reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczyny

ja mam dzisiaj wolne wiec odpoczywam ... wczoraj troche w garach troche na spacerze lodach i rowerku... ale za dlugo nie moge bo musze miec w poblizu toalete ale upierdliwe to sikanie:-D

Mam dzisiaj troche prasowania ale jak zwykle sie zebrac nie moge? moze dzisiaj przejdziemy sie do sklepu dzieci dla dzieci czy sklep z uzywanymi rzeczami i zobacze czy sa jakies nowe wozki bo niby chce z Pl wziasc ale jak by tu sie cos podobnego trafilo to wole stad:tak:

U nas wiosna supe drzewa juz rozkwitaja na niektorych pachnace kwiaty super jest choc dzisiaj pochmurno..

reklama
Hej

Kamilko jeszcze troche i dolegliwości z częstym oddawaniem moczu znikną :tak:

My juz po spacerku ,wczoraj było ciepłej bo dzisiaj chwilami chłodny wiatr wieje ,wczoraj zrobilam karpatke i muszę przyznać ze uleglam i zjadlam kawałek :zawstydzona/y: u mnie waga dalej leci w dol ,wczoraj sie wazylam a moja waga to 58.3 kg.

Akuku doczytalam ze wakacje macie zabukowane,napisz prosze czy bukowaliscie przez jakies biuro podróży ?

hello:)

siedze w mcdonaldzie i obczajam agencje pracy ;-) Tilli mi wycieczke objazdową zafundowała i pokazała gdzie są jakie agencje a ja nic nie pamiętam :szok: wysadziła mnie w drodze do pracy w centrum no i sobie zwiedzam :) w jednej agencji mi kazali przyjść jutro jeszcze mam zamiar obejść ze dwie dzisiaj zobaczymy czy któraś ze mną będzie chciała dzisiaj rozmawiać. byłam już banku zalożyłam sobie konto i dostałam wjobcenter karteczke z nr telefonu gdzie moge umówić wizyte na załatwienie NINu więc później troszku zadzwonie.Zjadłam frytki i cheesburgera ( miałam się odchudzać :dry:) bo skusiło mnie ciepełko i dostęp do internetu . na deptaku też jest ale pizga i tylko ja zakapturzona chodze bo tutaj wszyscy praawie na golasa :-D tylko ja jakbym na syberie przyjechała :-p niebo pochmurne ale parasolke w pogotowiu mam :)

dobra mapa obczajona i ruszam w rejs :)

kasoku
jak tam kochana ?? już dostałaś zastrzyk i czekasz ?? bo nie pamiętam kiedy miałaś ten pregnyl wziąć. kciuki trzymam mocno &&&!!

akuku
jak tam w pracy ?? dzisiaj też szalejecie na ściankach z dzieciakami ??

kamilka
ja najprawdopodobniej z tilli wybieramy sie w niedziele na takie targi właśnie z używanymi rzeczami ciekawa jestem jak to wygląda :) może coś mojemu jaśkowi kupie :) pierwszy wózek moje dziecie miało uzywany kupiłam w pl 3w1 za 500 zł a jak jaśko miał pół roku to go sprzedałam za 500 zł haha także nawet w sumie miałam za free ten wózek :) a później kupiłam quuinniego i w sumie fajny wózek ale wkurzało mnie to że nie miał kosza na zakupy pod spodem. ale za to dośc lekki był a to było dla mnie najważniejsze.

dobra uciekam bo czas goni :) miłego dzionka :)

Miissii widze ze dajesz sobie świetnie radę,a Ty mowilas ze z angielskim nie za bardzo ...a tu prosze konto zalozylas w agencji sie dogadalas więc widać ze z językiem nie najgorzej ...trzymam kciuki aby w jakiejś agencji praca sie znalazła...buzka :-*

Edyta ja mam tylko urlop zabookowany i jak naprawimy auto to jedziemy autem a jak nie naprawimy to bedziemy myslec, moze wtedy gdzies polecimy :-)

Missiiss a w pracy dobrze dziekuje. Dziwczyny ja tak mowue ze mnie biodra bola a popierdzielam jakbym motorek w doopie miala :p
Jak mam pick rate 131 to jest dobrze 141 to juz jest super a w piatek zrobilam 151:O pracuje szybciej niz niejedna osoba pracujaca tam kilka lat. Ale ja wlasnie taka jestem boli ale i tak daje z siebie wiecej niz powinnam.
wczoraj na basenie bylismy a dzisiaj nigdzie nie idziemy :p ja jakas ospala jestem, m w pracy jeszcze.
Super ze sie dogadujesz w agencjach. Widzisz tak to jest ze jak musisz to gadasz :-)
Mozesz jeszcze chodzic bezposrednio po hotelach, barach czy restauracjach, sklepach :-)
Czasami tak przyjmuja , przynajmniej u nas :-) i wtedy agencja nie zarabia na Tobie tylko cale wynagrodzenie Ty dostajesz.
Tak wiec powodzenia.
A w mc donald o prace pytalas ??

My ostatnio przynajmniej dwa razy w tyg. Na basen chodzimy. Ja musze zaczac na ta silke chodzic ale cos sie zmobilizowac nie moge :-(
Caly czas chce mi sie jesc cos slodkiego, uzalezniona jestem normalnie, ciekawe czy mozna sie gdzies na odwyk zapisac :p

A mowilam ze Alex dostal sie do tej samej szkoly do ktorej teraz chodzi do przedszkola ? To w jednym budynku jest, ale to nie jest nasz rejon. Na szczescie jest pierwszy na liscie uff :-)
Ciesze sie bo bede miala 2 dzieci w jednej szkole :-) Victor bedzie mial pierwszenstwo bo ma rodzenstwo w szkole wiec super :-)

Victorek codziennie wita i zegna sie z Pania mocnym przytulaskiem :-) slodziak maly. Skradl Pani serce.

Alex wczoraj zjechal na basenie ze zjezdzalni takiej prostej w dol, baaardzo szybkiej . (ostatnio zjechal i w srodku zrobil salto i udezyl glowa bo nie lezal jak powonien...)i wczoraj sprobowal jeszcze raz (sam chcial nikt go nie namawial) i juz sie nie uderzyl ale mowil ze baaardzo szybko. Bardzo dzielny.

No i zaczal nurkowac w okularach:-) , dlugo pod woda wytrzymuje.

Ostatnio mial silny atak dusznosci, wiec to na pewno astma :-( tak z niczego go przydusilo :-(

Milego dnia.

anabelka no cały czas mam śluz podbarwiony a to na różowo a to na brązowo... ale 2 cykle temu było tak samo, nie zaznaczałam bo byłam wtedy w szpitalu po wypadku ale pamiętam, że podczas pobytu w szpitalu też miałam takie same plamienia, nawet tampony sobie kupiłam bo myślałam wtedy, że to @ nadchodzi.

jeśli moje przewidywania się sprawdzą to owu będzie ok 22 dc.

ech, mógł mi Gin ten monitoring robić w tym cyklu bo następny będzie pewnie bezowulacyjny i kasa za monitoring pójdzie w błoto :zawstydzona/y:

edytcia
powiem ci że myślałam że będe więcej rozumiała niż powiem a chyba jest na odwrót :sorry2: anglicy mówią z takim akcentem fajnym że jak na moje uszy prawie wszystko zlewa się w jedno i czasem poprosze żeby ktoś powtórzył tylko powoli bo jestem dopiero 2 dzien w uk. no i jakoś idzie. babka mnie dzisiaj o cos zapytała i tak mi isę wydawało ze chodzi jej gdzie ostatnio pracowałam i zapytałam ją po swojemu czy o to chodzi to powiedziała że tak to już miche ucieszyłam hehe :) ale jak mówiłam o moich wcześniejszych pracach to między każdą pracą się chwile zastanawiałam no ale to była moja pierwsza agencja wiec i tak się ciesze :) teraz wiem że musze się swojego cv bardziej nauczyć i mniej się denerwować przed każdym wejściem do środka do agencji.

akuku
fajnie że u ciebie dobrze :) pracuj pracuj praca w ruchu najlepsza na odchudzanie :) bo siedząca to już nie niestety :) a w maku nie pytałam z resztą patrzyłam na strone mcdonalda ale jakoś nie wiem czy tam chce iść. chociaż na początek pewnie bym smażyła kurczaki o ile to kurczakiem można nazwać :p i sprzątała. no zobaczymy jak mi pójdzie po kilku dniach to może pójde tam zapytać.

karola
uszka do góry proszę nie smutaj się. A w ogóle prócz monitoringów jakieś leki dostałaś?? albo jakieś skierowania na badania ?? wiem jak się czujesz mając takie długie cykle mój ostatni to 70 dni sie wkurzyłam i wzięłam luteine miałam okres ale po 15 dniach znów miałam okres już chyba nie będe kombinowała z lekami. mój gin też dziwny jest zamiast mi wtedy zlecić monitoringi i ewentualnie wprowadzić leczenie farmakologiczne to on mi kazał wtedy i wtedy łykać to i to i o. wkurzaja mnie tacy ludzie. no ale cóż... a mówiłas mu o tych plamieniach w trakcie cyklu ?? co on na to w ogóle ?

mój angielski nie jest dobry ale dzisiaj jak zakładałam konto w banku to się dogadałam i umówiłam na spotkanie i wcześniej kupowałam karte do telefonu i porozmawiałam chwile z konsultantem i mówie że mój angielski nie jest dobry bo dopiero jestem tutaj drugi dzien a on mi powiedział że jak na polaka to naprawde całkiem dobrze mi to idzie. więc też się ucieszyłam bo wiadomo chyba że z grzeczności mi tak mówił a ja się podjarałam :-D:-D:-D;-)

kurcze ciekawe czy znajde gdzies prace ... tak bym chciała w tydzien coś znaleźć i pszukać sobie pokoju dla siebie i nie siedzieć na głowie tilli choć staram się nie przeszkadzać to i tak czuje się zakłopotana że tilli biedna w ciąży, musi zajmować się 2 dzieci a ja jej przyjechałam i mi musi pomagać :sorry2: ale mam nadzieje że jak tylko się uda to szybko jej się odwdzięcze !! Ma super męża i super dzieciaki od dzieciaków moge się nauczyć jak wymawiać słowa a tilli i jej mąż naprawde mi dużo radzą dlatego jestem im ogromnie wdzieczna!!:tak:

Missiiss suuper :-) jak ja mialam slaby angielski i mowilam ze slabo mowie bo sie ucze dopiero to mowili yours english is better then my polish ;-) hehehe
No raczej ze tak :p mam kol. W pracy z ktora dzis dwa zdania po pl zamienilam i szkot sie przyczepil ze nie rozumie, sorry niech sie uczy :p ja z polakami po amg. Rozmawiac nie bede.

A ja mysle ze Tilli tez jest zadowolona ze jestes :-) gdyby nie chciala zebys przyjezdzala to by Ci powiedziala :-)

A ja dziewczyny mam tak silne bole owulacyjne ze umre chyba :/:/ a dzis dopiero 11 dc...jeszcze mnie zalewa(mimo ze wiesolka nie biore) i jak ja mam nie myslec ?? No pytam sie jak ??
Nie dam sie zwariowac , nie dam, nie dam, nie nie nie.

Jutro po pracy odbiore dzieci i pojedziemy na basen.

witajcie kochane, no u mnie tak: bylam na monitoringu i znowu lewy jajnik jajeczkuje, prfawy juz daaawno nie dzialal wiec troche sie martwie, ale w srode mam zrobic sobie zastrzyk i do dziela, jak to nie zadziala to czeka mnie badanie na droznosc jajowodow i troche sie zalamalam, mam juz naprawde dosc, nerwica ze mna wygrywa, wiec pewnie jak jej tak na 100 procent nie zwalcze nie zajde w ciaze.

Missiissku super, ze juz w UK jestes szybciutko znajdz prace i marzenia sie spelnily super, trzymam kciuki, no nic spadam spac, buziakuje was i bede dalej informowac.

reklama
Hej dziewczyny

kasoku trzymam kciuki dostaj zaszczyk i kolejna niech nam sie pojawia bo maly zastojk sie zrobil:sorry2:

missi super ze sobie tak fajnie juz radzisz:tak: ja to noga jestem troche tego jezyka troche tego ale zadnego dobrze:-D

A ja Adaska zaprowadzilam i normalnie spiaca jestem dzis co w miare do poludnia czuje sie dobrze:confused:
Byl;ismy wczoraj w tych sklepach w tym uzywanym nic nie bylo... jeden wozek z toutoni ale za 200 euro dziekuje za uzywany wozek... ale pokazalam mezulowi wozek ktory chce podotykal pobujal i zakochalismy sie w nim... ale cena nas zabila 899euro:shocked2: coupe.jpgTo ten... Jest aluminiowy i buja sie jest gabarytowo maly :sorry:

Załączniki

• coupe.jpg
    coupe.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 29
Do góry