• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilli super ze sie tyle.skrocil :-)

A mi sie chyba jednak owu zbliza, przed.chwila zrobilam test owu I chociaz cien kreski :-) bo o 13 nic nie bylo, wczoraj o tej porze tez nie. Licze na to ze owu bedzie max.za 3-4 dni.

Jade do sklepu.. Ehh

reklama
Akuku to super hehhe :-D

tili super ze sie skrocil :tak:

a ja mam pytanie do dziewczyn ktore maja juz dzieci.... czy macie po ciazy/porodzie problemy z nietrzymaniem moczu? :sorry2: np kiedy macie lekko pelny pecherz i my smianiu sie lub kichnieciu?

Nie nadazam za wami;)

Pam ja na codzien nie mam tego problemu ale wlasnie ostatnio jak jestem chora troche przetrzymalam bo mi sie kluski gotowaly wkoncu kichnelam i sie posikalam:( wstyd ale sama nie wiem co sie stalo...

Wogole czuje pelny brzuszek od 5 dni?

Ale super torciki my zwykle klasyczne torciki jemy..

Mnie nadal chorobsko trzyma... Wrrr juz mam dosc kataru!!!!

Pam ja mialam na poczatku po ciazy z Olivcia jak zabralam sie za chudniecie to skakac na skakance nie moglam:-D ale potem zaczelam cwiczyc miesnie kegla i teraz po 2 dzieci jest ok:tak:

Akuku - super, owu bedzie na czas:tak:

Kamilko - zdrowka

Kamilko mowi sie że katar leczony czy tez nie trwa 7 dni,takze z kazdym dniem bedzie coraz lepiej.

U nas wieczorkiem mial padac snieg,ale jak narazie ciaza,moze pozniej zacznie padać.

reklama
hehehe:rofl2::rofl2::-D LOL
spoko, nie tlumacz sie:-p fajnie wyszlo:-)
a mi z telefonu czasem takie cuda wychodza..
pisalam do meza ostatnio i zamiast imienia Tomek mi wyszlo Romeo:szok::szok::szok:
i tak wyslalam
dobrze, ze moj mezus nie podejrzliwy tylko zrozumial blad hehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry