reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Limonka ciezko powiedziec jak bedziesz miala genetyczne to moga ci zrobic dopochwowo zeby lepiej widziec... Takze do konca nie wiadomo:/

Posprzatalismy zrobilam salatke gyrosa i ide chyba spac bo glowa mnie boli:(

Tili moj znalazl cala paczke gum MAOAM.. I resoraka z Hotwhilsow;)

Zapomnialam wam napisac ze wczoraj na wieczor padlam zmeczona i jak polozylam sie na plecy to poczulam dzidziusia!!!! Jeju jak szalal... Ale fantastyczne uczucie... Krotko trwalo ale nawet nie oddychalam zeby to czuc:D

ja w pierwszej poczułam ruchy dopiero jakoś w 18tc podobno w drugiej szybciej się czuje,ale ja to będę mylić z ruchami jelit bo obecnie czasami czuję jakby ruchy dziecka,ale te początkowe delikatne kopnięcia

nie koniecznie,ja miałam do 16tc robione dopochwowo,prenatalne miałam robione najpierw przez powłoki a potem przez pochwę i było lepiej wszystko widać,tak jak kamilka pisze

Mi gin w pl mówił ze na tak zaawansowanym etapie nie powinno sie ingerować bez potrzeby,dziecko w 4 mies ciazy jest na tyle duże ze wszystko ladnie widać przez powłoki brzuszne,dlatego w uk nie robi sie usg przez pochwe,co innego jak ciazy nie ma .

no ja już po wizycie ale jestem zawiedziona bo w tym cyklu już nic nie zdziałamy bo wg Gina 13 dc to już jest za późno :no:

Gin powiedział, że 8 miesięcy starań to wystarczająco by zacząć działać :tak:

w następnym cyklu mam zrobić badania PRL, FSH, LH, E-2 Estradiol i f- testosteron i mam się zgłosić w 6-7 dc i będziemy robić monitoring cyklu.

a mój mąż ma zrobić badanie nasienia. Średnio mu się to widzi i już zaczyna marudzić ale mam nadzieję, że podejdzie do tematu poważnie i odpowiedzialnie i nie będzie się wykręcał.

Karola szkoda ze cykl stracony,no ale w przyszły cykl wiąże sie z nadziejami,będziesz miała monitoring i porobione badanka...i super.Dobrze ze trafilas na lekarza ktory chce Ci pomoc :-)

czy ja wiem czy cykl stracony? moim zdaniem nie chciało mu się bo spokojnie mógłby robić monitoring w tym cyklu bo ja o ile w ogóle będę miała owulkę to koło 20 dc czyli jeszcze tydzień na podglądanie co tam się dzieje. No chyba, że to rzeczywiście trzeba zacząć w pierwszym tygodniu cyklu i nie ważne czy cykl jest dłuższy niż normlanie :eek:

na kartce z badaniami mam napisane 3,4 lub 5 dzień cyklu, czyli te badania hormonów mam zrobić 2 razy czy 1 raz i mam sobie wybrać jeden z tych trzech dni? nie zdążyłam go zapytać bo coś mu się wyjątkowo śpieszyło dziś :crazy:

i jeszcze jedna rzecz mi nie gra, napisał, że badanie nasienia mamy zrobić w Łodzi na ul. Piotrkowskiej a teraz sprawdzam w necie, że takie badanie można zrobić u nas na miejscu więc na jaki kij mnie wysyła do Łodzi?

reklama
Karola masz wybrać 1 z tych 3 dni które podał,napisalam ze stracony ten cykl bo skoro lekarz powiedzial ze juz za późno to myślałam ze chodzi o owu :zawstydzona/y: coś źle zrozumiałam z tego co napisalas :-p
Jeśli masz gdzies niedaleko klinikę to ja bym do łodzi nie jechała,a byc moze ze powiedzial ci abyś tam wykonała badanka bo moze za każdego pacjenta labo odpala lekarzowi kaske lub coś innego np wycieczki tak samo jak to robią firmy farmaceutyczne .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry