reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
nie wiem jak u dziewczyn ale ja nie mam za bardzo o czym pisać :eek:

właśnie dziś jest równo 9 miesięcy jak staramy się o maleństwo...

ech, jak zaczynaliśmy to byłam pewna, że w maju / w czerwcu będę rodzić a tu czerwiec za chwilę a ja nawet w ciąży nie jestem...

Ostatnia edycja:
Ja podczytuje ale dzis zajeta sprzataniem prasowaniem bo w czwartek przyjezdza tesciowa:/

Dzis obejrzalam cala sage zmierzch i zjadlam 3 nalesniki z ananasem i mlekiem skondensowanym i wtedy dzidzia tak sie wiercila;) bylo slodko;P

Karola wiem co czujesz bo ja teraz powinnam miec juz ok. roczne 3 dziecko ... Na szczescie w koncu sie udalo. Tobie rowniez sie uda :-) trzymam kciuki :-)

Hej

Ja za duzo nie pisze bo tak jak Karola nie mam za bardzo o czym ...w niedzielę byliśmy na car boocie kupiliśmy kilka samochodzikow dla niunia i wrocilismy bo nic ciekawego nie było ,zmieniliśmy tez samochod na 7 seater ,juz sie zabezpieczylismy w razie zaciazenia :-p a teraz siedzę i oglądam angielska tv i powiem wam ze całkiem fajna :-)

a ja nie pisze, bo tak jak Karola, bylam przekonana, ze w maju to już rodzic będę, a tu znowu nici, cos czuje,ze się znowu nie udało, no nic w srode testuje, to będzie mój 23 dc i powinna chociaż blada kreska wyjść, przynajmniej przy matysce wyszla mi na trzy dni przed @

Edyta a jakie auto kupiliscie ??
My tez mamy s
7 osobowke ale niestety do naprawy.

Kasoku a wiesz zs testy ciazowe wychodza podobno szybciej przy ciazach z dziewczynkami niz z chlopcami ?

Mi przy Alexie po terminie @ test nie wychodzil

reklama
Akuku kupiliśmy vauxhalla zafire

Ja tez myślałam ze jeśli test wyjdzie wcześnie,przed terminem to na dziewczynkę ,ale niestety ta teoria została obalona ,i ja osobiście w to nie wierzę ...jeśli byłaby to prawda to mój pierworodny ,byłby dziewczynka :-)

Do góry