reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tili ale fajna ta Twoja iskierka, no napatrzeć się nie mogę!!!

ok dziewczyny, na pewno dam znać po wizycie, wizytę mam o 14.30 ale odezwę się dopiero wieczorkiem.

missi 3mam kciuki żebyś szybko się zaaklimatyzowała! będzie dobrze, mówie Ci!

dziś wraca moja mama, była 4 dni w UK, pojechała z nauczycielką angielskiego i z 3 dzieci z naszej szkoły do szkoły partnerskiej w Liverpoolu w ramach projektu Comenius.

ciekawe czy podobało jej się w Anglii, ja tam czułam się jak w domu. Może kiedyś tam wyjedziemy na dłużej i odwiedzę Cię tili i do akuku też wpadnę :tak:

ja co prawda pracę mam w miarę pewną ale mój M. ostatnio ma przestój i w sumie już 3 miesiące siedzi w domu. Gdyby trafiła się jakaś praca to ja bez wahania rzucam swoją i jedziemy.

w sumie wróżka twierdziła, że M. dostanie właśnie propozycje pracy w UK i wyjedziemy. ;-) :-D

no i tego się trzymam, hehe!

reklama
Tilli sliczne malenstwk rozczulilam sie :-) widac buzke czy mi sie tak wydaje w telefonie??

Ciasta ?? Ja upieke ozdobie wszystko, chleby tez pieke ja wszystko co w kuchni zrobie :-) uwielbiam to robic.

Ja dzis w pracy zostalam na nadgodzinach i tak mnie biodra bola... Ale sobre jest to ze caly dzien nie myslalam :-)
po pracy zrobilam obiad, poszlismy na plac zabaw.
Dzieci spia, my pogralismy w chinczyka :p teraz bedziemy ogladac dzieki bogu juz weekend.
Jutro jak bedzie ladna pogoda to pojedziemy do tego wesolego miasteczka, a jak brzytko to na basen.

Tilli dziekuje ale wiesz boje sie ze jak plodne dni przyjda to znowu mi odpierdzieli :-(
Wiec szukam sobie zajec.

29 przylatuje moj brat z zona z dzidzia w brzuchu :-) moj chrzesniak juz kopie hehe.

Missiiss powodzenia. Sluchaj Tilli fajna kobitka (wiem bylam poznalam) jej maz tez sympatyczny, zreszta sama zobaczysz:-)
kilka chwil i mina wszystki rozterki. Powiem Ci ze szczeaciara jestes ze na Tilli trafilas, jak Ona sie czegos podejmie to nie ma mocnych, poruszy niebo i ziemie :p a przynajmniej sprawdzone zrodlo.
Pisalas jak sie mozesz odwdzieczyc, to ja Ci powiem z doswaidczenia (bo sama sciagnelam kilka osob)badz poprostu fair, szczera od po czatku do konca:-)
Bedzie dobrze zobaczysz.

Karola ano zapraszam jak chcesz zobaczyc potwora z loch ness :p

Buziaki.
Ahh mialam dzis nie wchodzic ale Tilli byla na usg wiec nie moglam sie opanowac.

Ostatnia edycja:
Akuku, az nie wiem co powiedziec :* dziekuje Ci:tak:

Kamilko - zapomnialam pogratulowac za pierwszego zabka out:-D bedzie wrozka zebuszka?

padam.. pojechalismy do kolezanki bo poprosila mojego meza by jej panele polozyl w pokoju
on tam jeszcze zostal a my wrocilismy bo dzieciaki juz padaly
i powiem wam ze takie sceny mi naodwalaly przed spaniem.. ze az mnie zatrzeslo
najpierw prawie co wybuchlam i myslalam ze za siebie nie bede reczyc
a potem jakbym sie w kamien zamienila
nie docieral do mnie ich placz ich wycie...ahhh
ja rozumiem ze zmeczeni ale ja tez zmeczona
nie musza tak wydziwiac:-(

jest mi strasznie niedobrze
ide sie polozyc
jak spie to przynajmniej nie muli:sorry:

Karolus - zapraszamy :*

Missiiss - dzwon od razu po wyladowaniu, albo eske napisz, co wolisz ale ja sie bede martwic czy wszystko ok

Akuku to mamy wspólną cechę ,ja również uwielbiam pichcic :-)

Tili to Cię dzieciaczki wymordowaly,dobrze ze juz masz spokój...jutro nowy dzien i napewno bedzie spokojniej ;-)

Krowko a Ty co tak cichutko siedzisz ? Jak tam u Ciebie ?

Ja upieklam ciasto,teraz sie chlodzi ,maz idzie na noc do pracy...jak ja tego nie lubię :no: dobranoc

Tilli oj znam to nsjgorzej jak argumenty do.dziecie nie trafiaja a sami nie mamy siky znosic ich humorow.:/:/

Moj Alex.ostatnio jeczy i wyciagnelam starego smoczka i pieluche i mowie ze jak zachowuje sie jak dzidzia to ja go tak bede traktowac i sie uspokaja.

Jestem tak zmeczona ze spac nie moge:/:/:/

reklama
2:21 ja na nogach ide się zaraz malować co by mnie z samolotu nie wygonili. "przepraszamy ale pasztetów nie wpuszczamy " :eek::-D dobrze że mi humor dopisuje ale płakać mi się chce że Jasieńka mojego i ema zobacze za długo długo...

Tilli
dam znać jak wyląduje mam nadzieje że nie awaryjnie:zawstydzona/y: łączność jest więc gitara ;-)

edycia
już poszłam się wczoraj szykować a samolot mam o 6:05 z Wrocławia.

dobra ide jeszcze resztki spakować i heja

a boje się nieziemsko... jeszcze jakieś węże mi się śniły blleeeee

Do góry