• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuska ale tempka ma byc w miare stabilna w drugiej czesci cyklu rowniez :):)

zobacz mi latala i w ciazy nie bylam a jak byla na niemal jednym poziomie to tescik pozytywny od razu :P tylko ze na krotko.
Oczyiwscie jak pnie sie ladnie w gore to tez dobrze, ale najwazniejsze by byla na wyzszym poziomie wiec sie nie przejmuj :):)

dobra mykam na plac zabaw

buziaki

Akuku no tak masz racje :tak::tak:dziekuje Ci. Wiec teraz pozostaje Nam baczne obserowanie tempki i pilnowanie budzika żeby znowu nie nawalil :dry:
My już po spacerku, Ł. poszedł pobiegać a my oglądamy bajki :-Da co :-):-)

Powiedzcie mi ile czasu po takim spadku teoretycznie możemy jeszcze zajść w ciaze ? tzn zastanawiam się, czy np. dzisiejsze wieczorne przytulanki mogą cos jeszcze zdzialac :happy2:

Tak Patu$ka u mnie niestety cykl bezowulacyjny. Znaczy teoretycznie jest jeszcze szansa na owu bo mam długie cykle, ale już jestem praktycznie pewna że owu nie będzie bo czuje się jak na @. Także czekam żeby w końcu przylazła i zaczynam cykl z CLO.

Nuuuśka owu może być w dniu spadku, ale też już w dniu z wyższą temp. Nie da się określić tego na podstawie pomiarów tempki, można tylko określić najbardziej płodny czas, czy inaczej- czas W którym owulacja powinna się pojawić :-)

Jestem z siebie dumna! :-D właśnie skończyłam malować ramę drzwi :-) ale się Mężuś zdziwi jak wróci z pracy :-D

Ostatnia edycja:
a wiec i ja jestem z Ciebie dumna :-)
No czyli w sumie teoretycznie możemy jeszcze dziś podzialac. choć Ł. już bez sil xD
Pocwiczylismy trochę i zaraz będziemy się kolacyjkowac. Obejrzymy jakiś film i spac,bo jutro musze wstać o 6 żeby jechać po ten cudny numerek do neurolozki :zawstydzona/y:

Najbardziej ciesze się ze tylko jeszcze jutro do pracy a potem wolne :-) Strasznie się ciesze, pogoda niestety zapowiada się, ze nie dopisze, a szkoda, bo chcieliśmy gdzies pojechać, a u się znowu tak zimno zrobilo, ze dziś zmarzłam na spacerze :dry:

natka ile u Ciebie trwal jeden z ostatnich krótszych cykli ? i w ogole kiedy masz jakas najblizsza wizytke u gina ? bo dobrze by było jeśli oczywiście nie udało się zafasolkowac, żeby @ się pojawila

No zafasolkować to się na pewno nie udało, nie mam co do tego złudzeń :-( najkrótszy z ostatnich cykli trwał u mnie 29 dni, ale to prawdopodobnie dzięki uregulowaniu przez luteinę. najkrótszy cykl "naturalny" to 38 dni, ale średnio moje cykle w ostatnim roku to około 45-47 dni. Do gina mam iść jeśli @ długo się nie będzie pojawiać. A jeśli przyjdzie to wizytka koło 10-12 dc żeby ocenić pęcherzyki po CLO.

reklama
Mi sie wydaje ze ogolnie owu jest w dniu spadku, ale moze byc ze dzien wczesniej jest np. w nocy i lh nie wzroslo na tyle by bylo to widac na wykresie..tzn wzrost tempki. Bo z tego co czytalam to tempka wzrasta po owu bo hormon wzrasta i wlasnie przygotowuje organizm do ew. ciazy...
Ale do zaplodnienia moze dosc 12-24 godziny po owu bo tyle mniej wiecej czasu jajo krazy i czeka na plemniczki.

A ja teraz nie wiem czy owu byl wczoraj czy moze przedwczoraj bo wczorajsza tempka byla zmierzona po 3 godz. snu a zwykle mierze po ok. 7 wiec nawet dodajac 3 godziny to o 0.3 tempka wyzsza, a przeciez moj organizm nie patrzy na zegarek tylko na wlasnie czas snu i np. przemeczenie itd.

W kazdym razie tez sie zastanawiam czy ta owu nie byla w 16 dc ? Bo wzrost prawie o dwie kreski. No nic dowiem sie jak @ przyjdzie.
Tak czy siak ja licze owu od dzisiaj bo co do wczesniejszych to pewnosci brak.
Kurde dzis bratowej pokazywalm te maciupkie ciuszki po maluchach moich i tych co mam dla dziewczynki bo Viki mial byc dziewczynka i trzymam to . Ale sukienusie slodziusie.

Dobra bo mi woda w wannie stygnie i zimno mi sie robi hahahaha
A jeszcze mam pytanko czy ktoras moglaby sprobowac zalozyc mi konto na ovufriend ?? Z ciekawosci chce zobaczyc na kiedy owu wyznaczy, a mi na kompie pokazuje ze mam juz konto, ale nie chce.mnie zalogowac a hasla tez nie chce.wyslac ehh.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry