reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilli to ja tak twarozek z zodkiewka... Kanapki z pomidorem ogorkiem zodkiewka, chociaz ostatnio z samym pomidorem bo nie chce mi sie robic :p
Kabanoski, palki z kurczaczka, jablka, truskawki swiezo z pola pyszne jak z polski, czeresnie, a jak bylam w pl to nakupowalam brzoskwinek, czeresni , arbuza gruszki i wszystko swieze i pyszne hehe
A ja taka za owocami nie ejstem. Pomidory tez zadko jadlam na kanapkach jakos mi nie smakowal a teraz.??
A i Ty owsianke a ja zupe mleczna z kluseczkami :p hehehe albo platki z mlekiem.

A dzis rano robie sniadanie i mowie, o nie pomidorow nie ma.
Na to m ze jedzie do sklepu to kupi...ale zapomnial...a ja sie poplkalam ze nie mam pomidora na kanapki :p
Hehe

A wiesz na co mam ochote na golonke ta co w tesco pieczona sprzedaja haha,.kiedy ja w ciazy.z chlopakami na to patrzec nie moglam :p

Mowisz ze dziewczynka, no to obstawiamy hehe :-)
Czyli juz dwie mowimy ze u mnie dziewczynka hehe

Ty, maluszku sluchaj mamy i badz dziewczynka !! Hahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Tili- brzusio marzenie. Wycałowałabym Cię po nim :) :zawstydzona/y:
Akuku- o Ole i Jasia się nie starałam zbytnio. Z każdym w 3 cyklu zachodziłam od stwierdzenie, "no to próbujemy" :)
Karolka- ja bym testowała jutro a międzyczasie kupiłabym ze dwa testy w rossmanie te Pink express. Jestem całym sercem z Tobą :* &&&&&&&&&&&&&&

Tili kochana a powiedz mi co robicie tak za 3-4tyg. W weekend ?? Bo tak sobieluzno pomyslalam ze moze zajechalibysmy do was jak bedziemy wracac z wakacji, chociaz na chwilke, stuknac sie brzuszkami co ?

Emilia hmm no ja tez o starszakow sie w sumie nie staralam... A teraz prawie dwa lata. Trzymam kciuki za Ciebie kochana.
Wiem ze to nie pociesza (bo mnie nie pocieszalo) ale dobrze ze masz juz ta dwojeczke i o pierwsze nie musialas sie tak mocno starac..

Cześć dziewczyny :-)

tili śliczny brzusio!!! ech, też taki chcę... :rolleyes:

akuku ech te mamy potrafią być wkurzające... :eek: super, że niedługo urlop, tydzień szybko zleci i będziecie mieć labę, tylko my tu tęsknić za Tobą będziemy :-(

anabelka zaklinam Twoją tempkę by wreszcie szła do góry!!!!

emalia no co Ty, głowa do góry!!! ziółka nam pomogą!!! zobacz jaki ja mam piękny cykl po ziółkach, owu w 15 dc toż to dla mnie NIESPOTYKANE!!! Jak mnie ziółka pomagają to Tobie też na pewno pomogą i obie zaciążymy raz dwa!

kasoku współczuję złego samopoczucia <przytul>...
a z tym wózkiem to super, że granatowy, ja jak będę kupować (o ile będzie mi dane...) to tez kupie jakiś kolor unisex :tak:

ja dziś machnęłam progesteron by potwierdzić owulację, odwiedziłam babcię i dziadka, spotkałam się z kumpelą (też stara się o pierwsze dziecko), posiedziałyśmy, wypiłam przepyszny koktajl ananasowo- pomarańczowy z lodami śmietankowymi, w sumie nie wiem gdzie te lody były, chyba je rozbebłali :-D no i w końcu wróciłam do domu. Tempka dziś 36,8 ale mierzona była pół godziny wcześniej niż zazwyczaj no i wstawałam w nocy na sikanko, pewnie gdyby nie to to może by była wyższa :confused2:

wkurzam się bo wszędzie mi śmierdzi kocimi sikami (!), sprawdziłam całe mieszkanie, Rufi nigdzie nie nasikała a mnie cały czas śmierdzi... :wściekła/y:

no to zaklnij bo chyba coś zaczyna się dziać,śluz zmienił kolor może zrobi się płodny jak zwykle :-)
mój już wrócił to teraz będziemy czekać na dni płodne

nie wiem co pisać :-) może potem coś napiszę jak zrobię teścik owulacyjny,ale to dopiero będę wieczorkiem bo dzisiaj mam 2 sprawy do załatwienia

Ostatnia edycja:
Akuku - kochana - za 4 tyg wlasnie mamy urlop:tak: wiec 3,4,5 sierpnia jestesmy w domku a potem do Legolandu

wpadajcie wpadajcie:-D zapraszamy!!!

Emalko - a ja bym ci przeslala 'baby dust' aby zaczarowal cykl i brzusio :)

Anabelko - moze wlasnie cykl czekal na te druga strone??? bo wiesz trudno poczac dziecko w pojedynke

tili moja silna wola jest bardzo słaba :-p

dałam się namówić i testowałam :sorry2:

oczywiście wyszło to co myślałam, że wyjdzie czyli I kreska :-D

ale spoko, ciśnienie zeszło, teraz będę grzecznie czekać :tak:

emalia ***** wczoraj byłam w Rossmanie i nawet się zatrzymałam przy testach ciążowych ale pomyslałam, łeeee, najpierw obsikam to co mi zostało z allegro a jak @ by się spóźniała to wtedy kupię ;-)

anabelka no to będę zaklinać :-)

Tilli jak ustalimy date powrotu to Ci powiem czy wpadniemy czy nie
A na ile jedzcie ?? Yzn od ktorego do ktkrego ?

Alez ja wyspana :-) Alex spal do 9.00 Viki do 8.30 ale mama Vikiemu bajke wlaczyla wiec spalismy z Alexem (dodoam ze Alex przymaszerowal do nas -na szczescie zadko sie to zdaza :p )

Witam i ja. U nas piękne słoneczko za oknem. Ale mi sie dni dłużą :tak: Byle do wtorku. Ehhhhh choć wiem ,że i tak pewnie w weekend zrobię falstart.

Karolciu- widziałam ,że testowałaś. jesteś pewna że nic nie widać? Wykres jest jak najbardziej fasolkowy!!!
Tili- łapie kochana fluidki pełnymi garściami :*
Kasoku- jak się dzisiaj miewasz?
Anabelka- zauważyłam ,że nie przepadasz za mną ale i tak trzymam kciuki za Ciebie.
Akuku- super że się wyspałaś i nabrałaś energii. Ja tez dzisiaj przycięłam komarka do 9;30 :)

Karola powiem Ci ze Twoj wykres wyglada jak moj fasolkowy ;-) albo zgapiasz moja tempke :p hehshs
Ten test Ci nic nie pokaze, ja 11 dpo na takim paskowym cien cienia , a na takim z tesco w ten sam dzien zw poludnie z nie pierwszego siusiu juz byla ladna kreska.
Trzymam kciuki za Ciebie mocno

reklama
Hej kobitki, o dziwo dzisiaj juz mnie slabo mdli, ale mam refluks coraz gorszy :(, poza tym sliczna pogoda a j bez matysi sie bycze, spalam do 11 :szok:co dawno mi sie nie zdarzylo, moj m musi wszystko robic w domu i ogrodzie, wiec sie czuje jak ksiezna, ale uwierzcie , nie lubie takiego stanu rzeczy, wole zapieprzac, bezczynnsc jest strasznie oglupiajaca i meczaca.

Karola proponuje kupic ci pink express plytkowy , albo plytkowy amil, mi one dwa najszybciej wykryly chyba 9-10 dpo, ale kreseczki byly slabiusie ,ze pod swiatlo, ale pink express uwielbiam go, bo jest czuly.

zycze milego dnia.

Do góry