeczekac az wszystko u mnie wroci do normy, bo mam pms juz tydzien, wkur mnie bierze, bo moglby juz okres przyjsc i bym troszke zluzowala, a tu nic.

reklama
Kasoku alez ja cie baaaaardzo bardzo dobrze rozumiem
w zeszlym cyklu czekalam 18 dni na @ i juz myslalam ze depresja mnie pozre!!!
chodzilam, plakalam, krzyczalam,brzuch bolal, mdlosci mialam, hormony uderzaly o dach domu:baffled:

w tym cyklu jest juz lepiej:tak: choc nawet dzisiaj przez chwile trafil mnie ten smutek, ze sie nie udalo:zawstydzona/y:
bo gdzies tam ta nadzieja sie tlila:tak:

czekanie na @ jest najgorsze...

Z ta kupa to nie bylo tak zle tak jakby jednym palcem wycieral hehe

Tilli Alex tez wola :-( ale on jeszcze nie siega zeby sie wytrzec, no w koncu sie naucza bo bedzie im glupio wolac hehe.
O tyle dobrze ze zalatwia sie do toalety bo wlasnie albo gdzies wyzucil, wylal obok albo wdepnol hehe

Edyta hehe smiesznie z tymi dziecmi :-)

Victor dzis przy dwoch przewrotkach przegryzl sobie warge raz na dole raz na goze i ma opuchniete :-( biedny. Ledwo obiad zjadl... I taki placzliwy jest caly dzien...
Na spacerze plakal jak wracalismy, chyba sie nie wyspal i.wlasnie lezy na kanapie i chyba zasnie... A za 3 godziny do lozek...ale jak ma mi skrzeczec to niech sie przespi z pol godzinki...ale oczywiscie Alex caly czas gada.i halasuje... Ehh
Juz stresa dzis dostalam znowu jakiegos :-(
Jeszcze mialam posprzatac dokladniej ale nie chce mi sie :-(
Ide cos zjesc bo jeszcze dzis nic nie jadlam ...

Kasoku powiem Ci ze ja tak w ostatnim cyklu mialam ze juz sama nie wiedzialam o co mi chodzi... Ehh

No i Viki usnal. Ahh

Pam super kotek :-)

wrzuciłam na 28dni bo lepiej mi się tam pisze:

cykl bezowulacyjny,tam gdzie jest "N" jest notatka:ból brzucha,napięcie lub bóle jajników bo to mi dokuczało...od dziwnego skoku który jest ledwo widoczny no ale skoczyło o 2 kreski miałam ciągłe bóle jajnika,brzucha,czułam napięcie,od tego skoku nie miałam jak zwykle 13 dni wyższych temperatur i okres a w dniu kiedy powinnam mieć okres przestał mnie boleć brzuch jak na okres a zaczął dopiero po spadku temperatury po kolejnym dziwnym i wg mnie sztucznym skoku a potem spadku...Szyjka też konkretnie twarda nie była,była ciągle średnio miękka lub ciut twarda,śluz też szalał bo z rana często miałam wodnisty a w ciągu dnia np.lepki...

a tu jest obecny owulacyjny
szyjka wyraźnie zrobiła się twarda i wraz z wzrostem temperatury śluz robi się coraz bardziej gęsty i lepki,jajnik umilkł od 24dc,za to doszła nerwowość

Ostatnia edycja:
i jeszcze foteczki :-)

Jeszcze jedno jak moja klucha miała 6 dni
Jak ja się cieszę że był uparty i nie współpracował przy porodzie i miałam cesarkę bo chyba by mnie rozerwało na pół :-D

Co robi facet gdy zostawia mu się pod opieką dziecko ? :-)

Uśmiech warty wszystkiego :-)

Pierwsza próba samodzielnego chodzenia (miał jakieś 8 mcy)

Z kotem znajomej która wyjechała na wakacje :-)

przystojniak

a co robi dziecko gdy autobus stoi w korku ?

No to co że to piasek ! aniołka też można zrobić

Ostatnia edycja:
Pam jaki fikusny ten twoj milusinski :-)

Tili my w tym roku planujemy do polski dotrzec ( po 5 latach ) może sie uda :-D no i chcielibysmy po 2 dni zostać we Francji i Hiszpani ale czy nam sie uda ,to nie wiem :-p

Akuku więc juz jutro bedzie wielkie powitanie męża ??? :-p

Anabelko cudny twoj syneczek :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry