• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Natka no trudno. Wlasnie moj samolot londuje i wylecimy o 21.15 czyli nie jest tak zle :-)

Kupilam sobie gumy ale wyzuciam , bo z tej siatki smieci zrobilem hehe...

reklama
natka wiec jednak @ hmmm nastpny cykl jest nasz musi byc nasz bo my obie terminy mamy podobne @ to i dzidiolki byly by podobnej daty :)

Akuku mam nazijee ze spokojnie wyladowalas i dobrze sie czujesz:)

Patuska tak dolecialam :D:D dziekuje :)

Natka a jednak @ :( no nic teraz czekamy na nastepny cykl i trzymam za niego mocno kciuki :D:D ;-)

wogle nie wierze ze adnej z was sie nie udalo :confused2::no::wściekła/y::crazy:

ale uda sie, bo jak mi sie udalo po takim czasie to i wam sie uda :D

Wczoraj rozmawialam z bratowa i mowie ze mi sie nie sni nic zwiazane z ciaza...i dzis mi sie snilo ze bylam na usg w 12 tyg jakos i babka mi odrazu powiedziala bedzie chlopiec...widzi pani te posladki i tu siusiak merda :P:P

najlepsze ze ja zareagowalam placzem bo to byla 4 ciaza i 4 syn !! hahaha

Akuku za bardzo myslisz o corce. Tak jak nuuska chyba mi pisala czy natka ze jaks ie o czyms za duz mysli to potems ie odzwierciedla to w snach.

Napewno bedzie to zdrowy dzidzius. Ale ja i tak mysle ze to bedzie chlopak :)

nie wiem tak jakos...;-)

Patuska no powiem Ci ze jak mysle kto to tak wbrzuchu to tylko dziewuszke widze :P:P ale nie bede plakac jak bedzie syn :)
ale chce szybko wiedziec zeby tez nie wmawiac sobie ze cora przez 9 miesiecy bo faktycznie pozniej moge miec depresje jakas :P:P
ale mam przeczucie ze bedzie cora, nie wiem jakos tak mam :D
ale dziekuje ze nastawiasz mnie na syna, bo wiem ze juz z 2 mnie m na syna nastawial i dobrze robil :P

najwazniejsze by zdrowe bylo :)

dziewczyny ze 3 dni temu dosatalm jakies syfki na udach, ale z zewnetrznych stron wiec to nie potowki, juz sie zastanawialam czy moze rozyczka ? nawet nie wiem jak wyglada bo nie miala...wczoraj na dekoldzie a dzis cale czolo wypryszcza mnie na maxa, nie pamietam bym miala tak z chlopcami ;/;/
ale to syki jak nic :(
no nic bede chodzic pryszczata hahaha

Akuku ty biegiem do lekarza bo jak to rozyczka moze byc nie ciekawie. W pierwszym trymestrze jest bardzo duzym zagrozeniem dla plodu.

Moze ktrorys z chlopcow przyniosl. jesli nie przechodzials i nie bylas szczepiona moze byc groznie.
A rozyczka o wlasnei takie jak makiem zasiane krostki,powiekszone wezly chlonne goraczka zle samopoczucie oslabienie

reklama
Witam. Ale naprodukowałyście :szok:

U mnie @ zawitała także dołączam do staraczek na kolejny cykl.

Natka, Kasiol - no nie wierze że się nie udało...... Byłam pewna że u was będą dwie kreseczki....

Słuchajcie., czy poziom prolaktyny mozna badac w dowolnym momencie cyklu czy tylko w okreslonych dniach?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry