hej dziewczyny
ja mam dzisiaj wolne wiec odpoczywam ... wczoraj troche w garach troche na spacerze lodach i rowerku... ale za dlugo nie moge bo musze miec w poblizu toalete ale upierdliwe to sikanie
Mam dzisiaj troche prasowania ale jak zwykle sie zebrac nie moge? moze dzisiaj przejdziemy sie do sklepu dzieci dla dzieci czy sklep z uzywanymi rzeczami i zobacze czy sa jakies nowe wozki bo niby chce z Pl wziasc ale jak by tu sie cos podobnego trafilo to wole stad
U nas wiosna supe drzewa juz rozkwitaja na niektorych pachnace kwiaty super jest choc dzisiaj pochmurno..
ja mam dzisiaj wolne wiec odpoczywam ... wczoraj troche w garach troche na spacerze lodach i rowerku... ale za dlugo nie moge bo musze miec w poblizu toalete ale upierdliwe to sikanie

Mam dzisiaj troche prasowania ale jak zwykle sie zebrac nie moge? moze dzisiaj przejdziemy sie do sklepu dzieci dla dzieci czy sklep z uzywanymi rzeczami i zobacze czy sa jakies nowe wozki bo niby chce z Pl wziasc ale jak by tu sie cos podobnego trafilo to wole stad

U nas wiosna supe drzewa juz rozkwitaja na niektorych pachnace kwiaty super jest choc dzisiaj pochmurno..
u mnie waga dalej leci w dol ,wczoraj sie wazylam a moja waga to 58.3 kg.
wysadziła mnie w drodze do pracy w centrum no i sobie zwiedzam
) bo skusiło mnie ciepełko i dostęp do internetu . na deptaku też jest ale pizga i tylko ja zakapturzona chodze bo tutaj wszyscy praawie na golasa
niebo pochmurne ale parasolke w pogotowiu mam
anglicy mówią z takim akcentem fajnym że jak na moje uszy prawie wszystko zlewa się w jedno i czasem poprosze żeby ktoś powtórzył tylko powoli bo jestem dopiero 2 dzien w uk. no i jakoś idzie. babka mnie dzisiaj o cos zapytała i tak mi isę wydawało ze chodzi jej gdzie ostatnio pracowałam i zapytałam ją po swojemu czy o to chodzi to powiedziała że tak to już miche ucieszyłam hehe