Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U mnie leci brzszek mi juz lekko wydelo:-) a juz sie martwilam bo ostatnio wszystko ucichlo i mdlosci i bole i wszystlko..
Musisz byc silna dla swoich chlopakow... wierze ze nie jest ci latwo ale to tak naprawde nie jest dlugo... a moze lada chwila wszystko sie uda i ulozy

ja też ciągle piorę :-) nie lubię gdy kosz na pranie mam pełny :-)
Dziewczyny doradźcie coś,od wczoraj mam ten dziwny śluz,konsystencja zaczęła być jak podczas dni płodnych czyli lekko wodnista,wczoraj test owulacyjny negatywny-lekka kreska testowa i były przytulanka,dzisiaj skok temperatury o 0,2 stopnia.Helooo co jest ? położyłam się spać po 22 więc wcześniej niż zwykle,no ale wcześniej różnie chodziłam spać i nic nie skakało,ale w poprzednim cyklu miałam taki skok,potem spadek i w 4 dobie tego spadku test owulacyjny dodatni...
Nie wiem czy zaznaczyć sobie temperaturę zakłóconą czy co...może zostawię taka jaka jest ?
Dzisiaj odbieram wyniki tsh,zobaczymy
choć może nie brzmi to mega pocieszająco po tak długim czasie staranek 
, taki malutki czlowieczek a tak sie juz rozpycha szokkk
ahh zakochałam się normalnie :-) następnym razem tak zrobie że powiem taksówkarzowi ze ma się zatrzymac i już dojde sobie. właśnie co do roweru to planuje sobie go kupić za pierwszą wypłate ;-) powinna być pod koniec tygodnia z jednej agencji. zamówie sobie chyba przez strone tesco albo na ebayu. chciałam jakiś uzywany kupić ale same pordzewiałe były na tych targach co z tilli byłam w niedziele. w ogóle mnustwo takich pieknych wiklinowych łóżeczek dla dzieci było 
padłam normalnie no ale niech dziecku będzie że to ślimak nie ośmiornica ;-) takie fajne długie macki ma i służy mi narazie jako poduszka ;-)