• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hehe ja Ci powiem patu$ka, ze niektórych rzeczy nie odróżnisz nowych od używanych, bo przy Oli śpioszki były noszone tydzień, gora dwa i już wyrastala, a i często sa rzeczy które maluszek zalozy raz, czy dwa i już sru do za małych ciuszków leca. Zwracam uwagę na jakość i to, żeby były ladne i jakbym Ci niektóre pokazala - nie uwierzylabyc pewnie ze tak wiele można tam kupic za praktycznie psie pieniazki. Choc nowych tez już troszkę mam :zawstydzona/y:hihi. Jedyne co nowe to na pewno grzechotki, maskotki, wszelkie kołderki, kocyki itp. Ale ostatnio kupiłam pozytywke z chicco - normalna cena - 189zł a ja ja na allegro kupiłam za 40zł
CHICCO - pozytywka Lullaby - nagrywa głos mamy (3221955472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dokładnie taka :>

reklama
Nuuska z tym masz racje...ciuszki niemowleta w ogole nie schodza.jest tak jak piszesz tydzien dwa pranie i do wora. ubranka uzywane jestem za a le kocyki tak jak piszesz,kolderki posciel i materac do lozeczka koniecznie nowy. Na wozek przechodzony tez bym posza bo to zalezy kiedy maluch sie urodzil bo jelsi ziama to do lata pewni nei wiele z niego korzystano,ale napewno obudowa i cale akcesoria oddalabym do czyszczenia chemicznego.

Ale jak to z tym wozkiem bedzie nie wiem, i chyba do samego konca nei bede wiedziec no chyba ze dziadkowie (moi rodzice kupia) to ok bo moja tesciowa na naia nie mamy co liczyc.

ja dla maluszka mam kocyk,kiedys bylam w sklepie i byl taki slodki w kurczaki musialam go miec i chyba byly na jakies promocji bo za dyszke go kupilam,ale nie wiem po ile takie sa. Akurat na lato cienki polarowy. No a nastepne beda skarpecioszki od Cioci Agaty :)

A jak zaciaze to zglupieje juz to wiem,i znajac siebi to bedac w miescie zawsze bede musiala cos kupic.

ale to zupełnie normalne :) pamiętam kiedy ja bylam w ciąży z Ola miałam liste - hah bys się zdziwila. Napisalam sobie wszystko co MUSZE kupic a cala reszta to była kwestia chwili xD i kwestia tej Ola dosłownie miała tyle ciuszków ze mogłam ja przebierać co godzine :zawstydzona/y: Ale nie da się przejść obojętnie obok niektórych nosz sa tak sliczne ze zawsze tylko proszę Ł. czy mogę kupic a on tylko - idziemy idziemy kotek, nic nie widze, nic nie slysze :-D

he he to tak jak moj Ł. tez zawsze odwraca uwage,albo tekstem typu mowilas cos,ale ja nic nie widze no nic tu nie ma no,no chodz bo nie zdarzymy. Ale w sumie dobrze bo iwem ze jakbym miala wiecej rzeczy to by bardziej te nie powodzenia bolaly,patrzyla bym na te ubranka i wmawiala sobie ze one tu czekaja i leza i po co bez celu. A tak to potem w pelni sie oddam szalnstwu.

No ja Wam powiem że mój M ma tak samo z banią jak ja na punkcie ciuszków, łóżeczek, jeździków. Np potrafi nagle w galerii powiedzieć "oo smyk! Wchodzimy popatrzeć?" :-D także boję się ilości wszystkiego jaka na pewno zakupimy :-)
Mi się trochę humor poprawił, byłam u szwagierki i razem z jeszcze jedną szwagierką posiedziałyśmy sobie, pogadałyśmy i wypiłyśmy po piwku smakowym.. Na trochę nie myslalam więc mi się poprawiło :-)

No widzisz natka,mozna? mozna!

Akcesoria dla dzieci są takie słodkie, że bardzo często się im oprzeć juz teraz a co będzie jak już zajdziemy...

natka ja uwielbiam Smyka :tak:ale glownie dlatego, ze maja na prawde wiele promocji i nie raz ciuszki dla Olci kupujemy tam za male pieniazki. Ogolnie uwielbiam male skarpetuszki :-D

patu$ka my mamy komode w pokoju, jedna, która nie została zagospodarowana na początku, a teraz trzymam tam wlasnie ciuszki dla przyszłej fasolci. Czasem zagladne, ale nie boli mnie to, raczej cieszy ze takie wszystko ladne :laugh2:Ola kiedyś mowi ze ona może oddac jakies ciuszki po swojej lalce haha:rofl2:

Zmykam pomalutku, zmeczona jestem i klatka piersiowa dokucza bardzo z ramionami. Milego wieczorku Sloneczka :**

reklama
He he:) jak mowa o ciuszkach, łóżeczkach i wózeczkach to oto jestem:))
Mikołajowi ciuszki kupuję przeważnie używane na allegro. Takie maluchy ciuszków nie niszczą:) Mój dopiero zaczyna teraz plamić i wycierać:) A to już rozmiary 80-86-92:) Tak w ogóle to ja jestem maniaczka jeśli chodzi o ciuszki dla dzieci:) Te z których Mikuś już wyrósł - do rozmiaru 74- mam schowane w dziewięciu wielkich kartonach:) Ba- karton ciuszków mam już dla Lilianki jakby co:))) Wózeczek mamy nowy taki- Tako Acoustic 4w1 Tako Acoustic 4w1 tylko w kolorze grafitowym na chromowanym stelażu. Jakoś konkretnie tego to nie mogę w necie znaleźć. Łózeczko mamy takie- Drewex Łóżeczko Laura Mocca op bok + materac GP (3305271938) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry