Nuuuśka
..kocia mama ;]
Jasne ze logicznie :-)ja sadze, ze Ty mi to bardziej logicznie przedstawiasz od tych wsztystkich ginkow do ktorych chodzilam. a wiec czekamy do rana
Masz racje. Wieczorem ja wroce zrobie tescior, wczoraj i przedwczoraj wynik byl pozytywny wiec zobaczymy co pokaze dzis.
Co do badan hormonalnych, tez sie nad tym zastanawiam, ale ja bym na Twoim miejscu sprobowala isc do ginka na NFZ i poprosic o skierowanie. Te wszystkie badania sa refundowane, nie mamy obowiazku za Nie placic, uwazam wrecz za zlodziejstwo jesli musimy to robic choc wiem, ze czasem nie da sie inaczej. Jesli gin nie bedzie chcial dac Ci skierowania na te badanka, przy nastepnej wizycie spytaj swojego gina czy nie przyjmuje gdzies na fundusz zeby mugl wypisac Ci normalne skierowanie na badania, bo w gabinecie nawet jeslby chcial to nie ma takiej mozliwosci. Ty nie masz obowiazku wykonywac tych badan prywatnie

Masz racje. Wieczorem ja wroce zrobie tescior, wczoraj i przedwczoraj wynik byl pozytywny wiec zobaczymy co pokaze dzis. Co do badan hormonalnych, tez sie nad tym zastanawiam, ale ja bym na Twoim miejscu sprobowala isc do ginka na NFZ i poprosic o skierowanie. Te wszystkie badania sa refundowane, nie mamy obowiazku za Nie placic, uwazam wrecz za zlodziejstwo jesli musimy to robic choc wiem, ze czasem nie da sie inaczej. Jesli gin nie bedzie chcial dac Ci skierowania na te badanka, przy nastepnej wizycie spytaj swojego gina czy nie przyjmuje gdzies na fundusz zeby mugl wypisac Ci normalne skierowanie na badania, bo w gabinecie nawet jeslby chcial to nie ma takiej mozliwosci. Ty nie masz obowiazku wykonywac tych badan prywatnie

dobrą godzinę to wszystko sprzątałam