• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku- ale sobie odpoczniesz na nartach, ach..marzenia. Coś mi się zdaję, że masz racje z tym wykruszaniem. Tili, Edyta,Domi, Micurka, Mamolinka, Karotka, Mississis, Limonka ....

Ja nadal na jajnikach i śluzie będę polegać. Nigdy testów owu nie miałam. Zobaczymy czy w ogóle zaczniemy staranka, póki co nastawiam się na tak. A co będzie z 2 miesiące to się okaże.

reklama
Kasoczku- nigdzie ostatnio nie pisze za dużo, bo moje posty są niedostrzegane, a już wystarczająco mam nerwów związanych ze staraniami i comiesięcznymi niepowodzeniami. Ale miło mi za Twoje słowa kochana.

emalia kochanie nie to, ze nie dostrzegane tylko kazda z nas chce jak najbardziej sie tu podzielic swoimi bolaczkami, ze moze pomijamy inne? wiem co czujesz, bo ja tez negatywy same widze i juz sie godze ,ze bede miala jedynaka w domu. Postaram sie bardziej skupic na was dziewczynki, a nie tylko na sobie, wiec wracaj i pisz o bolaczkach, chetnie poczytam i odpowiem jak bede miala cos sensownego do powiedzenia rzecz jasna :)

Kasoku- ale sobie odpoczniesz na nartach, ach..marzenia. Coś mi się zdaję, że masz racje z tym wykruszaniem. Tili, Edyta,Domi, Micurka, Mamolinka, Karotka, Mississis, Limonka ....

Ja nadal na jajnikach i śluzie będę polegać. Nigdy testów owu nie miałam. Zobaczymy czy w ogóle zaczniemy staranka, póki co nastawiam się na tak. A co będzie z 2 miesiące to się okaże.
krowko witaj, no edyty tez nie bylo dlugo, ale to sa babki :) na innych watkach siedza, nie wspomne juz o pandorze, ja wznawiam bazowanie na sluzie, ktory juz towarzyszy mi jakis czas i bolach kluciach no i chcicy :)

Die , Kasoku- dzięki Wam wielkie kochane i ściskam.

Właśnie zauważyłam ,że Edzi i Tilusi ni ma. Z Mamolinką mam stały kontakt na fb, wszystko u niej dobrze, dzidzia rośnie, ale nie ma zbytnio czasy pisać na bb.

Ja dzisiaj dostałam zamówione testy. Tak więc ma 10 szt owu i 15 szt ciążowych. Sikanie to moja nowa obsesja :-) Za tydzień owu, oj będzie się działo :-D

u mnie sluz taki malo sugestywny ze niebardzo moge na nim polegac....

ale wiecie co...ja zauwazylam ze odkad sie stramy to my rzadziej seks uprwiamy- bardziej sie skupiam na tych wsyztkich wyliczeniach....a seks gdzies umyka- bo teraz w te dni nie trzeba a w te inne trzeba..kiedys tak nie bylo:( co to jest 5 razy w miesiacu???? ;/ bez sensu....

nie lubie staran....kuwa nie lubie:(

Ja dzisiaj dostałam zamówione testy. Tak więc ma 10 szt owu i 15 szt ciążowych. Sikanie to moja nowa obsesja :-) Za tydzień owu, oj będzie się działo :-D

Hahaha- skąds to znam...poki co tez leje na te owulacyjne..choc ciazowe zrobilam tylko 2 od 7 miesiecy- oba w zeszlym miesiacu jak mi sie @ spozniala:P a tak to nie robie przed @

Bony czy Wy tez tak macie ze sobie np. wyobrazacie co tam sie w sodku u was dzieje- jak te spermiki wedruja do jaja sie dostaja przegryzaja otoczke...ja ciagle o tym mysle- czy doszly tam, czy teraz moze sie juzzaczely jakies podzialy komorkowe....boze popadam w obled mowie wam maskara....najbardziej mnie wnerwia to ze ja chce a przyroda ma to gdzies :(

Die- ja w poprzednim cyklu dopiero nauczyłam się i zobaczyłam mój właściwy śluz. Bzykaliśmy sie prawie codziennie i co? Doooopa. Teraz mierze na dzień przed owu, może taki sposób będzie dobry. Ehhhhh Ciężki jest żywot staraczki.:baffled:

Emalio dobrze ze wrocilas :)co u Ciebie?

Kasoku wysmigalas sie na tych nartach? ile jeszcze do testowania :P

Die wiesz co ci powiem odnosnie tego sexowania ze to prawda kazda czeka na plodne i mi jak kiedys m powieiedzial moze sie zabawimy to mu powiedziałam ze dzisiaj mam nie plodne .... i dopiero po chwili zalapalam ze ja zylam dniami plodnymi i nie plodnymi a teraz spontan :)

hahaha od kiedy mojemu sie plemniory zj eb al y to ja sobie wyobrazam jak sa w moim ciele i wkolko sie kreca, no bo przeciez sa rypniete i nie potrafia do celu pognac

smerfiku u mnie z testowaniem jest jedna wielka niewiadoma, bo ja nie mam pojecia kiedy okres dostane, wiec pewnie za dwa tygodnie jak nic nie bedzie zrobie test i pojde na wywolanie. co do nart, to ja dopiero zaczynam z moim m wiec jutro mnie czeka kolejna przygoda tym razem w bytomskich dolomitach, a potem na weekend znowu gorki, na szczescie mam blisko gory ,wiec moge robic wypady, ponadto moi rodzice mieszkaja w gorach wiec sprawa zalatwiona.

Ostatnia edycja:
reklama
Emalka ale masz sluz taki rozciągliwy? bo ja mam ale tylko wodnisty w okresie okoloowulacyjnym- on bardzo podobny do kremowego jest i w sumie dosc ciezko mi go rozgraniczyc- a do tego muszę go wygrzebywac z pipki:p za to w okolicach owulki mam inny zapach- wiem to obrzydliwe- ale kurde no czuje inny zapach tego sluzu- nie musze go nawet jakos wachac szczegolnie- czuje bez wiekszego wysilku...

Smerfik my tez sie kochamay nie tylko w dni plodne..ale jak sa plodne to ja wiem ze powinnismy, nawet jelsi niedokonca mam ochote, a jak nie mamy ochoty i sie niekochamy to ja mam wewnterza swiadomosc ze dupa no nie kochalismy sie nie bedzie dziecka...i to ciagle w glowie jest ;/ takie jakby wyrzuty sumienia- ze niezrobilismy tego w te dni- to juz nie jest spontan :(
mnie wlansie najbardziej wnerwiaja te dni plodne- bo wtedy no kochamy sie - jasne- teraz bylo super mialam libido jak stad do stanu teksas...i chaialo mi sie i w ogole- ale i tak to bylo w swiadomosci prokreacyjnej:P a to mi odbiera to erotyczne zabrwienia :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry