• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuska o jaka rozprawe chodzi bo chyba sie zgubilam gdzies po dorodze... Akuku mialas jaka rozprawe?

Moje testy powinny przyjsc niby jutro ekonomiczny 3 dni idzie chociaz powiem wam ze nie zdziwie sie jak bdzie w poniedzilek bo polecony od Akuku jeszcze nie dotral... Ah ta nasz poczta. Wiece co apropo allegro, tak przegldalam ubranka akcesoria dla maluszkow i powiem wam jedno wyprwke kupuje na allegro. Kurna mac u nas w sklepach ceny to masakra widzialm komplet 5 czesci za 30 zl u nas za 30 zl to bym miala spiochu i kaftanik a nie spiochy,kaftanik,body,pajaca i czapeczke.

Tak z ł gadalismy o wozku w sumie na nowy trozke jakby nie bylo skzoda bo jak patrzylam taki jaki bym ewentualnie hcchiala to cena maskara 1999zl :szok::szok::szok::szok: xlander. Qrwa cena masakra. Wiec rozmyslamy nad tanszym odpowiednikiem gdzies do tysiaka albo uzywka gdzies? Powiem Wam ze jesli bym zafasolkowala to tylko od szpitala wyprawke musialbym miec bo ubranka to od brata mam miec chyba ze to chlopak bedzie to trzeba bedzie sporo kupic,lozeczko tez od nich jedyne co o wozek i ta podstawa,ale chyba nie ma nic piekniejszego w rakcie ciazy jak lazenie po sklepach ogladanie dotykanie. Kurcze moglo by to byc juz.

reklama
W ciąży ??????? jak ja już laze :-D:-D bys mnie musiala widzieć w szale xDDDDDDD Ile my już mamy ubranek hahaha. Wiekosc uzywana, ale kupuje na allegro z zaufanego zrodla i praktycznie wygladaja jak nowe. Ale z ubrankami już zaprzestałam, stwierdziłam, ze jak będzie wiadomo już kto się narodzi to wtedy dokupimy reszte. Teraz się przeniosłam za zabawki :laugh2::laugh2: wozkow jeszcze nie ogladalam, kiedy lozeczko z Ł. ogladalismy i spodobalo Nam się takie za 600zł z całym wyposazenieniem.
Dzis ogladalam karuzele i hej !!! :-) To się nazywa zrycie beretu jak to mowi Ł. ale mnie to sprawia radość xD

A co do rozprawy to akuku miała ale nie wiem jaka, bo nie pisala. Sprawy rodzinne w każdym bądź razie, i to dlatego była w Polsce.

mam pytanie do Ciebie Patrycja. Które testy kupowalas na allegro ?
Bo ja zawsze kupowałam te :
Testy OWULACYJNE owulacyjny 40 szt+ 3 test ciążowy (3272573412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale one maja czulosc 25, w zeszłym cyklu stosowałam 20 :
20x TESTY OWULACYJNE+2x TESTY CIĄŻOWE BARDZO CZUŁE (3247189208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i rzeczywiście sa czulsze, ale i droższe.

Ostatnia edycja:
Patuska, tak Kasiol pytala jak po wizycie a ja nie bylam u gina tylko wczoraj rozprawe mialam;/;/ ale opisze to na naszym watku...

oo tak ja bym calyczas mogla ogladac te slodkie cudenka dla maluszkow :):)

nuska dziekujem, obys miala racje :D:D

dziewczyny straszne mnie boli kregoslup, ledzwia :( i biodra, nie wiem jak wroce do pracy...
najgorsze ze jedna lekarka mi na wizycie powiedziala ze napisze mi w zwolnieniu o zmiane godzin, ale ja nie moge miec innych godzin bo musze dzieci odbierac, wiec moge pracowac tylko rano...
a zmiana dzialu tez mi duzo nie da, bo teraz chodze i dzwigam a caly czas siedziec w jednej pozycji tez nie dam rady...

kurde chcialam sie umowic do pl gina ale niestety wlasnie jest w londynie ;/;/

bede musiala za 2 tyg. isc do niego.
teraz mysel czy do innego nie isc i pl zwolnienia nie wziasc, ale czy mi tam w uk przyjama ??

ahh sprobuje w poniedzialek jeszcze raz do tej drugiej lekarki sie umowie i powiem ze sie czuje okropnie itd itp...
czuje ze mi sie juz podbrzusze rozciaga, mimo ze mam brzuszek swoj wychodowany to czuje ze w srodku ciagnie ...

ahh a mnie kazde takie cos niepokoi :(

ide do cukierni po rurke z kremem :P

Nuuska ja kupilam te tez czule ciazowe 10 a owu 25. babka w porzadeczku..

Testy OWULACYJNE owulacyjny 30 szt+ 5 test ciążowy (3264190595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja jak przechodze kolo sklepu to zawsze lampie sie w witryne i patrze. Ł mowi zebym nie jarala sie tak bardzo bo co ja w trakcie ciazy bede robic? Ale na allegro to stale i stwierdzam ze jak znajdzie sie dobrego sprzedawce to niektore rzeczy sa o wiele tansze niz w sklepie. Ale czekam az cos dostaniemy od rodizny zeby nie upic za duzo,bo maluszek moze nie zdazyc zalozyc.

Akuku to musialam gdzies ominac.
Co do twojego zwolnienia to ja na twoim miejscu bym zalatwila L4 i poszla nie wazne od ktorego lekarza wazne zeby przyjeli. Dziecko jest najwazniejsze. pamietaj rob tak zebys ty byla zadowolona i spokojna.

Ja już po pracy. Co do wózków to ja oglądałam ostatnio na allegro i spodobał mi się taki za 1899 :-) pewnie go kupimy jak już przyjdzie co do czego. No chyba że zaciąże tak późno że już będą nowe modele full wypas :P ale na pewno będziemy kupować nowy, bo akurat wózka używanego my nie bierzemy pod uwagę (ale inne rzeczy jak najbardziej). A moja kuzynka ma taki boski wózek że szok! Ale 4000 dali więc to trochę nie na naszą kieszeń :/
A co do testów to w rossmannie są nowe, widziałyście? Pakowane po 2szt ale strumieniowe, za 17,99zł. Tylko nie znalazłam ich czułości na opakowaniu.
Akuku jak Twoje naładowane fluidkami skarpeteczki przyniosą dziewuszkom szczęście to ja też będę prosiła :-D

natka widziałam ostatnio te testy wlasnie !!! zapomniałam nazwy, ale sa w takim fioletowym opakowaniu jeśli dobrze pamiętam :) Mysle, ze kupie w tym miesiącu na wypróbowanie :D

patu$ka no to testujemy na tych samych :DDD

No nie pamiętam czy fioletowy alebardzo możliwe bo bardzo rzuciły mi się w oczy :-) też chciałam kupić ale stwierdziłam że nie ma sensu.. Może się jeszcze przełamię :-)

ale prosze mi tu zadnych testow ciazowych nie kupowac do 14 dpo :P:P potem robta co chceta :D:D :-p

ide sie kobietki polozyc bo jakas nie teges jestemk, przemeczona (a spalam do 11 ) :sorry::zawstydzona/y:

naczytalam sie o zwolnieniach w ciazy i jak mi ta pinda nie da zwolnienia to nie wiem co zrobie :(:(
pojde do pracy przejade kawalek i powiem ze mnie brzuch boli i ide do domu, wroce i wyrwe zwolnienie...nie bede dziwgac zeby pozniej uslyszec przykro mi :(
nie bede ryzykowac, a jak lekarz nie rozumie to trudno...

dobra mykam no :(
do pozniej

reklama
A ja tam najwczesniej zatestuje 14 dpo albo wczesniej zrobie ale bete.

Ja to mysle ze jeszcze duzo moze sie zmienic i pewnie jak juz zafasolkuje to padnie mi na glowe i wszystko nowe kupie,no wiec epierwsze malenstwo to niech ma wszystko :)

Nuuska no od tego samego sprzedawcy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry