• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

tysia prolaktyne powinno sie badactydzien po owu czyli wypada tak gdzies po 21 dc. Bynajmniej ja mam taka rozpiske.

Kurde dziewczyny bola mnie zeby. Normalnie najpierw maialm wyrwana 5 po prawej stronie po dwoch tyg. po prawej i teraz bola mnie dolne zeby po prawej,taki tempy ciagnacy bol. przy dziaslach mnie boli dolna szczeka. Ale tylko po prawej stronie. jade na ketonalu 3 dzien. Ł. mowi ze to od jedzenia bo oszczedzam lewa strone i gryze na prawej. od rana mnie nei boli tylko popoludniu sie zaczyna i tak do wieczora i przed spaniem. Nie wiem co sie dieje nic nie mam spuchnietego. Chyba juro pojade do tej mojej dentystki

reklama
Ja prolaktynę badałam w 4 dc (miałam zalecenie od lekarza: między 2 a 4 dc), także nie wiem - może to zależy od lekarza.

aKuku obserwuj się bo z różyczką nie ma żartów, ale jeśli to syfki to może dziewczynka jednak? stary przesąd mówi, że na dziewczynkę cera się psuje a na chłopca poprawia :p ale oczywiście to zależy czy się wierzy w zabobony ;-)

co do nuuuśki to po znieczuleniu to normalne :-) na pewno szybko przejdzie:-)

ja spaalm dwa dni i rzygalam jak kot. A i podbrzusze ja boli ale to nie ma co sie dziwic. Ale pewnie szybko wroci do siebie,oby.

Wiecie co...wlasnie weszlam na watek Clówek i kurde kamii poronila w 12 tc. Boz ejak mis ie smutno zorbilo. I tak jakos dziwnie. Humor mi spadl jak nie wiem

Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe... ehh :/ powiem Ci, że ja ogólnie kiepski humor dzisiaj mam, a jak przeczytałam co napisałaś to jeszcze mi gorzej... szkoda słów :-(

natka fakt taki ze z chlopcami mialam sper cere bez syfkow...ale czy sie sprawdza to sie zobaczy P:Phehe

Patuska skarpetuszki wyslane poleconym , beda za 2 dni :):)

ja mysle ze to syfki i nie od zmiany klimatu bo juz wczoraj mialam :(

Nuska najwazneijsze ze juz sie wybudzila, teraz sie zle czuje ale jej minie i wtedy szybciutko zobaczy dwie kresunie :):)

Patuska oj z tymporonieniem:( to jest straszne, ja sie wlasnie baardzo boje bo kazdemu to sie moze zdarzyc :(:( przykre to bardzo i niesprawiedliwe :(

akuku bede czekac na przesylke :* :*

Wlasnie to jest tak ze to moze wydarzyc sie zawsze i kazdej i to w najmniej oczekiwanym momencie.

reklama
Kurcze no czekam i czekam na tą @ :/ brzuch mnie pobolewa ale lekko i na razie cisza :-( może jutro przyjdzie... A w ogóle to siedzę i ryczę, no po prostu nie mogę za siebie dzisiaj :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry