reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

dien dobry, ale tu sie pozmienialo.
Akuku, z ostatnich wpisow widze ze wrocilas do pracy, czy udalo Ci sie zmienic godziny na takie jakie chcialas?
Tiluchna, tak to super z Twojej strony ze pomagasz Emilce, zycze zebys Mississ szybko znalala prace i sciagnela rodzinke, badz pozytywnej mysli.
no i oczywiscie piekna iskiereczka Tili, az sie lezka zakrecila w oku. A powiedz mi prosze jak to uDalo Ci sie byc u gina? Polski lekarz czy angielski?
Wczoraj sieedzialam i liczylam jak to bylo z ostatnim cyklem i wyszlo, ze jestesmy dokladnie w 4 tygodniu i 3 dniu ciazy, jakim cudem to nie wiem. Najwazniejsze ze sie udalo, teraz tylko zeby donosic.

strasznie duzo u Was zmian i choc jestem ciekawa co i jak to nie jestem wstanie wszystkiego doczytac z poprzednich stron.

Ciesze sie ze jestescie tutaj. Milego dzionka xxx:-):-D

reklama
Witam...

Wrozka zebuszka byla i mlody pelen radosci od rana;)

Tili i Missi odezwijcie sie prosze jak tam?

U nas dzis ponury dzien ale mamy sasiadow niemieckich dzis na spotkaniu... Trzeba wkoncu kogos poznac:D
A jutro urodziny naszej sasiadki polki i tez impreza:)

Sloneczko poszlam do polskiej pani ginekolog w prywatnej polskiej klinice:tak:
kobieta jest na prawde fajna i bardzo dobra:tak: ciesze sie bardzo, ze to zrobilam
wypelnia mnie teraz od srodka wewnetrzne uczucie spokoju, ze maluszek rozwija sie prawidlowo:tak:

Kamilko - ale imprez! :-D u nas zapowiada sie pieeeekna pogoda
a co Adas znalazl pod poduszka? u nas jest tradycja czekoladowych pieniazkow;-)

a ja czekam na jakas wiadomosc od Emilki, na razie cisza...
no pierwsze powazne zadanie dla niej to odnalezc sie na lotnisku, pozniej znalezc dworzec i dojechac pociagiem do miasta niedaleko mojego:tak: to bedzie spory krok dla niej
ale jak sobie z tym poradzi to pozniej szukanie pracy bedzie drobnostka:tak:

Tili moj znalazl cala paczke gum MAOAM.. I resoraka z Hotwhilsow;)

Zapomnialam wam napisac ze wczoraj na wieczor padlam zmeczona i jak polozylam sie na plecy to poczulam dzidziusia!!!! Jeju jak szalal... Ale fantastyczne uczucie... Krotko trwalo ale nawet nie oddychalam zeby to czuc:D

Kamilka juz????????? wow

no Missiiss napisala mi smsa- ze jest na lotnisku
za chwile, ze juz jest na dworcu
no i juz jedzie pociagiem hehe
supeR dziewczyna!
teraz czekam az maz mi da auto i jade po nia;-)

Słoneczko myślę ze sie udalo bo za bardzo nie myslalas o tym czy sie udalo i byłaś wyluzowana,jak sie człowiek nie spina to łatwiej jest zajść.

Miissii wiem ze jest Ci ciezko rozstać sie z synkiem,ale tęsknota za nim i za mezem zmotywuje Cię do tego aby starać sie jak najszybciej ściągnąć ich do siebie,dobrze ze jest skype itd będziesz mogła widzieć sie z chłopakami ;-)

U nas słońce od rana zaglada przez okno,maz wrócił godz temu,teraz śpi ,a jak wstanie jedziemy kupić starszakom buty do szkoły i do biegania po dworzu bo juz mają w opłakanym stanie .No i jeszcze muszę podjechac do Royal-a bo przesyłka na mnie czeka.

heyy laseczki

słoneczko spokojnej nudnej ciąży ;)
kamilka kurcze a ja sie głaskam leże i nic nie czuje :(:(:( buuu a tak bardzo bym juz chciałą cos tam poczuc jak tam figluje sobie hehe nie moge sie doczekac
jeszcze 4 dni i na prenatalne jupiiii może sie dowiem kto u mnie siedzi aaaa jeszcze dziewczyny powiedzcie mi czy w 13 tyg. jest USG przez brzuszek czy dopochwowo??? bo jak dopochwowo to mój ze mna nie wejdzie :(:( bo stwierdził ze ocy facio mnie nie bedzie tam badał zaglądał itd.
u mnie bez zmian nawet waga stoi co mnie bardzo cieszy :):)

reklama
Sloneczko zapomnialam Ci pogratulowac wiec gratuluje:-)
Nie dali mi tych godz co chcialam. pracuje 5 dni w tyg. Od 6-9.45 plus nadgodziny.

Missiiss snilo mo sie ze szybko prace znalazlas :-)

Milego dnia.

Do góry