reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej juz jestem maz pojechał na aikido wiec zaglądam.

Miciurko sliczny bobas,no i chłopiec super...imie juz wybrane ?

Kamilko Hania to piękne imie :tak: moja mama miała tak na imie ...

Miissii u nas są sklepy z używanymi rzeczami,można tam wszystko dostac...zaczynając od talerzy konczac na tv lub rowerach moze koło Tili też takie są ,a rower w takim sklepie to koszt rzędu ok £30. A z taksówkarza to dosłownie frajer,pewnie myślał ze jeśli nie za dobrze mówisz po ang to można Cię naciagnac na kasę :wściekła/y: tylko mu łeb odstrzelic .

Dobra zmykam na m jak milosc

reklama
hej, ja tylko na chwilkę wpadam bo w sumie nie mam o czym pisać.

myślałam, że w tym cyklu będzie owulka ale jednak się przeliczyłam. Porównując z tym cyklem gdzie była owu to testy owu powinny być pozytywne i skok też powinien już być... :baffled:

no cóż, tak czy siak mocno trzymam za Was kciuki! która teraz testuje i kiedy?

aaaa, zapomniałam dodać, że ja już mam długi weekend :-D

osz kurde zapomnialam ze mialam napisac!!- sloneczko gratuluje ciazy!!!!!!! niech dzidzia zdrowo rosnie - dbaj o was- nudnych 8 miesiecy:)!

edytko- nie imie jeszcze nie wybrane - ostry boj trwa :D

Bej wpadlam tylko napisac ze wczpraj nie zagladalam bo odbieralam brata i bratowa z lotniska i moj m pracowal wiec sama musialam jechac.. 4 godz. w jedna strone, jeszcze powrot w nocy po 1 spac poszlam a pobudka o 5 :/:/
Ledwo na oczy widze, dobra mykam do pracy

Akukusz odeśpij to jakoś bo padniesz

Dziewczyny u mnie staranka tak jak u kasoku ale by było bo w tym samym czasie się staramy,wczoraj zapomniałam zrobić test owulacyjny i nie wiem,no ale wieczorem szyjka się otwierała :-) chociaż jedna dobra wieść więc wieczorem i w nocy staranka...a co,lepiej być zalanym nasieniem niż suchym hehe ale znowu głupio mi wyszło bo od poniedziałku szpital z młodym więc nie wiem jak dalsze staranka ale mam nadzieję że do tego czasu owulacja się pojawi bo w niedziele będzie ostatni raz

Ostatnia edycja:
akuku odpocznij kochana bo nam się wykończysz!

anabelka 3mam kciuki za owulkę by zdążyła nadejść.

dziś w nocy obudził mnie bardzo mocny ból brzucha, ból jak przy okresie tylko dwa razy silniejszy, coś podobnego miałam po odstawieniu tabletek, bolało jak cholera, czasami aż mnie zginało w pół, dopiero potem Gin mi wyjaśnił, że to macica się rozciagała (bo podczas brania tabsów anty macica jest skurczona).

hmm, tylko po jaki kij moja macica teraz się rozciąga? :confused::confused:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

Anabelko a co z malym?? Ze w szpitalu?

Edytko mnie sie Hania zawsze podobalo..

A ja mam dzis spiocha glownie leze a mialam sprzatac bo jutro rodzinka przyjedzie i nic nie zrobilam... Mialam dzisiaj sen ze sprawdzalismy dzidziusia.. :) ale lekarka nic nie widziala.. Za chwile patrze a moje dziecko jest jakby w innej salce zawijane w pieluche ... Wiec sie pytam gdzie ta pielegniarka ona napewno widziala kto to wkoncu zakladala pieluszke:D haha siada mi na dekiel juz:eek:

A my wczoraj kiepski dzien.. Najpierw pani skrzyczala Adasia za to ze 3 razy go wywolywala ze ja jux jestem..takie mialam nerwy ale sie nie dogadam.. Wiec maz dzis idzie na rozmowe!! Dzis odreagowalam ten stress spaniem:)
I wczoraj bylam z mezem na rozmowie o prace.. I wracajac z naprzeciwka jechala ciezarowka.. Spadl z nij grys lub kamyk i pekla nam szyba w mercedesie:/ mowie wam spac nie moglam brzuch mnie bolal..ale szybe przezyje z Ac sie zrobi ale o dziecko to nie moglam on biedny az w sciane sie wcisnal jak ona do niego wyparowala;( maz sobie ma z nia dzis pogadac!!!!

Kamilka no i niech idzie bo nikt nie ma prawa krzyczec na twoje dziecko... Co za glupia baba.pedagog ? Jakby nie wiedziala jakie to moze miec skutki na przyszlosc.

No przetrwalam prace siedze o znajomego w domu bo maja mu neta podlaczyc a on pracuje wiec czekam..
Spac mi sie chce :/:/
Wczoraj jak jechalam to z za zakretu wyjechal samochod krory wyprzedzal ciezarowke prawie by mnie stuknal...na szczescie zwolnilam ba prawie stanelam...masakra jakas.
Musilalam szybko jechac bo chcialam sie choviaz chwile przespac .. Wczoraj wstalam o 4a spac poszlam o 1.30 i ppbudka o 5. A teraz musze tu siedziec a jak zasne to nie uslysze jak przyjdzie facet z netem.... Jak zasne to mocno i nic mnie nie obudzi.

Buziaki papa

karola1986 może to związane z hormonami,może teraz Twój organizm pracuje tak jak wtedy...

kamilka na neurologie idziemy,porobić ważne badania i sprawdzić czy wszystko jest ok

kurcze głodna jestem...idę jeść :-)

reklama
Do góry