reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tili Dokladnie o tym samym myślałam,żeby caly czas bez zabezp jak sie uda to super a jak nie to nie bede rozpaczac,z reszta wiem ze nic na siłę,a ze strasznego parcia nie mam to nie bede rozpaczac jak sie nie uda :-)

Tili teraz moim hobby jest pieczenie ciast ,w sumie mam sporo czasu na to ,a jeszcze jak moim chłopakom smakuje i ciacho znika w mgnieniu oka to wiem ze warto :-D

reklama
widzę, że o ciastach rozmawiacie, uwielbiam wszystko co słodkie!

jak któraś ma jakiś sprawdzony, prosty przepis na jakieś dobre ciasto to ja poproszę!

a tak w ogóle to zapisałam się jutro do Gina zobaczyć co tam w trawie piszczy, czy jakieś pęcherzyki rosną, dlaczego co drugi cykl jest bezowulacyjny i zamiast @ jest długotrwałe plamienie.

bardzo podobnie jak ja
nie rozpaczalam jak sie nie udawalo;-)

no, maz poszedl z Olivcia na gimnastyke akrobatyczna a ja w tym czasie przenioslam lozko Piotrka do Olivci, jego ubrania i zabawki
tapete w samochodziki i zaslonki w samochodziki zostawiam dla Emilci:-D:-p:-D
maskotki tez:-p co by jej samotnie nie bylo

Tomek przyniesie jutro podwojne lozko z garazu i podlaczymy telewizor
pokoik jak sie patrzy hehe:-D
tylko niestety toaleta wspolna:-p;-)

widzę, że o ciastach rozmawiacie, uwielbiam wszystko co słodkie!

jak któraś ma jakiś sprawdzony, prosty przepis na jakieś dobre ciasto to ja poproszę!

a tak w ogóle to zapisałam się jutro do Gina zobaczyć co tam w trawie piszczy, czy jakieś pęcherzyki rosną, dlaczego co drugi cykl jest bezowulacyjny i zamiast @ jest długotrwałe plamienie.

wydaje mi się że u Ciebie będzie jak u mnie bo po długim cyklu bezowulacyjnym nie ma się co łuszczyć przecież więc nie będzie normalnego krwawienia,mój przykład z grudnia gdy cykl był bezowulacyjny-bezbolesne plamienie kilka dni,kolejny okres był już z skurczami i większym krwawieniem,kolejny również...bo po owulacji błona się rozrasta a przy braku owulacji nie będzie się rozrastać i jest tyle co się nazbiera przed każdą owulacją.

Oj odetchnę gdy zaciążę oj odetchnę... :-) póki co jestem spokojna hehe

tillliii
przepiękna dzidzia !!!! :tak: ahhh!!!
ty i ty tam nie szalej z tym łóżkiem piętrowym i telewizoem ja nie potrzebuje takich wygód coś ty !!! aż mi głupio :/ ty dzwigasz łóżeczko Tomek twój tv i łóżko mi przyniesie.... eeee a ja przyjade jak do hotelu:sorry: Jezuniu Jak JA WAM SIĘ ODWDZIĘCZE ?????!!!:eek:

Hej dziewczyny

U nas pogoda do du.py dzis wiec siedzimy w domu teraz leje jak nie wiem..

Adasiowi dzis wypadl 1 zab:) wkoncu bo sie ruszal ruszal a ja jak go widzialam to mi sie slabo robilo:/

Tichuana suuuper dzidzia!! ;) ale fajnie jak juz jest cos namacalne:)

Missi szok to juz w nocy lecisz:) trzymam kciuki!!! Oby sie wszystko udalo:)

Edyta zazdroszcze tych ciast... Mnie wychodzi wszystko poza ciastami:/ ;(

Kamilka - nie martw sie.. ja z ciast tez noga.. ale moze po prostu przez brak praktyki ;-) tym sie pocieszam:-p

szczerze to jestem zaskoczona, ze juz tak ladnie bylo wszystko widac, i ze ciaza zgadza sie co do dnia praktycznie:tak: chyba faktycznie implantacja miala miejsce 4dpo jak na wykresie mialam spadek i dlatego w 9dpo byl juz test pozytywny...

Karola - dobrze, ze idziesz:tak: zawsze lepiej zobaczyc co tam w trawie piszczy:tak:
napisz jutro co i jak prosze ok?

Karola ja przepisy biorę z netu ,można natrafić na fajne i proste przepisy ;-) daj znać po wizycie .

Kamilka a u nas dzisiaj slonecznie i ciepło,więc korzystaliśmy z pogody,bo u nas zawsze pogoda nie pewna .

Tili a ty tak nie szalej z noszeniem ,w końcu przy nadziei jestes :tak:

reklama
tilli
mam ważne pytanie . czy ty masz w domu przejściówke z gniazdka angielskiego na polskie?? cholera gośc miał mi przywieźć na dzisiaj w sklepie i powiedział że przeprasza ale przywiózł na odwrót te gniazdka :/ albo czy w ogóle są jkies sklepy w których będe mogła kupić takie gniazdko ??

kurde nie mam siły się pakować jeszcze 2 godzinki na mieszkaniu sprzątaliśmy i okna myłam. ale już porządek jest i wszystko wynieśliśmy na szczęście

Do góry