Nuuuśka
..kocia mama ;]
hehe ja Ci powiem patu$ka, ze niektórych rzeczy nie odróżnisz nowych od używanych, bo przy Oli śpioszki były noszone tydzień, gora dwa i już wyrastala, a i często sa rzeczy które maluszek zalozy raz, czy dwa i już sru do za małych ciuszków leca. Zwracam uwagę na jakość i to, żeby były ladne i jakbym Ci niektóre pokazala - nie uwierzylabyc pewnie ze tak wiele można tam kupic za praktycznie psie pieniazki. Choc nowych tez już troszkę mam
hihi. Jedyne co nowe to na pewno grzechotki, maskotki, wszelkie kołderki, kocyki itp. Ale ostatnio kupiłam pozytywke z chicco - normalna cena - 189zł a ja ja na allegro kupiłam za 40zł
CHICCO - pozytywka Lullaby - nagrywa głos mamy (3221955472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dokładnie taka :>
hihi. Jedyne co nowe to na pewno grzechotki, maskotki, wszelkie kołderki, kocyki itp. Ale ostatnio kupiłam pozytywke z chicco - normalna cena - 189zł a ja ja na allegro kupiłam za 40zł CHICCO - pozytywka Lullaby - nagrywa głos mamy (3221955472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dokładnie taka :>

ale glownie dlatego, ze maja na prawde wiele promocji i nie raz ciuszki dla Olci kupujemy tam za male pieniazki. Ogolnie uwielbiam male skarpetuszki
Ola kiedyś mowi ze ona może oddac jakies ciuszki po swojej lalce haha