Ejjjjjj holaaaaa !!!!!!
natka to ja Cie na kwietniówkach na placka zapraszałam a Ty mi tu takie cyrki odstawiasz ????!!!! Co to znaczy przerwac kuracje ?! a kto Ci tak powiedział ?! Bo zapewne sama sobie to wymyslilas, i cacy . Skoro masz przepisane cos co ma CI POMOC to mi to proszę brac a nie plakac ze ponieważ nie wyszlo to trzeba przerwac ! NIE MA TAKIEGO MYSLENIA DO CHOLERY !!
Ja się staram teraz 7 cykl i co ? i jajco. Ty trafilas na lekarza, który wie jak Cie leczyc, prowadzic i przede wszystkim WYPROWADZIC NA PROSTA co widać golym okiem, ze mu się udało po ostatnim Twoim wykresie.
Wiem, ze gderanie i babcine gadanie jednym uchem wchodzi a drugim wychodzi, ale akuku zaszla w ciaze po 2 latach staran, patuce już stuknelo 1,5 roku i dziewczyna się dzielnie trzyma .Wiadomo,ze sa dni gorsze i lepsze, ale no kurde nie przesadzajmy !!
Jestem na sali z babka która ma usunieta cala macice, obok lezy mloda dziewczyna na moje oko kolo 30-tki która jutro czeka ten sam zabieg. Czy ma dzieci ? nie wiem. Ale wiem, ze my nie mamy najgorzej. Na prawde mamy się z czego cieszyc, bo Nasze dolegliwości da się wyleczyć a nie kazda kobieta ma tyle szczęścia. Poza tym natka !!! Ty jesteś taka mlodziutka i chcesz się poddawac ?! Babo, ja mam 27 lat i czasem mysle, czy to już nie za stary wiek, bo miedzy Olka a bratem/siostra będzie w tym momencie w najlepszym wypadku 10 lat roznicy. To dużo. Bardzo dużo bym powiedziała.
Wiec bardzo proszę wziasc się za siebie, kup sobie ziolka na uspokojenie, staraj się wyciszyć i nie miej zaloby z tego powodu ze dostalas @ proszę Cie, bo to nie jest powod do smutku ! W tym momencie masz stanac przed lustrem i z uśmiechem na twarzy powiedzieć sama sobie - DAM RADE ! nie ten miesiąc to następny, ale udowodnię wszystkim a przede wszystkim sama sobie ze dopne swego !