Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
zawsze chciałam mieć przy sobie mądrego dojrzałego starszego mężczyzne przy którym czułabym się przedewszystkim bezpiecznie. A przy nim wiem że musze liczyć sama na siebie. Przywykłam już do tego, dawno sobie nie mówiliśmy kocham Cię, on mnie nie przytula bo po co lepiej rozwalić się na łóżku przed telewizorem i drapać się po jajkach... No dobra już nic nie pisze, mam dzisiaj kijowy dzień i już wystarczy wyciągania moich brudów małżeńskich ale przynajmniej się wygadałam i mi lżej jakos.... a może przesadzam jak on to mówi ?? ehhh przepraszam nie chciałam żebyście musiały to czytać wszystko.... dzięki za rady każdej , kochane jesteście!! i mądre bardzo, ide myć jasia i spać dzisiaj to na nic ochoty nie mam , chciałabym już stad wyjechać i odetchnąć tylko.