• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

akuku ja bym postawiła że to jednak teraz owu, przynajmniej jeśli chodzi o temperaturę. Ale zobaczymy jak dwa kolejne dni- czy nadal będzie wysoko :-)

reklama
akuku w ovufrends jak juz raz z kompa sie zalogujesz to nie chce przyjąć nowego hasła;/ ja napisałam ze nie dostałam linku aktywizującego i za dzień przysłali, jak narazie w ovufr... ovulke dobrze mi wskazał

Kasiol no wlasnie dziwnie, ale dzis mialam format na kompie wiec moze uda mi sie na nowo otworzyc ? Hmm mi tez zawsze dobrze pokazywal.
No ja testow owu nie robilam, ale w zeszlym cyklu tez mialam maly skok hmm.
No nic zobaczymy.
A jesli chodzi o sluz to mam raz przezroczysty a raz zoltawy jak bidyn i mi sie zmienia w ciagu dnia i od kilku dni, wiec nawet nie zaznaczam sluzu.

Dzis poczulam kopniaki mojego chrzesniaka :-) dziwne uczucie czuc bombla tylko z zewnatrz hehe. Nawet go obudzilam bo znam triki hahaha i bratowa sie zdziwila ze tam gdzie dotykam tam kopie hehe.
Ale mowi ze ogolnie malo sie rusza widocznie duzo spi :-) a ona wiecznie gdzies chodzi wiec kolysze :-P

Hej laski Akuku ty na bank jestes po owu juz.

U mnie kolysanka raz 37 a raz 36.9 dzis podbrzusze pobolewa wiec @ sie zbliza. teraz tempka pewnie bedzie z dnia na dzien spadac.No coz co ma byc to bedzie :)

Spadam do pracy :)

witam dziś dzień małpy;/
tempka spadła drastycznie więc pewnie zaraz przylezie, jescze tydzień do wyników hormonó,w i szybciutko na wizyte...oglądam te moje wykresy i nie wiem gdzie tu jest problem na którym etapie, mam nadzieje ze zapisze mi jakies leki wspomagające:)

kasiol no rzeczywiście baaaardzo spadla :( szkoda,ale poki nie ma malpy, trzymamy dalej kciukaski :tak:

My już po lekarzu, w szpitalu bylam o 7, dostałam numerek 1 wiec pokiblowalam 2h do 9, w międzyczasie przyjechal Ł. z Olka i weszliśmy jako pierwsi :) Na tle neuroloicznym nic się dzieje, nie ma zadnego krwiaczka,ale sa zmiany w kosci piramidowej po lewej stronie. Stan zapalny, spowodowal zgrubienie całej blony bębenkowej, opuchlizna, zachodzi az na kostki słuchowe, stad prawdopodobnie bole glowki. Nie jestem niestety w stanie dowiedzieć się czy stan zapalny o jakim mowa, jest sprawa swieza, czy tez sprawa która już została zażegnana, bo podobno TK nie raz wykrywa stany zapalne które już praktycznie nie istnieja. Ale tu potwierdzilo się po raz kolejny lewe uszko, lewa strona, a wlasnie po badaniach okazało się, ze to lewa strona jest gorsza, i Ola gorzej słyszy na lewe uszko. W poniedziałek mamy wizyte u laryngologa, wiec pokaze jej wynik TK i poproszę o dalsze wskazówki, bo kolejny drenaż nie jest rozwiązaniem czegos takiego, zwłaszcza ze jak się okazuje, cos się w tym uszku i kolo Niego dzieje od jakiegoś czasu :-(Najwazniejsze, ze nie ma zadnego krwiaczka,a teraz pozostaje Nam czekac do poniedziałku i zobaczymy co laryngolog na to powie.

U mnie dziś wzrost tempki, wiec chyba dobrze :)

Cześć dziewczynki :-)
U mnie też od rana taki masakryczny ból jak na @ że szok. Z tym, że u mnie to raczej nie ciągły ból tylko tak raz boli, raz nie. Nawet ładna pogoda dziś :-) chyba się na jakieś zakupy przejdę. Mój M jeszcze śpi, czekałam na niego po pracy wczoraj, a on wrócił i zamiast iść spać to jakiś film zaczął oglądać! Ale się wkurzyłam i poszłam spać :-) wszystko zaczyna mnie drażnić więc @ tuż, tuż :-)

Kasiol szkoda, że taki mega spadek tej tempki u Ciebie :-(

Patu$ka u Ciebie ten spadek jeszcze o niczym nie świadczy, przecież tempka nadal wysoko :-) nie trać nadziei kochana :*

Akuku no ja niestety znam tylko to uczucie kopania od zewnątrz :-( ale za to koleżanka się śmieje że mam dotykać i głaskać bo to ponoć zaraża ciążą jak to określiła ;-) co prawda w takie zabobony to ja nie wierzę, ale w ten chyba zacznę :-D

Nuuuśka najważniejsze że nie ma żadnych zmian w główce :-) miejmy nadzieję, że laryngolog poradzi coś skutecznego i bóle ustaną a opuchlizna zejdzie :-)
powiedziałabym że to że tempka w górę to nawet bardzo dobrze :-D

Ostatnia edycja:
natka nie przejmuj się, mnie tez Ł. wczoraj wkurzyl i nie było przytulanek tylko odwrocilam się tylkiem i poszlam spac. Będzie mi swoje madrosci prawil, wszechwiedzący się znalazł :wściekła/y: Wczoraj robiliśmy 10-minutowki, taki zestaw cwiczen na partie brzucha i chyba na prawde zardzewialam, bo dziś czuje się jak staruch, ledwo się ruszam. Po 10 minutach !! :-D

Widzialas moja tempke ? :) dzisiaj się wreszcie chyba naprostowala

No widziałam właśnie :-) bo kleciłam ten post do Was pół godziny bo najpierw telefon mi przerwał, a później brat przyjechał i przywiózł nam świeży chleb :-) i nie widziałam przez to wiadomości od Ciebie :-)
Edytowałam poprzedniego posta :-) bardzo ddobrze że tempka w górę :-)

Mój M jak skończył film oglądać (po 3!) to też nagle sobie o przytulankach przypomniał :-D ale zrobiłam to samo co Ty, odwróciłam się i poszłam dalej spać :-)

Ostatnia edycja:
reklama
natka Ł. nie ogladal filmu tylko mi prawil moraly dlaczego zamiast pisac na kartce rozklad jazdy autobusow, nie moge zrobic sobie zdjecia. No i tak od slowa do slowa zaczela sie klotnia :sorry2: Ja mu tlumacze ze nie widze tych cyferek bo sa za male, a on mi dalej swoje, ze jest XXI wiek i jak to ta moge. Boze chlopy....

A teraz oczy mi sie kleja..:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry