• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Emalia pewnie najlpiej nastawic sie na najgorsze a spodziewac najlepszego.
Mam nadzieje ze nie bedziesz juz dlugo czekac:-) oby do jutra. Ja rano sie budze i odrazu.na tempki patrze.

reklama
Edytka- nastawiam się ,że nic z tego. Wole być mile zaskoczona.:tak: Jak do rana nie będzie to jeszcze powtórzę.

Aby bylo mile zaskoczenie :-)

Napisz mi jeszcze ,jeśli obudze sie godz pozniej to ile mam dodać do tempki ??

Akuku mądry chlopaczek z Alexa tak sie martwi o tatusia...
A gdzie spaliscie,w hotelach,hostelach czy u prywatnych ludzi ?

Ostatnia edycja:
Edytka- z tego co Lori kiedyś tłumaczyła, to zaznaczasz zaburzona i jak wstaniesz później to odejmujesz 1 kreseczkę (0,1) a ja godzinę wcześniej to dodajesz jedną.
Akuku- ja też już mam taki nawyk. Wyjmuje termometr i od razu wpisuje w wykres i patrze na wszystkie inne.

Strasznie mi sie w głowie kręci. Ledwo mogę wzrok na kompie skupić. I tu moje pytanie do własnego ciała. Co to do kur...nędzy oznacza?:-)

no u nas by taka podroz autem nie wypalila bo my najdluzej to chyba 2h wytrzymujemy:-p
choc teraz moze by bylo inaczej bo i dzieciaki starsze i bardziej sie moga zajac w samochodzie itd.

tez myslelismy nad pojechaniem do francji ale wlasnie nie wiem jak z noclegami...
moze by w namiot zainwestowac:-D

Akuku
- niesamowite ze Aleks tak sie martwi i ze takie zdania ma...',martwie sie ze oni zgina'
no moje by tak nie ulozyly

Pam - wysterylizuj bo ci sie kotka zameczy w czasie marcowania:tak:

a ja wypilam pol kieliszka i nie za dobrze sie poczulam wiec pije soczek pomaranczowy:-D

Emalio - u mnie dalej nic:no: ale tak jak mowilam ostatnio mialam 17/18 dni wiec jeszcze czas:wściekła/y::baffled:

A ja wykapałam się z Jankiem i siedzę w wyrku a on bajki ogląda. Mąż sie wyniósł do drugiego pokoju , bo woli film oglądać. A ja se siedzę i sprawdziłam tempke i zaś 37,3. I nie potrzebnie sie człowiek nastawia.:-D Już sama z siebie się śmieje.

Tili- a może to jeszcze nie koniec? Dzisiaj to juz różne wykresy widziałam.

Emalia.a mi sie wydaje ze na odwrot to bylo, ze jak godzine wczesniej to odejmujesz a godzine pozniej to dodajesz :-)

Edyta no za pierwszym razem jak jechalismy to glownie objezdzalam forumowiczki z mojego forum i przewaznke spedzalam tam caly dzien, u niekotrych zostawalismy na noc, no i spalosmy w namiocie, (wtedy bylismy malym autem) i zawsze musial byc namiot lub b&b no chyba ze jechalam do kogos.

Ale za drugim razem to do momentu dojazdu do polski spalismy w aucie bo jechalismy 7 osobowym fordem i na dwa przednie siedzenia wkladalismy foteleiki dzieci i kilka rzeczy z auta jakies zabaweczki male, moja torebke itd.
A na dwoch tylnich (one sa wyciagne) wyciagalismy je i zlozone kladlismy w poprzek na to materacyk dzieciecy taki ze spiworkiem nie wiem czy wiesz o.co mi chodzi i na tym spal Alex a my na reszcie (bylo tyle miejsca ze spalismy wyprostowani) spalismy my z Vikim po srodku :-)
no i spalismy w roznych miejscach w zaleznosci gdzie nam sie zachcialo spac :-) glownie zjezdzalismy na jakas stacje przy autostradzie gdzie duzo aut stalo.:-)
Ludzie spali na ziemi poza autem hehe
a i mielismy ze soba wielki namiot ale stwierdzilismy ze nie oplaca nam sie go nigdzie rozkladac bo nigdzie nie chcielismy zostac na dluzej niz dzien :-)
A jesli.chodzi.o szukanie moteli hoteli to przechodzilismy to za pierwszym razem jak auto mielismy male i spanie nie wchodzilo w gre.
Wiekszosc albo pozajmowana albo tak drogo ze kapcie spadaly.
Np. bylo super cena za €40 za noc za osobe...

Kurcze musze jutro posprzatac i pogotowac conieco hmm a nie wiem nawet co.

Mam zamiar upiec chlebek babciny i rogale maslane. Zrobi chyba ta rolade ze szpinakiem hmm ale nie wiem czy na jutro hmm.
W poniedzialek zrobie rosolek z polskiego kur cz aczka (m mi przywiezie :-) )
Na pewno zrobie lasagne w tym tyg.
A tak wogle to zastanawiam sie czy Vikiemu wyprawic urodzinki w sobote za tydz. On ma 5 lutego ale w sumie i tak bede robic ciasta gotowac itd to tylko tort dorobie :-)

Pomysle jeszcze.
Milych snow

Emalio ja 2 dni temu mialam 38:-D

nieee... u mnie to koniec:tak: na tyle siebie znam:tak:
mam juz sluz typowo przedokresowy, juz napuchlam od zatrzymanej wody, moje typowe 2kg do przodu:baffled:
cale moje cialo krzyczy - okkkreeesssss hehehe

o! a my wlasnie podjelismy decyzje co robimy w wakacje hehe
na tydzien pojedziemy do Kornwalii pod namiot a w inny weekend do Alton Towers 1 dzien w parku wodnym a 2 dzien w parku rozrywki i dzieciaki beda mialy ubaw:-D
jakos mi sie nie chce wydawac 2000 funciakow by gdzies na Majorke czy Egipt leciec:no:

do Pl tez nie jade bo nie chce marnowac urlopu na Polske:baffled: raczej Olivcie wyslemy na pare tygodni ale to zobaczymy bo moze w tym czasie tesciowa bedzie z nami mieszkac...:eek:
dobra. koncze analize bo zaraz znowu mnie ciarki po plecach przejda:-p

Pam - moja rada
wykup od razu ubezppieczenie, pokrywa ladnie koszta
a jak bedziesz zapisana u vet to oni tam maja niezle promocje
szczepionki, odrobaczanie i sterylizacja np 50% taniej
zachipuj tez bo to wazne

Akuku - godzine wczesniej - dodajesz, godzine pozniej odejmujesz bo z temperatura z godziny na godzine jest wyzsza
ja po analizie tego cyklu doszlam do tego ze moja temka podnosi sie 0.01 na 6 minut hehe :D:D:D:D:D serio

reklama
Akuku- a ja tak nie napisałam?:-D Widocznie sie zamotałam .Ha ha Zazdroszczę wam tych wyjazdów. Super sprawa.
Tili- ale zauważ ,że ja nie przekraczam w 2 fazie 37 na wykresie. Ja z zasady mam niskie tempki. Taka chyba moja uroda :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry