• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

jeszcze cos dla NAS WSZYSTKICH i lece na BALET :)
dlakama.png

reklama
smerficzku- dziękuję, pomalutku jakoś do przodu :)
Kasoczku- ty top masz wyobraźnie. Pewnie masz ich pełno w brzuszku :-D
Die- no ja właśnie w tym cyklu macał se szyjkę i w trakcie tego widziałam jaki sluz jest w środku. A w dzień owulki to wyciągając palec pociągłam za sobą takie gluta ,że szok. Rozciągał się w palcach na 5cm. Już wiem jaki jest sluz płodny i w tym cyklu takiego będę szukać:-D Tak patrząc na to z boku, to my obleśne jesteśmy:-D Ale fajnie mieć z kim pogadać sobie o śluziku, przy obiadku albo kawce :-D

emalia kochanie no pewnie mam ich mnostwo w brzucholu, ale pierony do celu nie smigaja i tu jest problem.

jak na razie jestem pod wrazeniem nart, wczoraj kupilam kask i rekawiczki, kombinezon i kurtka pozyczona, moze za rok sobie kupie, kurna ile kasy trzeba wydac, narty plus buty plus kombinezon plus kurtka razy dwa:szok:

Krówko - jak miło, że o mnie pamiętasz :)

Ja jestem, podczytuję Was trochę ale niekoniecznie mam co pisać ;-) Planowałam zajrzeć jutro po usg genetycznym żeby jakąś fotką się pochwalić tak, jak Wam kiedyś obiecałam :tak:

hej domi, jak brzuchol??/rosnie???super, ale ci zazdroszcze :)trzymam kciukasy za badanie i wklejaj zdjecie jutro i zagladaj do nas, my co prawda dalej sie staramy niestety :( ale pogaworzyc o brzuszkach mozemy

Kasoku - tak mi teraz w ciągu kilku dni wywaliło brzuch, że aż jestem w szoku:szok: W nic sprzed ciąży już nie wchodzę. Zaglądam do Was i wszystkim Wam kibicuję. Liczę na to, że niedługo wszystkie tu będziemy o pisać o brzuszkach :-)

Heheh piszecie tu o sluzach itd hahaha :-)
Emalia wiesz ja w zeszlym miesiacu mialam 3 razy wiecej sluzu plus bol.owulacyjny I bzykanko co chwila... A w tym miesiacu prawie sluzu nie bylo...w porownaniu.

Kasoku usmialam sie ze plemniory sie w kolko kreca :-) ja tam jestem pewna ze wszystkie sie proboja przebic :-) I na pewno jeden da rade w koncu :-)

Ja mam bol prawgo jajnika dzisiaj... Hehe dobra koniec bo znowu bede wyszukiwac haha :-P

Die ja zdjecia z telefonu wysylam bo z telefonu tez pisze.

Emalia ja przewaznie zapominam odpisc komus-pewnie tobie tez ale ja nie widze co czytalam I zapominam.

Zlozylam dzis papiery o przyjecie Alexa do szkoly w innym rejonie niz mieszkamy... Boziu jak te dzieci rosna :-)

Dobra ide na obiadek.

kasoku gdzie śmigałaś na nartkach? ano drogie hobby, drogie, coś o tym wiem, tyle, że ja "parapeciarz" jestem, no ale wydatki te same, sprzęt ciuchy, karnety, my oprócz kasków jeszcze ochraniacze na nadgarstki mamy (takie specjalne rękawiczki z wkładkami sztywnymi), ochraniacze na kolana i "pancer-majtki" czyli takie spodenki z ochraniaczem na dupsko i uda :D

akuku, diefajnie, że macie owulkę u mnie niestety lipa w tym cyklu... przestaje robić testy owulacyjne bo i tak wychodzą cały czas negatywne. Trudno trzeba się pogodzić, że owulki nie było i fasolki w tym cyklu też nie będzie.

coś mnie (.) (.) pobolewają... (?)

reklama
Karola.ale tempke mierz mi tez sie owu spoznila.
Mi test.wyszed dzien przed owu. A masz jakas druga kreske??
Bo u mnie nawet cienia nie bylo a pozniej chyba z 3 dni I byl pozytyw ;-)
Trzymam kciukk mimo wszystko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry