reklama

Staraczki luty 2013

natka - ciesze sie ze wszystko ok. I podziwiam ze wziełaś młodą w podróz autokarem.

Patuska - kicuki zaciśnięte. Na pewno będzie wszystko ok. Daj znac po wizycie.

Dziewczyny, 8 m-cy karmienia to naprawde nie jest az tak bardzo długo. Jakis taki panuje stereotyp ze max 6-12 m-cy i koniec karmienia... Kiedys dłużej kobiety karmiły. Ja zreszta tez młoda do 2 lat karmiłam. Od mniej wiecej 6 m-ca słyszałam co chwila wielkie zdziwienie ze jeszcze karmię .... A juz powyzej roku to mnie lekarka opieprzyla ze karmie.... .Ehhhh.....

Paulinka - ale super chłopaki ;) chyba trzymają sztamę?

reklama
Jak tam tysia po wizycie?? :)

Patuska i bardzo dobrze, pozytywne nastawienie to podstawa :)

Paulinka super chłopaki!

Tysia ja też uważam, że te prawie 9 miesięcy karmienia to niedużo. Zawsze chciałam karmić jak najdłużej i chyba tylko dzięki temu postanowieniu karmię dalej bo przyznam, że bywało kilka razy tak, że miałam już dość :) no ale wierzę, że to dobre dla małej więc zaciskam zęby i nie przestaję :)
Drugi plus taki, że @ nie mam więc przynajmniej ta "niedogodność" mnie na razie omija :D

Patuska kciuki za dzisiejszą wizytę &&&

natka - dalej @ nie masz? Szczęściara. Mi pomimo karmienia i to intensywnego okres wrócil chyba po 6 czy 7 miesiącach.....

Po wizycie ok. Maluszek rosnie - ma juz 12 cm, waży 213 g i jest dziewczynką ;) Dupcię wystawiła do USG centralnie więc podobno to juz na 100%. Aguska jest szczęsliwa ze będzie siostra. G niby sie cieszy ale widze ze liczyl na syna..... Juz zapowiedzial ze bedzie trzecie.... :cool:
Poza tym wszystko ok i za miesiąc połówkowe. Ale to zleciało.

Tyska DZIEWCZYNKA:) Rewelacja:) Gratuluje:) Niech rosnie zdrowo kruszynka:) jeszcze jakies 20-22 tygodni i ja poznamy:) Jak bedzie miala na imie?

No ja sie w kwestii karmienia nie wypowiadam, bo ja karmilam 3 tygodnie Mikolajka i 6 tygodni Marcelka i to jeszcze przy pomocy laktatora, bo z piersi nie chcieli jesc... Mysle, ze moze laktator byl jakis za slaby, ze pokarm tak szybko zanikal...

Imię... hmmmmm.... moje wymarzone to Martusia ;) Ale G. sie w zyciu nie zgodzi - juz to zapowiedział. Podoba mi sie tez Hania, Aleksandra .... Póki co czekam na typy G. i zobacze co on wymysli, bo musimy dojść do jakiegos porozumienia.

Tysia moze sie zgodzi:) Moj tez mowil, ze nigdy w zyciu Marcel i ze strasznie brzydkie. Tez nie mialam nadziei, ze sie zgodzi, ale jak juz lezalam na patologii to Lukasz stwierdzil, ze za trudy calej ciazy ten Marcel mi sie nalezy:)

Tysia no nie mam @ nadal :) ale też bardzo intensywnie karmię bo czasem i 15 razy na dobę się zdarzy :) z jednej strony się cieszę ale z drugiej to tak dziwnie mi z tym bo nie wiem kiedy się pojawi ta @ ;) tym bardziej, że ze trzy tygodnie temu brzuch mnie tak dziwnie bolał, nie to podbrzusze, ni jajniki i myślałam, że może to jednak coś się zaczyna dziać. No ale jednak @ jak nie było tak nie ma. Choć do dziś co jakiś czas coś tam mnie pobolewa. I ogólnie tak się dziwnie czuje jakoś :p
Gratuluję córeczki! Najważniejsze, że wszystko prawidłowo i mała dobrze się rozwija! Ale czas leci masakrycznie, już połówkowe się zbliża... szok :) jeszcze trochę i wyprawkę powoli będziecie szykować.

Paulinka ja myślę, że to nie kwestia laktatora że był słaby ale raczej ogólnie to, że laktator to jednak nie to co dziecko i tak bardzo laktacji nie pobudzi. Ale każdy dzień karmienia jest ważny, więc fajnie że chociaż te parę tygodni się udało :)

Hej.

Po wizycie ok. W obu serduszkach jest po jednym ognisku hiperechogennym ale bez patologii I stresujących jakaś wadę.

Drugi bliźniak to również dziewczynka wiec potwierdzone ze będziemy mieć dwie córki [emoji2][emoji2]

U jednej z nich jeszcze jest mała dysproporcja komór sercowych ale to do kontroli za 6 tyg

eiktkw7i1lgslap3.png

reklama
Tysia moze sie zgodzi:) Moj tez mowil, ze nigdy w zyciu Marcel i ze strasznie brzydkie. Tez nie mialam nadziei, ze sie zgodzi, ale jak juz lezalam na patologii to Lukasz stwierdzil, ze za trudy calej ciazy ten Marcel mi sie nalezy:)

zobaczymy ;) Powiem wam że tak sie ciesze ze wszytsko ok i ze w koncu mamy drugie dziecko, ze płeć czy imie to juz teraz drugorzedna sprawa. Wiec moge isc na jakies ustepstwa.

Patuska - super informacje ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry