• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

nuska ja wlasnie taki wozek co pokazalas w linku polecam :)
kola musza byc skretne jak dla mnie :) i ten wozek jest tyou mniejszych ze do auta spokojnie wejdzie :) tak wiec ja nie musialam juz spacerowki kupowac.

ja pewnie bede cos w tym stylu kupowac :)

spalam do 11 hahahaha

reklama
Akuku paczuszka doszla. Az sie rozplakalam jak zobaczylam te skarpetki. Sa Boskie :) Teraz bede ciagle na nie patrzec,az sie na wciagam tych fluidkow...

A te chlopiece sa takie urocze...

Dziekuje i mam nadzieje ze przyniosa mi szczescie :)

akuku mnie się bardzo takie wózeczki podobają, choć nie rozgladalam się zbytnio za Nimi, ale bardzo ladne sa i funkcjonalne ( wiele maja procz samego wozka ). My jeszcze auta nie mamy, na razie na pol z rodzicami ale oni maja dwa auta z czego jedno dostala siostra Łukasza, a Focus jest na spole z Nami :)
Fajnie byłoby się kiedyś dorobić swojego własnego ale wiem jakie to koszty, i chyba na razie troszkę Nas to przerasta :/

patu$ka wsadz skarpetuchy pod podusie i Niech Ci przyniosą szczęście :) baaaa !! na pewno Ci je przyniosą :tak:

Ide po Olcie do Szkoly :*

hej dziolchy :)

ja zaraz na lotnikso.
trzymajcie kciuki:
by samolot wylecial o czasie
zeby wyladowal tam gdzie powinien :)
zebym zdazyla na autobus i nie mkusiala koczowac na lotnisku ..

do juterka :)

Cześć dziewczynki :-) ja już po pracy i obiadku a teraz do nauki... Jutro jadę do wrocławia, mam ostatni egzamin (i ostatni zjazd) także mam nadzieję, że zaliczę :-) i czekam już na sobotę za tydzień :P żeby wreszcie się wyspać :-)
Akuku miłej podróży :-)
Kasiol a Ty dużo jeszcze weekendów na kurs musisz jechać?
Nuuuśka jak tam się dziś czujesz?
Patu$ka niech skarpetuszki przyniosą Ci (a właściwie Wam) szczęście :*

hej dziewczyny ja dzis bylam w tym zakichanym up doslownie 5 minut i ot to cale szkolenie....

teraz weszlam do domu bo bylismy z Ł na cmentarzu dzis 5 rocznica smierci tescia. jak ten czas leci...

Ogolnie czekam na CLO i za tydzien do dziela

reklama
Patu$ka ja dziś pierwszy dzień z CLO. Niedługo będę brała, ale najpierw kolację zjem.
Co do czasu to masz rację, bardzo szybko leci... Wydaje się jakby to było wczoraj jak zmarła moja babcia, a to już 3 lata... my właśnie ostatnio też byliśmy na cmentarzu, na grobie mojej babci i przy okazji podjechaliśmy też na grób teściowej (z tym że ja nie miałam okazji poznać mojej teściowej bo M. był dzieckiem kiedy zmarła. Także znam ją tylko ze zdjęć i opowieści). Kruche jest to życie niestety...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry