• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

no ja wyprawiam urodziny Olivci i Piotruli razem - chyba ostatni rok;-)
bo on 2 lutego a ona 28 lutego:-D
w kids play beda mieli
po 10 gosci na jubilata i tyle:-D
dzieciaki wyszalane a mi odpada gotowanie:-p bo tam maja snacki, cieple danie i deser lodowy

reklama
Emalia ja rano mierze tempke i nie wchodze na swoj wykres od razu bo pozniej juz bym nie usnela hehe.
Wiec zapisuej tylko w kalendarzu owulacyjnym na telefonie.

Tilli no ja sie zdziwilam ze tak powiedzial, ale tez mi sie smutno zrobilo ze jemu smutno. Tez chcieliby byc w polsce.
A ogolnie to Alex ma bardzo bogate slownictwo. I czasami mnie zachwyca.
np. ostatnio co jakis czas mowi zdania ze slowem "niby" i tak smiesznie mi dzis wytlumaczyl.co to znaczy i w sumie trafil tylko on to tak smiesznie uzywa, slowo niby stawia na koncu.
Np. mialem ubrac buty niby... A tlumaczy to tak : ze powinien ubrac buty a ich nie ubral a powinien hehe...

Wczoraj znowu mnie poprosil o siostrzyczke heh.

A dzis stwierdzil ze jak nie mam siusiaka to noe moge sikac hehehe

W przedszkolu puszczaja dzieciom scooby doo... I moje dziecko zaczelo sie bac :-( boi sie isc do toalety, w przedszkolu sie posikal, bo jak powiedzial boi sie ze woda z toalety wyjdzie jak bedzie spuszczal wode, w domu tez nie chce sam chodzic :-( .
A jak poprosilam pania by Alex nie ogladal bajek to.powiedziala ze dzieci maja free time i robia to na co maja ochote... wiec poprosilam by puszczali ladne bajki. Kubusia puchatka czy tompka,stacyjkowo itd. ale oni maja tak : tom i jerry, scoby doo i piotrusia pana...
I alex teraz mowi ze duchy istnieja, ze ludzie maja maski na twarzach i sa zli itd.
Zapytam sie o ktorej wlaczaja bajki i najwyzej skroce pobyt w w przedszkolu.
Bo alex ostatnio bardzo mocno uderzyl Victora mostem tak jak tom uderze jerrego tylko ze jerry sie otrzesie i bignie dalej a victor placze...
Ja nie wiem przeciez tu nie o to chodzi by dziecko ogladalo bajki, a one 3 pily kawke... Ehh
Ja rozumiem che to ruuje jak nie to maluje jak nie to buduje klocki, bawi sie w sklep itd..ale bajki?? I ja mam za demoralizacje placic?? No sorki ale Alex mi sie nie dosc ze boi, to sika w majtki ze strachu no to chyba nie jest ok.

To i ja juz sie zamotalam z tymi temperaturami hehe

Wczoraj zapomnialam Vikiemu pieluche ubrac na noc a dzis juz sam powiedzial ze nie chce pieluchy :-)

Tilli no ja raczej 2 tysiakow tez bym nie wydala haha
A co do drogi to wlasnie u nas spoko dzieci jada bez marudzenia :-) my mamy male telewizorki i jak sie nudza to wlaczam bajeczke :-)
I to bylo uzywane tylko jak jechalismy dluzej bo pozniej juz nie :-)
A oni kochani sa, jabko czy kabanosa i jedziemy hehe

Sasiedzi soe dra na klatce :/:/ nie lubi takich krzykow, boje sie..eh

A ja test owu mam tak negatywny ze nawet cienia kreski nie ma.. Czyzby bezowulacyjny cykl ?
Ehhh

Jakos.gowniarze wlaczyli alarm I teraz straz musi orzyjechac go wylaczyc a juz 15 minut dudni...

Ostatnia edycja:
Akuku- to faktycznie nie zaciekawie w tym przedszkolu. Idą na łatwizne puszczając dzieciom bajki. Janek ogląda, ale na nicj junior, albo disney junior. Bajki bez przemocy, wręcz edukacyjne i widze ,że dużo umie, a gadać zaczął przez nie......
I nie gadaj ,że masz cykl bez owu, bo twoja owu wie co robi- czeka na mężą :-D

k u r w a przyjechala straz ale jak to w szkocji kazdy jest od czego innego o oni nie moga wylaczyc alarmu musi przyechac kto z counsilu... No I moze to trwac do poltorej godziny ah...
Bo gowbiarze zbili szybke ...

Emalia no mowilam babce ze jest tyle ladnych bajek edukacyjnych...chyba im sama zawioze na plytach :/:/
moi tez na niclodeone I nick junior a jak byli mlodsi to baby tv.
Tak w tych bajkach licza szukaja, ucza sie krztaltow... A czego sie dziecko nauczy z scooby doo?? Ja sie balam tzn. Mialam taki niezdrowy dreszczyk emocji jak oni uciekali a mialam z 7 lat a Alex.jest taki delikatny.. Ehh
I wlasnie od kiedy w przedszkolu oglada sie bajki? Ehh

Ktos wlasnie przyjechal I cos tam pika ale juz nie alarm...

No wlasnie u Alexa juz agresja do Victora no I sie boi... Nie wiem moze inne dzieci ogladaja w domach ale moje nie I nie chce zeby ogladali tymbardziej w przedszkolu..

reklama
No chyba przedszkole od nauki jest. Pamietam jak Ola chodziła. Bajka to było wielkie wydarzenie. Bardzo rzadko puszczali. Ale za to duzo prac przynosiła. I do dzisiaj jej zostało. Non stop cos tworzy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry