reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta bo to pewnie nie jest prawda do konca, ale w wielu przypadkach sie sprawdzilo :-) wszystko zalezy od dnia zaplodnienia, a mozna by porownac wzrost hormonu przy chlopcu i dziewczynce w tym samym dniu od zaplodnienia..tylko jak.

ide spac .

reklama
hej! ja nie pisalam bo nas nie bylo
w sensie wybywalismy rano wracalismy wieczorem padnieci
bylo cudownie! Grill i zabawa na powietrzu - az sloneczka zlapalam :-D buzka mi sie opalila
od 2 dni nie wymiotowalam! jupiii... mdlosci sa ale nie tak mocne wiec moze moze to juz zmierza ku lepszemu???:-D

ogolnie bardzo pozytywne pare dni, mezus poszedl na fuszke w sobote i udalo sie dozbierac na powiekszenie przodu domu co planujemy w wakacje
mamy taki przedsionek przed drzwiami glownymi ale chcemy powiekszyc jeszcze do przodu i w bok aby wozek ladnie mozna bylo tam zostawic

no i zaskocze was ale dzisiaj jade ogladac wozek:-p na ebayu wychaczylam;-) ale jest tak sliczny ze sie zakochalam i tak czarowalam i czarowalam az napisalam do babki - dogralismy cene i powiedzialam ze pojade zobaczyc, jak sie spodoba to biore:-D w pieknym pistacjowo-limonkowym kolorze:tak:
no okazja jak nie wiem wiec co nie skorzystac?:tak:

Edyta - my tez chcemy kupic, nie zmienic bo naszej Astry nie oplaca sie sprzedawac:zawstydzona/y: zostanie dla meza do roboty:tak:
Renault Grand Scenic to nasze marzenie :tak:

Karola, Kasoku, Emalio, Anabelko, Edytko, wszystkie staraczkowe kobietki
- zycze Wam aby te kreseczki pojawily sie jak najszybciej!! i tak sie stanie, zobaczycie:tak:

Hej dziewczyny

U nas wkoncu wyszlko sloneczko normalnie ale cieszy oczy:-D Zaprowadzilam mlodego i zagladam co u ?Was:)

Tili ja tez chce pistacjowy wozek ROAN MARITA + TORBA + FOLIA + MOSKITIERA + KURIER (3217516917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dokladnie ten na samym dole:tak: Trzymam kciuki aby wymioty i silne mdlosci juz nie wrocily:tak:

Skonczylam w domku prawie wszystko jutreo poodkurzam i ogarne co na swoje miejsce i mam z glowy tesciowa moze przyjezdzac:-D a potem co sie nabrudzi niech ona sprzata:-D

Tili ciesze sie ze masz juz samopoczucie lepsze,zawsze to czlowiek inaczej funkcjonuje...:-) Jak zakupisz wózek to pochwal nam i wklej zdjęcia .Ja również myślałam O Grand Scenicu ,jest tanszy od Zafiry z tym ze silnik 1.6 VVT jest dla niego za słaby bo ma ok 100 koni mech. a tylko takie są :zawstydzona/y: do tego ponoc są bardzo awaryjne,wiec wolelismy dołożyć i kupic sprawdzony :-p

Kamilko a u nas deszczowo,przyslij nam troche sloneczka :-D

a ja napiszę tak jak karola i kasoku,myślałam że będę rodzić przed zimą a jeśli się uda w najbliższym czasie to po zimie...

Edyta bo to pewnie nie jest prawda do konca, ale w wielu przypadkach sie sprawdzilo :-) wszystko zalezy od dnia zaplodnienia, a mozna by porownac wzrost hormonu przy chlopcu i dziewczynce w tym samym dniu od zaplodnienia..tylko jak.

ide spac .

chyba zagnieżdżenia a nie zapłodnienia,bo czym prędzej tym szybciej w krwi można znaleźć hormon...ja przy Kubie 2 dni po terminie okresu miałam bete 123

a nikt nic nie pisze bo kasoku czeka,a karola i ja no cóż dopiero co po okresie,karola kończy Ci się bo widzę już plamienie ?
Ja już mam sucho,czekam na jakikolwiek śluz więc kilka dni,a potem na płodny nie wcześniej niż w 20dc.Kurde i nic nie zrobię,bo skoro hormony w normie to nic nikt nie poradzi...

kamilko mi w ogóle nie podobają się roan,sprawa gustu...przypominają mi te pra stare dawne wózki które jakoś mnie odrzucają hehe niektóre są ładne ale nie chciałabym hehe a pistacjowy ładny,niedawno kupiłam lakier do paznokci o tym kolorze :-)

Mnie już te starania denerwują...może i lepiej bo inne nastawienie,chociaż wkręcać nic sobie nie będę bo tak źle ze mną nie ma,ale w pewnym stopniu odpuszczę,w tym cyklu bez testów owulacyjnych i bez badania szyjki-no sprawdzę podczas płodnego śluzu i 2 dni po skoku gdy już zakończymy starania :-) temperaturę mierzyć muszę bo padnę na wycieńczenie od ciągłych starań,ale przeglądają wykresy trafiłam na staraczkę której się oczywiście udało i która bzyknęła się w cyklu 28 dniowym 34 razy :-) ałaaaa

Ostatnia edycja:
anabelko no widzisz a ja mialam wczesniej ten ze skretnymi kolkami i teraz wlasnie chce clasyczny wozek:tak: chce miekki bujany i dobry na dlugie spacery :tak: a jak juz clasyczny to dobrej firmy dlatego roan:-) a tu w nbiemczech nie ma takich poza toutonia i Hesba ale one tu okolo 1000 euro wiec przywioze soibie z Polski;-)

wogole tu ciezko wozek wybrac bo wszystkie w czarnych i brazowych kolorach:-(

karola kończy Ci się bo widzę już plamienie ?

zgadza się, @ już się kończy, w dzień używam wkładek a w nocy nic.

jutro pierwsza wizyta z monitoringu, a tak zapytam z ciekawości ile mm powinien mieć pęcherzyk w 7 dc?

pewnie u mnie nie będzie wcale pęcherzyków, no ale to szczegół :zawstydzona/y:

hej, Matylda w nocy wymiotowala, a ja mam zapalenie kratni, wiecie co zrobiłam dzisiaj test rano i wyszla blada kreska, ale taka bladziutka, wiec pewnie myle to z ta ewaporacyjna, jeszcze jutro zrobie i w piątek, bo w piątek będę miała termin @, ale jak bym była pewnie by wyszla mocniejsza, aj gluopia jestem, zawsze nakręcam, się ten ostatni tydzień przed @, potem jestem na luzie do ost. tygodnia cyklu, no trudno posieszam się,ze nie tylko ja. W każdym razie zadnego plamienia nie miałam implantacyjnego plamic przestalam, bo biore luteinę, wiec pewnie gowno z tego.

Karola
nie przejmuj się, ja za każdym razem jak ide na usg wiem,ze prawy nie działa i owu jest z tego lewego, z którego nie zajfde za chiny, wiec mamy podobne myslenie, ale tlumacze sobie to,ze to jest calkiem normalne, w koncy co miesięczne rozczarowanie może człowieka dobic w końcu.

Karola ja w 11 dniu miewam 19 mm pęcherzyk, a kiedyś w 12 dc miałam 22mm, wiec w 7 dc może być ok6, 7 mm????nie wiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry