reklama

Staraczki luty 2013

Sliczny , zgrabniutki brzuszek:) Jak przeczytalam Twoj wpis ze sie boisz usg to przypomniala mi sie dziewczyna z majowek. Tez miala bliznieta i na poczatku jej powiedzieli, ze dwaj chlopcy, na polowkowwym byli dalej dwaj chlopcy, potem sie okazalo, ze to parka, a na usg przed porodem wyszlo, ze dwie dziewczyny. Do konca pewna tego kogo urodi nie byla. Ma parke:)

Akuku Ty masz teraz urwanie glowy -taki czas:) Ja na szcescie juz powoli wychodze z tego zwariowanego okresu:)

reklama
Hehe,,,, z płcią nigdy do konca na 100% nie wiadomo. Moja córcia miała byc pierwotnie synkiem .Jakos tak tuz przed porodem sie odmieniło....
Za to mój brat cioteczny jeszcze lepiej miał. Oni czekali na córcię. Sukienek nakupowali, a na sali porodowej szok - Michaś się urodził ;)

Akuku ja sobie tak tylko zażartowałam z tym że zapomniałaś ;)
Podziwiam jak Ty dajesz radę ze wszystkim :p mi doby brakuje przy jednej tylko Julci (nie można jej dosłownie na 10sek zostawić taki z niej kombinator...) a Ty ogarniasz czwórkę :) ja wieczorami nie mam siły na nic i marzę tylko żeby położyć się i przespać ciągiem chociaż trzy godziny :p a nie pamiętam kiedy ostatnio mi się to udało...

Patuska oj rośniecie, rośniecie :) ale ten czas ucieka... :)

Tysia masakra, nie wiedziałam że takie niespodzianki na sali porodowej jeszcze się zdarzają ;)

Paulinka jak tam chłopaki? :)

Nas jutro od rana czeka wizyta u kardiologa z małą, więc muszę ją wcześniej obudzić... (zwykle wstaje koło 9) także długi dzień przed nami hihi ;)

Tysia kciuki zaciśnięte :) &&& na pewno wszystko będzie dobrze :)
U nas po wizycie super, to była nasza ostatnia wizyta bo mała jest zdrowa a szmery które ma są fizjologiczne (byliśmy pod kontrolą kardiologa bo już na echo serca w szpitalu po porodzie coś zaniepokoiło lekarkę i potem powtarzaliśmy echo i robiliśmy ekg kilka razy).

W weekend byliśmy na weselu 600 km od domu. Mieliśmy zostawić małą z moją mamą ale stwierdziłam że mleko to bym chyba z tydzień musiała odciągać i zbierać więc w końcu wzięliśmy ją ze sobą. I nie żałujemy bo była bardzo grzeczna i nawet sama podróż była super bo małą wszystko interesowało (jechaliśmy większą grupą specjalnie wynajętym autokarem :))

A jak tam u Was dziewczyny?

U mnie tak ze w czwartek jadę do Łodzi na echo serduszek u maleństw. Lekarz prowadzący znalazł ognisko echogenne czy jakoś tak u Hani...i kazał skonsultować to ze specjalistą.

Natka to karmisz jeszcze piersią? Wow!

eiktkw7i1lgslap3.png

Natka my w czerwcu jedziemy na wesele nad morze i chciałam żeby chłopcy zostali z moją mamą, ale Łukasz twierdzi, ze to za długą eozlaka z nimi. ..
Tysia i Patuska kciuki za wizyty. Wszystko na pewno będzie ok; )

Patuska dobrze, że lekarz wysłał Was do specjalisty żeby wszystko sprawdzić, ale na pewno wszystko będzie ok :) pewnie dostaniecie też dodatkowe badania po porodzie żeby skontrolować co i jak (tak było u nas właśnie :))
Tak, karmię piersią i chciałabym minimum do skończenia roku przez małą :) czyli jeszcze kilka miesięcy :)

Paulinka jak będziecie mieli pokój w hotelu albo miejsce gdzie w razie czego możecie położyć chłopaków to czemu nie, można rozważyć by ich zabrać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry