• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Cześć dziewczynki :*
Ja też nie miałam wcześniej jak.wejść tylko rano na szybko na wykres temp naniosłam :-) kurde znowu mam plamienie po @, przypuszczam ze to przez clo bo nigdy wcześniej tego nie mialam, dopiero odkad zaczelam kuracje... :/
Zaraz wyjezdzam z Wroclawia więc jeszcze trochę i bede w domu :-)

hej dziewczynki :****
Mialam dziś zalatany dzień, byliśmy za zakupach, wcześniej u tesciow na obiedzie i zeszlo Nam do 19 :zawstydzona/y:Ale zrobiliśmy zakupki na caly miesiąc, wiec już spokoj bynajmniej z tym jest :)
Zrobilam zapas lekow, kupiłam m.in. Castagnus i powiem Wam, ze za miesiąc kupuje na allegro - tam był po 15zł a w aptece zaplacilam 42zł za dwa opakowania :crazy:No ale może cos pomoze, Ł. stwierdził, ze jak on likwiduje stan napięcia przedmiesiączkowego to powinnam go brac codziennie xD
Mam pytanko, ale nie wiem czy Wy będziecie mi w stanie pomoc, czy pytanko bezpośrednio kierowac do kasiolka. Mianowicie, na opakowaniu pisze, ze zazywa się go przez 90dni. A potem ? Przerwa np.miesieczna i można wrocic do tego ? I najważniejsze - czy mogę go zacząć brac od jutra np., czy poczekać na @ i dopiero wtedy od 1dc ? Jak myślicie ?
w ogole zbiera się na burze aaaaaa!!!! a w malopolsce dziś podobno gradobicie i ulewa taka ze nie można było ulicami przejechać :/

Milego wieczorku myszki :***

Nuska wiem ze bierze sie 90 dni, a kiedy mozna wznoeic to najlepiej ginki zapytac, a brac mozesz teraz nie musisz czekac do 1 dc.
A I pamietaj by odstawic.po pozytywnym tescie ciazowym.

hej kochane:)
jestem już:)
natka na szczęście już ostatni zjazd , teraz tylko 22 egzamin i koniec:) przyznam tez te weckendy poza domem pare razy weszły mi w parade:)
akuku tez tak kiedys latałam-pracowałam w Londynie a studiowałamw Polsce i jak głupia latałam na egzamin i szybko spowrotem-a na dodatek jescze torby wałówki z Polski targałam,aż mi raz kółka poszły i myslałam ,ze zwariuje z tymi tobołami:)mam nadzieje ,że ty nie szlalejesz tak:)
nuśśka podobno najlepiej brac od poczatku cyklu-ale na opakowaniu o tym nie piszą-tylko na forach:) ja brałam od 4 dc i polecam bardzo na obolałe i ciężkie piersi i na nerwa też działa:)chyba trzeba zrobic małą przerwe po 90 dniach:)
patu$ tez miałam kiedys taką tortownice z tesco, która nie dość ze przepuściła galaretke-to przy myci się całkiem popsuła,już jest oddana na złom na szczescie:)
do jutra:***************

Hej dziewczynki :*
Ja już od 9:00 na zajęciach siedzę... Ale mi się spać chce :/ a o 16:30 jeszcze ten egzamin.. Trzymajcie kciuki :-)
Co do kwietniówek to widziałam właśnie.. Tylko my pechowe jakieś :-(

eee, spokonie, i na nas przyjdzie pora ;)

heja! u mnie dzis cieplusio az milo. Zrobilam sernik na zimno al emoja tortownica przepuscila mi galaretke i galaretka przeleciala na dno i czesc wyleciala po bokach,co za kur*** guwno i to nowa tortownica! Ale jestem wsciekla a tak sie napracowalam. Jak tylko sie zastygnie o ile nie zapaskudzi mi calej lodowki zobcze co wyszlo jak kicha to trudno takie sie zje z galaretka na spodzie ale jak Bozie kocham wypiernicze ta tortownice!

hmmm, ja zawsze tortownice na złączeniach smaruję masłem i nic mi nie wycieka.

.............

...bry.

Co znacza "krótka przerwa po Castagnusie" ? Miesiac ? Dłużej? Ja czytalam ze jesli lekarz zaleci mozna brac dłużej.

Hej :-)
Nuuuśka zakupy na cały miesiąc? :-D wow, ambitnie :-)
Kasiol no po pewnym czasie człowiek się przyzwyczaja do tych weekendowyvh zjazdów. Choć powiem Ci że te ostatnie już mnie meczyły.. Więcej snu mi trzeba ;-) Ja na szczęście miałam ostatni teraz :-) więc w sobotę śpię do upadłego :-D

Lecę niedługo do pracy :-) miłego dnia :-)

hej :*

natka znaczy sie zakupki na caly miesiąc chemii, żarelka dla kotow, zwirku, i innych *******ek, bo jedzenie to na bieżąco :P:P Zawsze tak robimy, bo wygodniej, a i nie raz czasu brakuje żeby gdzies skoczyć, wiec staramy sie wygospodarować jedno popołudnie, kiedy mamy duuuuzo czasu żeby spokojnie pochodzić po sklepach. :):)

akuku no wlasnie przecież Ty tez Kochana bralas Castagnus swego czasu, ale z tego co pamiętam króciutko tak ? Czyli mówisz, ze mogę zacząć dziś już,a wiec zaczynam :-) Wedlug instrukcji po 2 tabletki rano :)

kasiol Ty wiesz ze ja go glownie biore z powodu tego co wiele dziewuszek wyczytalo :> Może akurat cos pomoze, a jeśli po 3 miesiącach nie będzie rezultatu to mysle, ze wtedy za 3 miesiące przezuce sie na czystego niepokalka, skoro tu musi być przerwa. Tobie po Nim bardzo ladnie sie cykl wyregulowal prawda ? Bo w zeszłym miesiącu miałas 1 cykl brania go ? :)

tysia no właśnie nie wiem ile to krotka przerwa, bo na opakowaniu przeczytałam ze bierze sie go przez 90dni i potem...no wlasnie ? Co potem ? Mysle,ze jak już będę przy końcu 3 miesiąca brania go, przejde sie do ginki i porozmawiam z Nia, bo biore go nie z jej polecenia, tylko ze tak powiem, ze swojego własnego i dziewczyn z forum. Na pewno nie zaszkodzi, a może pomoc :happy2:

Choc co ja pisze !!! jakie trzy miesiące i potem co ....przecież Nam uda już w czerwcu wiec nie ma sie czym martwic !!! :-):-)

reklama
dzien dobry dziewczynki. My wczoraj bylismy z Ł na urodzinach jego kolegi. Jutro wizytka ciekawa jestem jak pecholki. pewnie w piatek dostane zastrzyk i do dziela.

Codziennie wpatruj sie wte skarpetki i tak sobie powtarzam " Patrycja wyluzuj w czerwcu sie uda"

Nic mi sie nie chce dzis kompletnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry