Patuska ja tu juz jakis czas jestem :-)
Missiiss kurde nie wiem co Ci napisac, bo ja podobnie jak Karola...mam ojca alkoholika I u nas byly awantury co dzien I teraz bym sie na to nie zgodzila.
Hmm bardzo przykre ze mowisz ze bylo by wam lepiej... Choc, mysle ze masz powod zeby tak pisac. I jesli tak faktycznie jest, a kochacie sie to musicie obydwoje walczyc o lepsze jutro ... Obydwoje.
I albo On sie zmieni albo dlugo to nie potrwa, bo jak juz teraz tak piszesz to co bedzie pozniej ?
Wiesz a moze to tylko taki gorszy okres ??
Moj m nie pije alkoholu tzn. Codziennie pol kieliszka wina do obaidu zalecenie lekarza.
A jak przychodzil d ok nas znajomy co sobote (mily spmpatyczny) to sobie popijali piwk I poprosilam go by ograniczyl te piwka bo starany sie o dzidzie ibteraz wogle nie pije :-)
No I co najwazniejsze nie upija sie :-)
Nie wiem co Ci doradzic jedyne co Ci moge piwiedziec, to to c po mi kiedys powiedzialam znajoma ... Dopuki jestes szczesliwa w zwiazku to zyjcie sobie , ale jak poczujesz ze jestes nieszczesliwa to trzeba cos z tym zrobic. Czyli albo obydwoje sie staramy o to by bylo lepiej albo koniec.
co do tej jego znajomej w birmingham to spytaj go czemu mu pracy nie zalatwila :-)
A moze chcial Cie wkurzyc ??
Ja np. Wczoraj mojego wkurzylam heh I to o glupote...
Tak czy siak uwazam ze jeszcze przed wyjazdem powinniscie ze soba porozmawiac bardzo szczerze ...
Jak ja mam chwile zawahania to rozmawiam z.moim jak bardzk sie kochamy zawsze pomaga :-)
No I jak on gdzies jedzje albo ja to dzwonimy do siebie bardzi czesto :-)
Kiedys mnie tak wkurzyl ze poszlam spac na kanape I pozniej przepraszal I zle mu bylo ze sam spal ... Choc mi pewnie gorzej bylo
A moja mama do mnie mnowie: czemu nie wstawiasz ciasta do piekarnika ?
Ja:bo go sie nie piecze.
Mama: a ja chcialam wsadzic , ale by bylo hehee upieczone krakersy z budyniem