• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

A moze masz tancujaca macice :-):-):-)

Nie no zapytajs ie jeszcze raz lekarza czy jest pewny. No zadnej sie nie udalo niestety. No ale czerwiec jest nasz. wasz napewno bo ze mna to roznie moze byc.

reklama
patu$ka no chyba :> tanczaca macica ;D
i nie mow ze z Toba roznie może być bo ze mna tez, nie jesteś w tej kwestii osamotniona. Nie mierzyłam tempki przez ostatnie dwa dni, bo mimo wszystko zle tu sypiam, ale jak mierzyłam dziś np. po 6 - 36,98.
Ale to może tez być rezulatat zabiegu. Jak dziś będę w miare spac, jutro mierze tempke i zobaczymy :)
powtarzaliście z Ł. już badanka nasienia ?

nuska super ze jestes :) o i nawet nie wymiotowalas , to tak jak ja :P:P
a z tym przodo /tylno zgieciem to aktycznie dziwnie :(:(

ja dzis mam b.wazny dzien wiec trzymajie kciuki by poszo po mojej mysli...uff

milego dzionka :):)

patuska pamietaj dostaniesz kapciuchy z fluidkami wiec musi sie udac :P nie ma opcji :):)

nuska, kasiol natka wam tez sie zaraz uda zobaczycie :):) sle fluidki :)

Nuuska bedziemy powtarzac w sierpniu,wtedy caly miesiac poswiecimy badaniom ja hormony a Ł nasienie i posiew z nasienia.

Akuku na przytulam sie tych kapcioszkow bede do nich mowic patrzec wszystko :) A jak sie od razu uda do normalnie dam na msze :-D:-D:-D

natce kasioloiw i nuusce tez sie uda. Bedziemy wiosenkami nie ma ch*** we wsi:-D:-D:-D

"natce kasioloiw i nuusce tez sie uda. Bedziemy wiosenkami nie ma ch*** we wsi
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
" HEHE PATU$ :)usmiałam się ,że szok:-Dnusśka ciesze się ,że masz to już za sobą:)mykam do pracy:) odezes sie później dłuzej:)

akuku tez bylam mile zaskoczona ze rzyganka nie było, ale to dobrze bo i tak do bani się czułam. Dzis już lepiej ale masakrycznie bola mnie ramiona i klatka piersiowa - gaz się rozchodzi. Podobno taki stan może się utrzymać do dwóch tygodni :confused2:a z tym polozeniem chce to dziś wyjasnic, ta moja gin przychodzi na 15 wiec lapne ja zaraz jak tylko ja zobaczę, bo już normalnie nerwa mam na tych wszystkich slepcow :<
Trzymam kciukaski za Twój wazny dzień :**

patu$ka to ja mam taki pomysl - może jak już Ty się wyprzytulasz do butków to poślij je dalej :D był kiedyś taki film o zaczarowanych dżinsach, kazda z przyjaciółek, która je ubierala miała wtedy szczęście , spelnialy się jej marzenia wiec może my to samo opchniemy z fasolkowymi butkami ? :-DNo chyba ze akuku ich więcej rozesle :PPP

kasiol tez się ciesze, ze mam to już za sobą,odetchnelam :)

Hej dziewczyny:)Nuuśka super, że już po:) A tempka wysoko:) Teraz za Ciebie kciuki trzymamy:) No i za Akuku, ale z innego powodu:)A ja się dzisiaj dowiedziałam, że moja siostra jest w ciązy... Urodzi tak na koniec stycznia początek lutego... cieszę się, a jednocześnie jakoś tak mi smutno... Jakaś nienormalna chyba jestem...

paulinka wiem co czujesz bo ja tez tak mial z moja kuzynka,rodzi we wrzesniu i tez jak sie dowiedzialam to tez sie z jednej strony cieszylam a z drugiej zazdroscilam.

Nuuska mam nadzieje z enie trzeba bedzie i w czerwcu zafasolkujemy wszystkie :) Ale jesli trzeba bedzie to bedziemy sie fuidkowac poprzez poczte Polska albo mam lepszy pomysl jak ja zafasolkuje kupuje papcioszki promieniuje je silami i fluidkami a amoja po takim czasi epowinny miec moc wybuchu wulkanu i wysylam dalej :-)

paulinka tu nie ma nic dziwnego....chcemy mieć dziecko tak ? wiec nie oszukujmy się - nie bardzo cieszy Nas szczęście innych par którym się udało,bo dlaczego nie Nam ? w czym my jesteśmy gorsze?

Zazdrosc, smutek, zal sa normalnymi odczuciami w takim momencie, bo nie da się patrzeć ze szczerym i pelnym milosci uśmiechem na siostrę/kuzynke/przyjaciolke której się udało, kiedy my staramy się tyle czasu i co miesiąc grzebiemy Nasze marzenia kiedy pojawi się @.:-(Smutne ale prawdziwe. Mam jednak nadzieje, ze w końcu i Nam się uda !! :)

patu$ka uważam ze to swietny pomysl. Szczesliwe buciki powinny być rozsylane do tych którym się nie udało, a które nadal czkają :D
Wywalczylam dziś zupe na obiad. Powiedzialam,ze zadnego kleiku jesc nie będę bo sniadanie jadlam normalnie, wczoraj tez jak nikt nie widział a oni we mnie kleik laduja ! co ja bezzebna staruszka ? :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry