• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

A co ci sie stalo? Burza hormonow? Po CLO tez tak mam czuje sie gorzej przed @. Nawet jak Ł wczoraj niechcacy podniosl glos to zaraz sie poplakalam ze na mnie krzyczy.

ogolnie CLo dzalalo na mnie pzed @ jak plachta na byka normlanie Zespol napiecia mialam taki ze ja pierdziu. Bez kija nie podchodz. Mnie brzuch boli i boli i jutro chce zeby @ przyszla no nie ma bata musi byc. Mogla by dzis nawet al eo tym to nie mam co marzyc. Tobie za to tempka sie roztrzaskala.

reklama
Nie wiem co się stalo. Chyba faktycznie burza hormonów... A poza tym myślę o tym że w tym cyklu miałam problemy z pracą i w ogóle i naprawdę mało myślałam o tym, że może się udało zaciążyć... I już zaczynam się bać co będzie w następnym cyklu jak już z pracą się wyjaśnilo i problemy w sumie się skończyły.. Boję się, że będę cały czas myśleć a wtedy chyba zwariuję :/ jedno jest pewne- nie ma bata żebym wcześniej testowała bo teraz ciągle też zastanawiam się czy oby na pewno ten test był do dupy że pojawił się ten bledzioch... :/

Dziewczyny musze sie wyzalic! Wlasnie sie odwiedizlam ze moj bliski kuzyn zmarl. byl w moim wieku 22 lata:-(:-(:-(
Zasnal i juz sie nie obudzil. Jestem roztrzesiona rozgoryczona i w ogole. Czeka mnie podroz na Ślask :-( Kurde a myslalm ze pojade tam jesienia,ale nie z takiego powodu :(

Hej, wczoraj myślałam że nie wytrzymam z bólu wieczorem :/
Patu$ka przykro mi :-( masakra co się dzieje, taki młody czlowiek... Szok :-( trzymaj się :*
Akuku dziękuję, choć czasami mam dość tych ciągłych niepowodzeń...
Lecę szykować się dalej do pracy, będę popołudniu. Milego dnia :*

hej:)
miałam zabiegany dzień z Kainą u lekarza ...kaszel ma okropny, gorączke...wyć mi się chce!!
natka przykro mi, trzymam kciuki ,zeby czerwiec był płodnym miesiacem dla nas:*
patu$ przykro mi, nie moge zrozumieć takich śmierci-po co dlacezgo, niesprwaiedliwe...
akuku jak wizytka w Polsce?
wracam do pracy, bo kocioł mam :)
ciekawe jak tam nuśśśka ...

Dzien dobry !!!! :DDD

Nuuuśka wrocila do zywych :-):-D Wczoraj było ciężko ale dziś już jest ok w miare.
Ale od początku - porannej lewatywy nie zrobiłam bo stwierdziłam, ze do bani jest to cale urządzenie poza tym robiłam w poniedziałek wieczorem wiec starczylo. A co.
Wczoraj o 6 miałam pobudke, zabandażowali mi nogi - od kostek po same uda ( z powodu zylakow), potem założyli wenflon, cewnik ( :no: fuuuu!! ) i dostałam cos w formie głupiego jaska na uspokojenie. Wywiezli mnie na blok cos po 8 rano, ile bylam - nie wiem. Ile spalam - nie wiem, bo dzień przebiegl na budzeniu się,przysypianiu i znowu budzeniu się. Lezalam pod aparatura z tlenem, kardiomonitorem i ciśnieniomierzem, który raz na pol h mierzyl mi ciśnienie. Do tego "wasy" z tlenem do nosa i tak do 16, wiec nie bardzo mogłam się nawet ruszyc. Po 16 posciagali mi wszystko wiec mogłam zlapac kontakt ze swiatem, ale slabym się jednak jest po narkozie.
Zaznajomilismy się z dwoma pielęgniarkami, wiec miałam lekow przeciwbólowych ile wlezie żeby nie bolało :-D aaaa i nie wymiotowałam. Raz jeden miałam moment ze mi się trochę coflo ale to było na samy początku jak wjechałam do sali, i potem już spokoj.
Cewnik, wenflon wyciagnela mi pielegniarka dziś rano, poszlam się umyc ( od razu lepiej ), przezylam obchod i teraz leze.
Gdyby nie Ł. i mama chyba bym tu z głodu umarla, heh niby wczoraj nic nie można jeszcze jesc, ale zjadłam wieczorem bulke z bakusiem bo bylam glodna jak nie wiem. Dzis rano pani przyniosła sniadanie.....taaaa rarytas. Dwa suchary i kubek grysiku na wodzie. A wiec ja to hyc do kosza a zjadłam bule z pasztetem i pomidorem :-D
Aaaaaa i co się dowiedziałam, oczywiście nie od ordynatora, bo ten w ogole niewiele mowi, tylko od pielęgniarki która wczoraj była - ZE WSZYSTKO OK, W MACICY CZYSTO, PO TORBIELI SLADU BRAK, A JAJOWODY DROZNE ! :)))) wiec bardzo się ciesze, bo przynajmniej wiem w takim razie, ze albo to rzeczywiście była wina torbieli albo mojej psychiki...

A Wy widze posypalyscie się na umor jak mnie nie było :-(

natka, kasiol co to za @ ???? miało jej przecież nie być !!! Czerwiec w takim razie musi być dla Nas szczęśliwy.

patu$ka matko...strasznie mi przykro Kochana. Tule Cie mocno bardzo. Straszne jest to w jak młodym wieku ludzie teraz odchodzą. Strasznie Ci wspolczuje i myślami jestem z Toba :*

hej. Nie zmruzylam oka dzis. Nawet na chwile wygladam jak zoombie.

Nuuska fajnie ze jestes. Ciesze sie ze wszytsko jest ok. A powiedzieli ci kiedy mozesz sie zaczac starac?

Ja bym smierc nie rozumiem,bo Moj kuzyn maial roszczep podniebeinia wargi byl troche ograniczony ale pod innymi wzgledami zdrowy,samodzielny. Uczyl sie nadal. Najppierw szkola specjalan potem zawodowka a teraz liceum. Wczoraj popoludniu polozyl sie spac i juz sie nie obudzil.
Qrwa nie potrafie ogarnac tego.

Ciotak mowila ze on od kilku dni zle sie czul mileli isc do lekarza w tym tyg. nie zdazyli:-(

Ale dobra dosyc tych smutasow. U mnie tempka leci. Brzuch boli wiec @ nadchodzi

reklama
Strasznie to przykre Kochana :( ciężko pojac smierc, a w tak młodym wieku już w ogole :no: Kurcze zadnej z Nas się nie udało ? szlak był to trafil,pewna bylam o natke i kasiol a tu znowu intuicja mnie zwiodła
Nie rozmawiałam jeszcze na ten temat, bo czekam na ta moja lekarke, dziś ma mieć tu dyżur wiec pogadam z Nia i wypytam o wszystko dokładnie. Jutro wychodzę do domu :)
W ogole znowu się wkurzylam, bo pamiętasz jak mi tamta ginka pisala, ze macice mam w tylnozgieciu ? Ta, do której teraz chodze, caly czas pisala mi ze mam przodozgiecie, a ordynator jak mnie wczoraj badal powiedział, ze dla Niego to ewidentne tylnozgiecie bez dwóch zdan. No i bądź tu człowieku madry :no:Ale wkurzylam się i spytam się dziś tej gin jak to jest możliwe ze każdy twierdzi do cholery ze mam inne polozenie ?! przecież to tez ma znacznie jakby na to nie patrzeć, a Rokicki, ten ordynator doświadczenie ma, bo nawet pielęgniarki mowily, ze mimo ze cham prywatnie - jako lekarz facet z wielkim doświadczeniem, wiec skłaniam się ku tylnozgieciu jednak. Ciekawa jestem tylko co ona na to powie.... :confused2:

Ajjj jak mnie dziś bola ramiona po tym dwutlenku :zawstydzona/y:teraz schodzi na klatke piersiowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry