• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki :****

ja już w domku !!! hura ! :-) posprzatalam, zrobiłam pranie i usiadłam na chwilke.

natka jak dziś kochanie samopoczucie ??? lepiej troszkę mam nadzieje. Już niedługo minie na pewno ciezki dla Was okres i będzie już tylko lepiej, zobaczysz.

kasiol tak, staranka po @ wiec CZERWIEC JEST NA PEWNO NASZ !!! :-) Bylam dziś w Przychodni, zaniosłam moje L4 ( mam do 20-go czerwca) i weszłam do mojej ginki bo akurat przyjmowala. Dalam jej bomboniere ( niech się cieszy ) i wypytałam o to tylko - przodo zgiecie i ona powiedziała, ze nie ma znaczenia jakie ma się polozenie macicy. Ze zarówno w przodo jak i w tylkozgieciu można zajść w ciaze i w tej chwili przestano to już kwalifikować jako gorsze czy lepsze. Przepisala mi leki przeciwbólowe, bo bola mnie te ramiona jak nie wiem i tyle. W razie czegos mam dzwonic.
Jedna babka z która pracuje i jestem z Nia na zmianie, jak uslyszala do kiedy mam L4 powiedziała tylko - no nieee ja nie wytrzymam, musze isc na jakies wolne. Pomyslalam sobie - spieprzaj tepa babo, bo siedzi, gowno robi a jeszcze wiecznie jej zle. Jak bylam z Nia na zmianie to wiecznie wszystko za Nia robiłam, teraz została z ta nowa dziewczyna i co tragedia bo musi się poruszać ??? trażeeeedia, mowie Wam.

akuku Kochana jak obiecasz ze je naladujesz fluidkami to i ja poproszę :tak: obojętnie jakie byle były nafluidkowane :D będę z Nimi spac pod poduszka :happy:
co do wczorajszego dnia, trzymam kciuki i mam nadzieje, ze wszystko dobrze poszlo !!! musiało !!! czuje się już dobrze, boli mnie troszkę podbrzusze, ale chyba bardziej ramiona i klatka piersiowa, choć wiem ze z czasem to minie. Grunt ze jajowody sa drożne, powiem Ci, ze z tego ciesze się strasznie, bo balam się ze może być cos nie tak.Podejrzewam, ze tu może dzialac moja psychika, i za Twoja rada postaram się ja wylaczyc.
Wakacje ?.... hmmm planujemy urlop pod koniec lipca i chcemy jechać na wies, rodzina Łukasza ma tam domek i rodzine przy okazji. Mielismy w planach tez przesunąć urlop, i pojechać za znajomymi na mazury, ale z powodu tego ze L4 mi się przedluzylo nie wiem czy dostane urlop w pierwszych dwóch tygodniach lipca :/ ale sprubuje na pewno.

Tez już macie dość tej pogody ?!!! Bozeeeee !!!! JA CHCE SLONCA !!

reklama
Nuuska no jestes...najwazniejsze ze jajowody drozne.

My tez mamy w planie jakos sie rozluznic. jak dostane zastrzyk z pregnylu tak od razu wylaczam psyche...Zaznaczam tylko tempke i czekam... po pregnylu to jakos da sie przewidziec owulke zanim temperatura skoczy. No coz. Jak nie teraz to w anstepnym cyklu a jak nie to mam nadzieje ze jajniki zaczely same pracowac i moze w trakcie tej przerwy cos sie ruszy

No pewnie, ze jak nie w tym cyklu, to w następnym na pewno się uda :)
Zobaczymy jak będzie u Nas, w tym cyklu ruszam z podwojna dawka wiesiolka, i kupie sobie ten castagnus i zobaczymy może cos pomoze :tak:na pewno nie zaszkodzi, to pewne.
Czytalam ze wiesiolek mogą brac tez mezczyzni bo wspomaga prace plemnikow ( w tym chyba artykule który był na BB wyczytałam ), wiec czemu nie sprobowac.

Ale u Was nuuska nie ma co ł faszerowac wyniczki mieliscie ok. Chcesz zeby mu worek rozerwalo?:-):-):-):-D:-D:-D:-D

Ja mojemu juz nic nie podaje procz mucosolvanu bo on ma problem wlasnie z rorzedzeniem zolnierzy

hahahahahhahahahhahahhahahahaha ales mnie rozbawiala tym awatarkiem <hahah> no nie przestane się chyba smiac :laugh2::laugh2::laugh2: poczytałam o tylozgieciu i rzeczywiście nie pisza, żeby był to problem z zajściem w ciaze. Może to być czasem bardziej uciążliwe, wystepuja tez przy tej budowie macicy poronienia ale nie sa to czeste sytuacje. W końcu jakby na to nie patrzeć zaszłam już raz w ciaze i to nie planując wiec przypuszczam ze rzeczywiście nie ma to wpływu.

Matko jak mnie bola ramiona !!!!!!!!!!!!! :no::no:

Ale się dzisiaj rozgadałyście :-) ja jeszcze godzinę w pracy a pozniej szybko do domu żeby choć na chwilę się jeszcze zobaczyć z M...
Akuku to mówisz ze rozpoczynamy akcję "pozytywnie naładowane niespodzianki"? ;-)
Trzymam kciuki żeby okazało się, że rozprawa poszła po Twojej myśli..
Nuuuśka super ze już w domu :-) ale odpoczywaj a nie sprzataj!! Trochę tego wolnego masz to odpoczniesz od pracy:-)
U mnie troszkę lepiej, mniej myślę o wszystkim.. Mam nadzieję, że całkiem wróci mój optymizm i dobry humor... :-)
Co do wakacji to my nie wiemy jeszcze- nie wiem czy w ogole będę brać urlop, zobaczymy. Jakby co to będzie spontaniczny wyjazd albo jakies last minute...

natka ale wiesz jak to jest - wparowujesz do domu, gdzie jest facet to zawsze jest cos do roboty :P:P Ale już zrobiłam co miałam zrobić i odpoczywam, bo cholernie bola mnie te ramiona jednak. Mam wrazenie,ze jak chodziłam i cos robiłam, tak tego nie odczuwałam a jak siedze bola mnie bardziej :sorry:
zamowilam testy owu na allegro na zapas bo czerwiec może być ciekawy glownie ze względu na ta laparo wiec, nie wiem kiedy się czegos spodziewać :*

akuku dziekuje :*** Kochana jesteś :***** ale na odwrocie bardzo Cie proszę,o podanie mi swojego adresu :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry