• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

100_1136.jpg Przywitanie Victorka :)
100_1168.jpgtylko tak spalismy :D
100_1285.jpgzaraz po "bufecie"
100_1306.jpgbuziaczki
100_2386.jpgAlex po kapieli :D
100_7891.jpgpomocnik przy remoncie :)
100_8245.jpgpodaj mi mleko kobieto!!
100_8531.jpgmały dzentelmen na golasa haha (nie wiem czy bedzie zadowolony ze komus to pokazuje )
101_0067.jpgmale śmieszki
101_0326.jpgbuju buju :)

reklama
anabelka - taki spadek może oznaczać zagnieżdżenie ponieważ w tym momencie najczęściej spada temperaturę, czyli lekko spada progestereon po to żeby zrobić duży wyrzut progesteronu i takie zjawisko jakoś się fachowo nazywa ale nie pamiętam. Generalnie przy zagnieżdżeniu robi się pik.

Akuku - najlepsze jest zdjęcie jak wystaje głowa z pralki :-D

anabelka - taki spadek może oznaczać zagnieżdżenie ponieważ w tym momencie najczęściej spada temperaturę, czyli lekko spada progestereon po to żeby zrobić duży wyrzut progesteronu i takie zjawisko jakoś się fachowo nazywa ale nie pamiętam. Generalnie przy zagnieżdżeniu robi się pik.

Akuku - najlepsze jest zdjęcie jak wystaje głowa z pralki :-D

lori jeszce mam gdzies takie jak Alex siedzial na kuchence na patelni hehe :P:P tylko nie moglam znalesc ogolnie z nim mozna bylo takie smieszne rzeczy robic :P
bo on uwielbial aparat :P zreszta ja sie smieje ze czesto mam takie ujecia ze jak szybko przesowa to wyglada jak film :P bo ja milion zdjec pstrykalam :P

Witam i ja w złym nastroju. Ehhh, aż mnie serce boli. Dlaczego mi sie nie udaje?

Akuku- sliczni chłopcy i bardzo do siebie podobni. Ty też fajna babeczka jesteś.
Tili- jak się trzymasz? Ja jeszcze nie mam i wydaje mi się ,że może mi sie przesunąć ciut. Ehhhh Już niech przyjdzie. Chyba w tym cyklu testy owu sobie odpuszcze, będę sama tempkę mierzyć. Jeszcze się okaże.

Lori - ja odpuszczam na jakis czas
najwczesniej zaczniemy po wakacjach ale to juz czas pokaze

Jak po badaniach????

Emailo - u mnie dalej nic;-) ale sie nie zalamuje,
i wlasnie ja dlatego bede mierzyc temperature
bo gdybym jej nie mierzyla caly czas bym wierzyla, ze moze sie udalo i wydala fortune na testy
a tak przynajmniej jestem spokojna:tak:

i nie zalamuj sie Slonce... uda sie w koncu,uda:tak:

Akuku - Ty wiesz, ze ja uwielbiam Twoich chlopcow :*

reklama
dziekuje dziewczynki dziekuje :):)

Emalia wiem jak to jest :( co miesiac sie zalamuje, ale pozniej znowu przychodzi czas ze chce sie starac., bo moze ten bedzie udany :) i zal mi zawsze jakis cykl odlozyc :)

ja dzis robie wafelki dzieciom :)

chcialam zrobic chlebek ale musialabym na zakupy jechac a nei chce mi sie a tymbardziej z dziecmi :) wiec zjemu buleczki jutro gotowe mam w zamrazalniku.

Ide sprzatac bo nie lubie jak ktos przyjezdza i mam cos nie zrobione :P
lubie miec na cycus glancus :)
choc juz czasu tyle nie mam ale znajac siebie piorko w dupke i jechane :D hehe

dobra zmykam chatke opozadzic... a ja chce wieksze ??omg jak ja dam rade hahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry