• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka jesteś :-) mówiłam że będzie dobrze :* drożność super, Ł też wyniki w porządku także nic tylko teraz dobrze się wstrzelić :-)
Akuku trzymam kciuki :*

Ja po pracy jestem wykończona :/ a na dodatek brzuch mnie boli i jeszcze muszę do rossmanna isc zaopatrzyć sie na tą cholerną @ :/ a na czerwiec ja się nie nastawiam :-(

reklama
Krew mnie jasna zalala. poklocilam sie z Ł. w ogole dzien do doopy. Okazalo sie ze na ten pogrzeb nie moge jechac bo jest w piatek o 11 a aj w piatek o 13.30 mam wizyte w UP.

Nosz qrwa!

natka no tak, oby teraz z tym jak to napisalas "wstrzeleniem się" nie było problemów :zawstydzona/y: co to za negatywne myslenie odnośnie czerwca ?? Kochana !!! nie można tak myslec i koniec kropka bo nigdy się nie uda !
Opowiadaj lepiej co to za nowa praca o której doczytałam :))

patu$ka jak napisala natka - dzwon jutro z samego rana do UP i bez problemu zmienia Ci termin stawienia się na poniedziałek. To sytuacja od Ciebie niezalezna, i nie ma innej opcji ani powodu żeby Ci nie zmienili terminu bo ja sama kiedy jeszcze bylam tam zarejestrowana korzystałam z tego przywileju jeśli było trzeba :>

Nuuuśka nie chcę się napalać na ten czerwiec bo ciężko to wszystko znoszę... Teraz niby jakoś bardzo się nie załamałam, przynajmniej zewnętrznie. Nie było łez, lamentu. Niby luzik, ale w środku masakra :/ mam natłok negatywnych myśli, nie mam na nic siły, cały czas jestem jakaś "zawieszona", nieswoja... Do bani to wszystko...
A co do pracy to biurowa, w budżetówce. Ale dopiero zaczynam :-)

Tylko ze my mamy taak wredna babke za dyrektorke ze szok w zyciu nie pojdzie na taki uklad. U nas jest tak ze zwalniaja z wizyty w naglych przypadkach (smierc ojca matki meza dziecka brata siostry albo dziadkow) W innym przypadku nalezy okazac sie zwolnieniem lekarskim ze szpitala. A jaks ie chce przelozyc wizyte z inneg powodu trzeba podanie napisac z uzasadnieniem. W ogole to jest dooopa blada bo to jest syn mojej chrzestnej mamy siostry. Kurka mac, no trudno nic nie poradze najwyzej Ł pojedzie. wogole Ł od poniedzialku do pracy poszedl bo z palcem jest ok paznokiec tylko schodzi ale nie boli. Jak szef ozwoli mu wziac wolne o on z amnie pojedzie z moimi rodzicami a jak nie to trudno.

Testy owu zostaly dzis wyslane wiec za trzy dnii beda. Bateria w termometrze wymioniona,wiec tempki beda wiarygodne. W ogole myslalm ze to allegro jakies bardziej skomplikowane ale jak napierwszy samodzielny raz dalam rade :)

Ntaka ja w @ tez tak mam jak zobacylam ze przyszla usiadlam i zaczelam wyc. Ł do mnie czemu placze a ja mu mowie ze okres mam a on no ale pzeciez wiedzialas ze nic z tego w tym miesiacu,a ja do niego no i co z tego ale myslalam ze moze jednak.I przestalam plakac. Masakra jakas.

A to u Was takie sprawy się z dyrektorką aż załatwia? Szok! Ja to jak jeszcze kiedyś byłam zarejestrowana w UP to przyszłam (bez wcześniejszego dzwonienia) dzień wcześniej i powiedziałam że muszę pilnie wyjechać i nie było problemu. Ale widać co urząd to mają swoje zasady.

Ja już mam niby 2dc a mam wrażenie że jest gorzej z moim samopoczuciem psychicznym niż wczoraj. Zastanawiałam się nawet czy warto kontynuować kurację CLO skoro i tak nic to nie dało. Wiem że to jest głupie myślenie ale cholera nie potrafię inaczej :/

OOOOOOO nie! qrwa natka wez mnie nie wpieniaj bo powaga nakopie ci do dooopska! Jak przerywac co przerywac? Ej kobito! A tym myslals ze od razu sie uda? Ogarnij no psyche troszke,spokojnie wazne ze jest owu,cos sie dzieje a reszta sie uda.

A co ja mam powiedziec?! Co?! grrrrr nie podoba mi sie twoje myslenie ale zwale to na hormony i @, przy pierwszym cykl z CLO tez zle go znioslam. Ale zeby sie od razu poddawac?!

Juz mi tu sie uspokoj bo jak tu Aga zajrzy to ci bure da.

Tule cie i juz dobrze,i spokojnie.
masz jeszcze 5 cykli. conajmniej a przez ten czas sie musi udac.

Ja wiem że to jest złe myślenie i w sumie sama się sobie dziwię bo naprawdę nie nastawiałam się na ten cykl. Ale nie umiem inaczej. Teraz to już nawet nie mam kiedy pogadać z M bo ja wracam po 15 a jego już nie ma bo pracuje od 16. A jak wraca to ja juz śpię bo przed 6:00 pobudka :/ masakra jakaś, naprawdę :/

reklama
Ejjjjjj holaaaaa !!!!!!

natka to ja Cie na kwietniówkach na placka zapraszałam a Ty mi tu takie cyrki odstawiasz ????!!!! Co to znaczy przerwac kuracje ?! a kto Ci tak powiedział ?! Bo zapewne sama sobie to wymyslilas, i cacy . Skoro masz przepisane cos co ma CI POMOC to mi to proszę brac a nie plakac ze ponieważ nie wyszlo to trzeba przerwac ! NIE MA TAKIEGO MYSLENIA DO CHOLERY !!
Ja się staram teraz 7 cykl i co ? i jajco. Ty trafilas na lekarza, który wie jak Cie leczyc, prowadzic i przede wszystkim WYPROWADZIC NA PROSTA co widać golym okiem, ze mu się udało po ostatnim Twoim wykresie.
Wiem, ze gderanie i babcine gadanie jednym uchem wchodzi a drugim wychodzi, ale akuku zaszla w ciaze po 2 latach staran, patuce już stuknelo 1,5 roku i dziewczyna się dzielnie trzyma .Wiadomo,ze sa dni gorsze i lepsze, ale no kurde nie przesadzajmy !!
Jestem na sali z babka która ma usunieta cala macice, obok lezy mloda dziewczyna na moje oko kolo 30-tki która jutro czeka ten sam zabieg. Czy ma dzieci ? nie wiem. Ale wiem, ze my nie mamy najgorzej. Na prawde mamy się z czego cieszyc, bo Nasze dolegliwości da się wyleczyć a nie kazda kobieta ma tyle szczęścia. Poza tym natka !!! Ty jesteś taka mlodziutka i chcesz się poddawac ?! Babo, ja mam 27 lat i czasem mysle, czy to już nie za stary wiek, bo miedzy Olka a bratem/siostra będzie w tym momencie w najlepszym wypadku 10 lat roznicy. To dużo. Bardzo dużo bym powiedziała.
Wiec bardzo proszę wziasc się za siebie, kup sobie ziolka na uspokojenie, staraj się wyciszyć i nie miej zaloby z tego powodu ze dostalas @ proszę Cie, bo to nie jest powod do smutku ! W tym momencie masz stanac przed lustrem i z uśmiechem na twarzy powiedzieć sama sobie - DAM RADE ! nie ten miesiąc to następny, ale udowodnię wszystkim a przede wszystkim sama sobie ze dopne swego !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry