• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

mam nadzieje ,że uda Ci sie ten rezonans umówić, choc wiem ,ze to bardzo trudne, kolezanka obdzwoaniała szpitale bo kolejki jak sie okazała sa różne, oby sie udało ! :)
ja dziś lenia mam wielkiego:)

reklama
Może spróbuj załatwić, powiedz że to na cito.. Wiem że TK to nie to samo ale powiem Ci tak- ja chciałam się zarejestrować właśnie na TK i mówię że potrzebuję pilnie, a babka mi mówi że najbliższy termin za 3 tygodnie. To mówię (już taka zrezygnowana): "ale ja mam podejrzenie guza mózgu" a ona na to: w takim razie proszę przyjść jutro. także może spróbuj pogadać, że to bardzo pilne, może choć odrobinkę się uda przyspieszyć :-)

Nie wiem na jakiej zasadzie to dziala, na TK czekalismy z Ola tydzien, a na rezonans takie masakryczne terminy ze glowa boli :( jeszcze w czwartek zaraz po 6 musze jechac do Szpitala gdzie bylismy ostatnio u neurologa zeby Olci kolejke zajac, tak sie umowilismy z Ł. zeby nie czekac znowu 3h jak ostatnio, ja pojade wczesniej wezme numerek i nie wiem czy bede tam siedziec do 9 az oni przyjada czy wroce z tym numerkiem do domu. Licze ze jak bede zaraz po 7 to dostane jeden z pierwszych :dry:

Wiesz co, u nas z rezonansem to było tak że niby terminy długie ale tak naprawdę mają wolne miejsca (na nagłe przypadki, pacjentów z oddziału) więc myślę, że teoretycznie jest szansa na przyspieszenie chociaż coś..
To jest chore że nie zapisują do neurologa na godzinę tylko jeszcze trzeba numerki brać, myślałam że tego już nie ma.. Co za system w tej Polsce!

No wlasnie tymi numerkami bylam bardzo zdziwiona bo nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalam.A my jestesmy dopisani na ten czwartek i jak zobaczylam na kartce ile dzieci jest oprocz Nas ( okolo 20 na pewno ) to powiedzialam, ze poswiece sie i przyjade wczesniej, bo trudno, zebysmy znowu musieli tyle czasu tam siedziec. A wizyta dlugo trwac nie bedzie bo jedziemy skonsultowac wynik tego TK i ewentulne dalsze postepowanie.

Chyba wczesniej niz o 21.30 stad nie wyjde...nosz szlak mnie trafi. Jeszcze musze do Ł. zadzwonic jak wyjde zeby jednak mnie nie budzil w nocy :-p

Wiesz Nuuuśka, możecie zrobić odwrotnie :P Ty obudzisz Ł. rano zamiast on Ciebie w nocy ;-) mam nadzieję, że już niewielu pacjentów u tej lekarki i będziesz mogła iść do domu wreszcie :-)

A ja się zaraz kładę, brzuch mnie boli jak cholera :/ i jeszcze tak mi dzisiaj trądzik wywaliło że szok! A nigdy nie miałam z tym większych problemów, nawet w wieku dojrzewania :-( a teraz chyba mi te hormony jednak szaleją... Mam nadzieję, że @ szybko przyjdzie i będę się dobrze czuła i normalnie wyglądała :P

Hej wpadam.tylko powiedziec ze chyba mialam wczoraj owu bo dzis byl skok. Jeszcze dwie tempki i bedzie mozna potwierdzic. Nie nastawiam sie na nic w tym cyklu bo malo staranek ze wzgledu na to ze jest moj brat z zona i my spimy na materacu a w zwiazku z tym ze mamy panele to skrzypia :/:/... Tak wiec tydzien bez.
No nic.moze nastepnym razem. Buziali i milego dnia.

hejka laski! Na rezonansach i TK sie nie znam. I mam nadzieje ze mnie to nei spotka. Ale co do naszej sluzby zdrowia mam duzo zastrzezen. Oj duzo!

U mnie nadal wysoko. Moze sie utrzyma i ta @ sie nie pojawi...

patu$ka to wal ;D masz się na kim wyzyc :P
Piekna masz tempke, licze ze wcale nie spanie i nie jestem za tym ze @ przyjdzie w niedziele.

A ja normalnie rano się wscieklam :| Budzik mi nie zadzwonil i tempka zmierzona prawie 2,5 h później, czyli nijak możemy się do niej odnieść. A taka bylam zadowolona, ze przytulanki zaliczone wieczorem bo Ł. wrocil wcześniej z pracy.Nawet mechanizmy robia mi na zlosc :angry: grr!

reklama
hej dziewczyny
ja tez dziś pół godzinki zaspałam na mierzenie, w końcu wolne dziś:)
dziś planujemy instnsywny dzień-spacerki, spacerki i dobra zabawa:) wiec mam nadzieje ze jakoś ten dzień zleci :)
miłego dnia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry