reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
co tu taka cisza??
kurcze wstałam i mam ochote na zapiekanke z mnustwem pieczarek :) ciekawe czyd o mnie dzisiaj zadzwonią. juz jest po 10 tej a telefon milczy. kurcze fajnie by było.... jakbym dość regularnie chodziła do pracy to bym mojego jasia z mężem ściągneła do siebie a tak dzisiaj się pytał mojego tate czy dziadzio rano jedzie po mame :zawstydzona/y::-(smutno mi bez nich. jeszcze dzisiaj pewnie nie zadzwonią...

miłego dnia kobitki

Miissii a no cisza nastała :-p u nas ostatnio piękna pogoda więc spędzamy czas na dworzu,wczoraj odbieralam najstarszego z basenu bo pani w nagrodę zabrała najlepszych uczniów na basen,jadąc po syna myślałam ze nie zdążę bo takie korki byly :dry: no i byłam troche po czasie...
Dzisiaj byłam na zakupach ,kupilam dzieciakom ubrania,mężowi bluzę i kilka drobiazgów no i sobie kilka rzeczy...jednak w tym roku bedziemy do pl.

Co do pracy pisałam wcześniej,powinnas pochodzić po pubach i popytać o pracę ,wiesz tak bezpośrednio nie przez agencje

edyta
myśle że jak tilli będzie miała jutro troche siły i chęci to poprosze ją żeby poszła ze mną włąśnie do barów jakiś i wtedy by mi pomogła się popytać czy moge na zmywaku jakimś posiedzieć. a tak narazie znalazła o sprzątaniu jakieś ogłoszenie ale 3h dziennie z wczesnego ranka. zobacze , jutro wolne więc jutro mam nadzieje że pogoda będzie lepsza niż dzisaj i pojde na miasto popytać.

smieszna ta pogoda tutaj nagle grad i za chwile piękne niebo i mnustwo słonca za chwile znów deszcz i znów słonce i tak w kółko dzisiaj hehe

Miissii aby tylko Tili miała jutro siłę ,pochodzić z Tobą ...mam nadzieję ze coś znajdziecie aby w niedługim czasie rodzinne ściągnąć do siebie ;-)

Anabelko to pewnie też duzo czasu spedzacie na dworze .

Akuku , Emalio co tam u Was ?

no... z tymi silami to kiepsko:sorry2:
ale bardziej bedzie mi zawadzac dwojka brzdacow hehe
raczej nie bede chodzic pytac o prace z Olivcia i Piotrkiem po bokach ;-)
Emilcia to zaradna dziewczyna:tak:
da rade sama popytac;-)

ja wieczorami jedyne na co mam ochote to na rzyganie:baffled:
wiec wybaczcie za milczenie
rano jest sajgon z wychodzeniem do pracy a tak jak teraz to marze by juz zasnac to przynajmniej nie bede odwiedzac toalety:baffled:

reklama
pokręcone te testy, dziś II kreska jeszcze jaśniejsza niż wczoraj...

najciemniejsza była 17... no w sumie testy robię tylko z ciekawości bo jak już kupiłam to szkoda wyrzucić :-)

w następnym cyklu monitoring więc wszystko będzie czarno na białym bez gdybania czy II kreska jest o ton jaśniejsza czy tak samo mocna :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry