Akuku
Fanka BB :)
Tilli to ja tak twarozek z zodkiewka... Kanapki z pomidorem ogorkiem zodkiewka, chociaz ostatnio z samym pomidorem bo nie chce mi sie robic
Kabanoski, palki z kurczaczka, jablka, truskawki swiezo z pola pyszne jak z polski, czeresnie, a jak bylam w pl to nakupowalam brzoskwinek, czeresni , arbuza gruszki i wszystko swieze i pyszne hehe
A ja taka za owocami nie ejstem. Pomidory tez zadko jadlam na kanapkach jakos mi nie smakowal a teraz.??
A i Ty owsianke a ja zupe mleczna z kluseczkami
hehehe albo platki z mlekiem.
A dzis rano robie sniadanie i mowie, o nie pomidorow nie ma.
Na to m ze jedzie do sklepu to kupi...ale zapomnial...a ja sie poplkalam ze nie mam pomidora na kanapki
Hehe
A wiesz na co mam ochote na golonke ta co w tesco pieczona sprzedaja haha,.kiedy ja w ciazy.z chlopakami na to patrzec nie moglam
Mowisz ze dziewczynka, no to obstawiamy hehe :-)
Czyli juz dwie mowimy ze u mnie dziewczynka hehe
Ty, maluszku sluchaj mamy i badz dziewczynka !! Hahaha
Kabanoski, palki z kurczaczka, jablka, truskawki swiezo z pola pyszne jak z polski, czeresnie, a jak bylam w pl to nakupowalam brzoskwinek, czeresni , arbuza gruszki i wszystko swieze i pyszne hehe
A ja taka za owocami nie ejstem. Pomidory tez zadko jadlam na kanapkach jakos mi nie smakowal a teraz.??
A i Ty owsianke a ja zupe mleczna z kluseczkami
A dzis rano robie sniadanie i mowie, o nie pomidorow nie ma.
Na to m ze jedzie do sklepu to kupi...ale zapomnial...a ja sie poplkalam ze nie mam pomidora na kanapki
Hehe
A wiesz na co mam ochote na golonke ta co w tesco pieczona sprzedaja haha,.kiedy ja w ciazy.z chlopakami na to patrzec nie moglam
Mowisz ze dziewczynka, no to obstawiamy hehe :-)
Czyli juz dwie mowimy ze u mnie dziewczynka hehe
Ty, maluszku sluchaj mamy i badz dziewczynka !! Hahaha
Ostatnia edycja: