• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ale fanie bylo
wybylismy na gorki na country side :-D:-D dzieciaki zjezdzaly na sankach a bylam dumna bo same zjezdzaly z takich sporych gorek:-D

no i zeby stalo sie zadosc zakupilam sobie butle winiacza i dzisiejszy wieczor moj:-D:-D:-D

nie mozna co prawda przy braniu leku (tzn jest napisane to co na nurofenie:-p) ale dzisiaj sobie jedna tabletke odpuszcze:zawstydzona/y: wezme rano:-p

Anabelko :-) super zdjecia, fajne sa takie bable:-D

Edytko - no ja wakacji nie planuje bo nie wiem co sie bedzie dzialo, ja tak najbardziej to 2 miesiace na przod planuje:-D dalej sie nie da bo u nas to jak w kalejdoskopie;-)

Pam - kotka wow:) ja mam koty, w sumie pol-koty bo kastraty:-p

Akuku - ah zawsze tak jest, ze czym my mamy wiekszego nerwa i nic sie nie chce to dzieci bardziej daja w kosc:tak: ale juz jutro wroci J. , no w sumie pojutrze;-)

reklama
Tili no u mnie tez sie wszystko szybko zmienia ,my planujemy a i tak lipa wychodzi :-p

Napiszcie mi prosze ile godzin musze przespać bez wstawania aby zmierzenie tempki było wiarygodne ?

Edytka 3 godz. chyba
My bylismy na objazdowce europy 2 razy :-) , zawsze docelowo do polski. Tzn. raz najpierw do pl na 2 dni u tesciow 2 dni w zakopanym a potem juz jechane lazurowe wybrzeze itd, co noc gdzie indziej i ten wyjazd byl jak Alex mial 2 latka a Viki 5 miesiecy.
A ostatni w ostatnie wakacje pojechalismy do barcelony , cannes , monaco (pieknie tam) i do roznych innych miast ale juz nie pamietam bym musiala spojrzec. A naklepsze ze jechalismy na plaze ale to juz ktorys dzien i sie spalilam okropnie (bo przeciez slonca nie widze i sie chcialam nalykac ) no i miejsc parkingowych nie bylo wiec zadzwonilam do polski i pytam ile stopni, bylo ok. 20 a my mielismy prawie 40... Klima nan sie zepsola i mowie jedziemy do polski hehe, takze ciesze sie ze jezdzimy autem :-) spalismy w aucie bo mamy duze 7 osobowe. I w tym roku tez mamy zamiar jechac :-)

Mam nadzieje ze umeczeni beda droga :-P albo powiem prosto z.mostu "kochanie choc do lozka bo mi sie dni plodne koncza"haha. Kolezanka bedzie.sie smiala tylko nie wiem jak mama hehe

Tilli moj Alex chcialby isc.na sanki a u nas sniegu nie ma :-( wczoraj troszke.spadlk ale to nawet trawy nie zakrylo.

Akuku my tez do Barcelony chcemy jechac bo niedaleko mam znajoma na lazurowym wybrzeżu tez ,tylko musze sie z nimi dogadać co do terminu ,ale Paryż tez bym chciała odwiedzić haha tyle tego jest że nie wiem czy do pl dotrzemy :zawstydzona/y:

Co do godzin snu tez słyszałam że 3 godz ak wole sie upewnić :tak:

Wróciłam od babci `:-)
Anabelka- synuś śliczny.:tak:
Tili- i jak tam, rozkręca sie coś czy cisza? U mnie nic, szyjka póki co zamknięta a tempka ciągle 37. Byle do jutra :-) Już powoli wyluzowuje.
Edytka- zgadza się , trzy godzinki.

reklama
Edytko no my nawet nie planowalismy gdzie jedziemy :-)
Tzn. wiesz bylismy w trasie i na prome zdecydowalismy w ktora strone. Oczyiscie lazurowe wybrzeze :-) i tak patrzelismy na mape :-)
Jam moj wroci to go wypytam gdzie my bylismy dokladnie bo mam dziure w glowie... Zla jestem ze nie zapisalam :-(
No nie wazne w kazdym razie rano sie budzilismy i decydowalismy gdzie jedziemy itd
Ile pieknych widokow, jak nie bylo duzej roznicy czasowej to jezdzilismy drozkami bocznymi bo na autostradach nic nie widac.
Plaza w barcelonie brzydka :-( brudna, podpaski fujj
Za to w cannes super :-)
Dzieciom sie podobalo ze codziennie na innej plazy.
W sumie smiesznie ze spedzalismy cale dnie na roznych plazach przeciez moznabylo na jednej ale my wieczorkamk chodzilismy po tych miastach :-) , no i jak wstawalismy o 7 rano bo nie dalo sie spac , juz nawet nie chodzi o temp. tylko takie.slonce po oczach dawalo ze zal bylo spac :-) no i jechalismy max 3 godz. potem plaza a potem na miasto.
Alex do mnie ze chcialby pojechac na wakacje :-)

A dzis powiedzial szkoda ze nie.jestemy w polsce... A po chwili mam nadzieje ze tacie i babci nic sie nie stanie...martwie sie ze oni zgina... Zapytalam go.czemu tak mysli a on ze sie martwi. No w szoku jestem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry