• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

kasiol na szczęście Ty tylko pol h a ja prawie 2,5h :/ glupi budzik :wściekła/y:
Ale pomijając wszystko inne, tempka pięknie idzie do góry, a dziś jakby na to nie patrzeć, @ powinna zawitać wiec jak bym się slaniala ku testowaniu :-) mileggo spacekowego dnia, my tez dziś troszkę posmigamy :tak:

reklama
Hej dziewczynki :-)
Powiem Wam, że u mnie dziś też pomiar zaburzony. Nie dość, że też budzik nie zadzwonił i zmierzyłam godzinę później, to jeszcze krótko spałam bo mąż pracował do 1:00 i zanim się położyliśmy to już było grubo po 2:00 :-)

Nuuuśka czy ta Twoja tempka to już jest po odjęciu tych 2 kresek czy ta podstawowa zmierzona później?
Akuku nie bądź taka pewna, bo mimo wszystko fasolka może Cię zaskoczyć :-)
Kasiol dziś dzień spodziewanej @ a tempka wysoko :-) coś przeczuwam że @ może się jednak nie pojawić :-) zatestuj jutro :-)
Patu$ka u Ciebie też pięknie wysoko temperatura :-)
chyba ten miesiąc będzie dla Was moje lutówki kochane baaardzo szczęśliwy :-) obawiam się, że chyba zostanę tu sama :-( ale cieszę się z Wami :* :-)

Ty zostaniesz sama ????? No co Ty za głupoty opowiadasz :angry: Po 1 ja się stad nigdzie nie wybieram chciałam zauwazyc, wiec nie wiem gdzie mnie wyprowadzasz bez mojej wiedzy, a po 2 Nawet jesliby jesliby udało się zafasolkowac to co Ty myślisz, ze zostawię Cie sama ? Never :angry:!!
natka nic nie odejmowałam, bo nie wiem jak i ile :-(ile odjąć ? Ta tempka to tempka podstawowa, nie ruszana w ogole. Ł. stwierdził, ze to jakies Nasze zbiorowe fatum z tymi dzisiejszymi pomiarami :-D:dry:

Nuuska jesli mierzylas wczesniej to dodajesz a jesli pozniej to pdejmujesz 0.1 st/na godzine. czyli powinnas 1,5 st odjac. :)

Wiadomo pol godzinki w twe czy w te to od razu nei zrobi wielkiej roznicy.Noa le godzina to jednak tempka moze byc inna.

Wiecie co kupilam AirWicka tego co sie te patyczki wklada do tego sloiczka z kuleczkami. Siostra mnie namowila i wiece co jestem wniebowzieta chodze i ciagle wacham. Wsapanialy ten zapach jest ja mam ten rozowy wariant orchidei.Kurcze normalnie zakochalam sie i jest podobno bardzo wydajny w zaleznosci od liczby tych patyczkow wlozonych i wielkosci pomieszczenia. Mam go w sypialni a czuc go wszedzie nawet w salonie. Do lazienki musze kupic jeszcze jeden.

Dzis swieto pracy a ja charuje jak wol sprzatam, skladam prasuje. Musze nadrobic ten tydzien i zrobic wszysko po mojemu.

pau$ka 1,5st ? nie za dużo ? bo jak odjelam wyszlo mi 35,14 i jak nanioslam na wykres, caly się przestawil :|
Bo piszesz ze odejmuje się 0,1st na godzine wiec licząc dwie h - 0,2 st. wiec wyszloby w tym momencie 36,44. Przy dwóch i pol nie wiem jaka wartość odjąć, ale nie za dużo Ci to wyszlo, te 1,5 st ? :)

Tez zastanawiałam się nad tym AirWick -iem , bo nie jest stosunkowo drogi, na razie mamy w salonie ten w kształcie kamienia :)

Nuuuśka kochana jesteś :-) :* cieszę się że mnie tu nie zostawisz samej :-) a co do poprawki temp to jak dwie i pół godz później mierzyłaś to odejmujesz 0,25 :-) Patu$ka pewnie się pomyliła i chodziło jej o 1,5 kreski a nie stopnia :-)

Moja mama też ma ten Air Wick z patyczkami i również jest zachwycona zapachem i jego trwałością :-)

Ostatnia edycja:
hehe to tak wlasnie myslalam. Czyli odejmując 0,25st. tempka koncowa wychodzi Nam 36,39. Minimalnie więcej od wczorajszej :|Jutro chyba nastawie dwa budziki

Nuuska, natka no chodzilo mi o kreski. myslalam o kreskach napisalam o stopniach :-):-):-):-) gapa ze mnie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry