• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Smerfiku najszybciej to będzie testowac chyba AKUKU - termin naszych owulek praktycznie taki sam ale ja mam dluzsze cykle..a nie hcce testowac zanim nie przyjdzie termin..wiec ja dopiero 14 lutego tetuje- a Akuku calkiem niedlugo- wiec juz ciwcze zaciskanie kciukow!
Anastazja mi sie bardzo podoba- i Antonii tez:) Milenka- zawsze mi sie kojazyla z zupą mleczną - nie wiem czemu:P

wiecie co ja juz kiedys pisalam o tej liscie - strankowej- mowilyscie ze fajny pomysl- ale potem umarlo smiercia naturalną!

to ja jeszcze raz- ale wpiszcie sie wszytkie - te zafasolkowane tez!!!!

jeszcze raz instrukcja obslugi wpisujcie sie chronologicznie- Akuku Ty testujesz przedemna to sie wpisz nademna! i tak po koli- bedizemy sobie potem ją przerzucac w postach i wszytko bedizmey sledzic na bierząco, te ktore nie wiedza co u nich- niech wpiszą przyblizone daty- albo cos odnotuja- na bierząco będziemy zmieniac- wtedy tez bedziemy widziec po kolei co u nas sie dzieje- jak to sie zmienia- nie zgubi sie w wątku

nick-data ostatniej miesiaczki-termin testowania (spodziewany termin @)-ktory cykl staran-wynik

Die_perle-10.01.2014-14.02.2013-7 cylk-...........

u mnie przylazła @ tak jak mówiłam,ale chociaż nie jest taka jak zwykle miewam,że ból jest mocny,jak narazie ok i mam nadzieję że taki będzie,dzisiaj tempka spadła tak jak powinna do linie podstawowej,no to zaczynam nowy cykl.Jedyne dobre wieści z tego są takie że cykl był piękny,36 dniowy i z owulacją a nie jak poprzedni 3 miesięczny i bez owulacji
:-)

Mykam bo muszę pozałatwiać dzisiaj kilka spraw,trzymajcie się cieplutko.Potem zerknę co naskrobałyście

Hej dziewczyny

Ale fajny termat imionek sie znalazl:tak: My z naszym synkiem oboje bezproblemowo ustalilismy Adam a jakby był 2 synek to chyba Antek a dziewczynka Agatka choc do konca nie jestem przekonana wogole na dziewczynki imie nie umiem sie zdecydowac:dry:

die perle- rany my mamy to samo mam sasiadke ale ona 22 lata tu jest i wlasnie zamienniki polskich slow wstawia. Ale teraz jak synek sie uczy w przedszkolu to robi doslownie to samo co twoja corcia i miesza zdanie na polsko niemieckie:dry: na poczxatku sie cieszylam ze sie uczy i fajnie ze juz rozumie ale teraz to musze go pilnowac no i czytam ja mu polskie bajki ale jak sam zacznie wkoncu to tez chce uczyc go zeby czytal po polsku i niemiecku:tak:wogole musze mu potem kupic duzo cwiczen gramatycznych i ortograficznych :tak:

Co do uzywania obcych słow w Polsce to tez jestem przeciwna i moj tata tez zagorzaly przeciwnik i to SALE to razi jak cholera! :wściekła/y:

smerfik niestety ja znow za miesiac w tym to nawet nie zdazylam zrobic bo za godzine @@@@ byla:-(

U mnie ok wszyscy wyjechali rodzice brat musze doprowadzic mieszkanie do porzadku:cool2:

Anabelko przykro mi ze @ przylazla :-( ale dobrze ze szybko I cykl owulacyjny. Zaciskam kciuki za nastepny cykl :-)

Die ja sie wpisze ale w domu. Bo z telefonu nie mam jak skopiowac :-) tzn nie chce mi sie kombinowac.

Wlasnie jestem w pracy I czekam na spotaknie... Oby w koncu zmienili godziny.

Die 16 dni po owu mija Ci 11 luty :-)
Jejku ja bym tyle nie wytrzymala... Choc moze tez sie wstrzymam ... Juz mi sie w zoladku gotuje na mysl testowania :-) ale z drugiej strony jak do 7 @ nie dostane to juz wieksze szanse... No nic mierze tempke I moE tez do 14 poczekam to mojemu na walentynki dam tescik.z dwoma krechami jak @ nie przyjdzie oczywoscie... Bo jak narazie.to dwie kreski na owulacyjnym moze zobaczyc.

reklama
dobra dziewczyny ja lece cos ogranac, zjesc a potem do poslkiego sklepu po jakas wedline, i cebule, a potem jade z kolezanka do ginekologa:P ale tylko towarzysko :)
milego dnia Wam zycze i wpisujcie sie do listy- skopjuje pod postem jeszcze raz z i"nstrukcja obslugi" zeby sie nie zgubilo:

Akuku Ty testujesz przedemna to sie wpisz nademna! i tak po koli- bedizemy sobie potem ją przerzucac w postach i wszytko bedizmey sledzic na bierząco, te ktore nie wiedza co u nich- niech wpiszą przyblizone daty- albo cos odnotuja- na bierząco będziemy zmieniac- wtedy tez bedziemy widziec po kolei co u nas sie dzieje- jak to sie zmienia- nie zgubi sie w wątku

nick-data ostatniej miesiaczki-termin testowania (spodziewany termin @)-ktory cykl staran-wynik

LISTA NASZYCH STARACZEK

Die_perle-10.01.2014-14.02.2013-7 cylk
kamilka87- 28.01.13- 27.02.13 Cykl 4

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry