Mi sie wydaje ze ogolnie owu jest w dniu spadku, ale moze byc ze dzien wczesniej jest np. w nocy i lh nie wzroslo na tyle by bylo to widac na wykresie..tzn wzrost tempki. Bo z tego co czytalam to tempka wzrasta po owu bo hormon wzrasta i wlasnie przygotowuje organizm do ew. ciazy...
Ale do zaplodnienia moze dosc 12-24 godziny po owu bo tyle mniej wiecej czasu jajo krazy i czeka na plemniczki.
A ja teraz nie wiem czy owu byl wczoraj czy moze przedwczoraj bo wczorajsza tempka byla zmierzona po 3 godz. snu a zwykle mierze po ok. 7 wiec nawet dodajac 3 godziny to o 0.3 tempka wyzsza, a przeciez moj organizm nie patrzy na zegarek tylko na wlasnie czas snu i np. przemeczenie itd.
W kazdym razie tez sie zastanawiam czy ta owu nie byla w 16 dc ? Bo wzrost prawie o dwie kreski. No nic dowiem sie jak @ przyjdzie.
Tak czy siak ja licze owu od dzisiaj bo co do wczesniejszych to pewnosci brak.
Kurde dzis bratowej pokazywalm te maciupkie ciuszki po maluchach moich i tych co mam dla dziewczynki bo Viki mial byc dziewczynka i trzymam to . Ale sukienusie slodziusie.
Dobra bo mi woda w wannie stygnie i zimno mi sie robi hahahaha
A jeszcze mam pytanko czy ktoras moglaby sprobowac zalozyc mi konto na ovufriend ?? Z ciekawosci chce zobaczyc na kiedy owu wyznaczy, a mi na kompie pokazuje ze mam juz konto, ale nie chce.mnie zalogowac a hasla tez nie chce.wyslac ehh.