• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Ach dziewczynki do bani to wszystko :/ nie udało mi się zrobić tej bety bo pobierają tylko do 10:30. I zostaje tylko czekać. Cóż, zobaczymy . Ale wydaje mi się że @ przyjdzie i że nie ma co sugerować się testem po takim czasie. Gdyby coś było to wyszedłby od razu a nie po jakiejś godzinie.
Akuku brak słów na tą lekarke :/ spróbuj może z tym zwolnieniem od polskiego gina.

reklama
Natka a wklej zdjecie testu ?? bierzesz dalej dupka?
Jutro idziesz na betke?
No sprobuje, bo kurcze nie widzi mi sie teraz miedzy mdlosciami a snem jeszcze pchac wozki...
No nic to zobaczymy jak to bedzie :-(

natka nie denerwuj się ani nie nastawiaj negatywnie ok ?!!! masz bardzo ladna tempke, to ze test wyszedł pozytywny po 10 minutach to co z tego ???? Mnie i po godzinie ani dwóch jak robiłam nie pojawily się dwie krechy wiec może to fasolcia ?
Czekamy spokojnie na betke i zobaczymy.
Grunt to pozytywne myslenie, ja np. pol h temu zrobiłam sobie pierwsza w zyciu lewatywę i jestem sama z siebie dumna:P:P
Daj znac jak tylko będziesz miała wyniki, bo ja będę tu dopiero w srode ( jutro caly dzień będę na sali pooperacyjnej).

Spokojnego wieczoru dziewczynki:*:*:***

Na betę i tak nie pójdę bo nie mam jak- jutro zaczynam o 7:00 nową pracę. Zdjęcia nie mam, bo ciężko mi zrobić telefonem na tyle wyraźne żeby było widać tego bledziocha :/ zobaczę jutro tempkę, w razie czego powtórzę test- mam 10 mIU także zobaczymy... chyba że @ przyjdzie :/ tempka na razie dziwna jakaś. Czasami mierzyłam w dzień, dzisiaj też i mam 37,14. Wiem że tempka mierzona w dzień nic nie znaczy ale to nie zmienia faktu, że jest dziwna...

Nuuuśka trzymam kciuki jutro :* będzie wszystko dobrze także nie martw się!

Nuska trzymam kciuki :-) i co straszna ta lewatywa ??

Natka ja bym poszla na bete tak czy siak:-) aa juz doczytalam ze nie masz jak, szkoda. Ale zrob jutro tescik jak bedzie taki jak dzisiaj to moze jednak fasolka, bo beta wzrasta co 48 godz. i jutro moze byc test taki jak dzis.
Ale dla pocieszenia powiem Ci ze moja jedna forumowa kolezanka zrobila test, zaplakala sie ze negatywny... Po 3 godz wyjela go ze smietnika zdjela ten caly plastik.i pod swiatlo zobaczyla cien cienia i tak ze 3 dni jej lepnie wychodzily, a teraz jest jakos w polowie ciazy. Wiec wszystko zalezy jak chormon wzrasta.
Trzymam kciuki.

nuśśska trzymam kciuki :) powodzenia Kochana, czekamy na wieści :)oby czas szybko zleciał i zaraz do nas napiszesz:)

natka mi nigdy nie wyszedł test pozytywny ani po 10 min, ani po godzinie, ani po 2 dniach:) a mam testów starych całą szafke:) zrób test jutro:)
akuku ale maja podejscie w tej UK, ton chyba jedynny minus do podejścia do rodziny...ja poszłabym do polskiego lekarza!!!
patu$ a ty kiedy do gina teraz? jak teraz z kuracją ?

kasiol teraz wizyte mam 11 czer. o 19 jesli @ przyjdzie o czasie 5 to wtedy bylby 7 dc lekarz ma zobaczyc jak pechle jak beda mialy ok 19 mm to dostaje pregnyl. A jak beda jeszcze male to w piatek kolejna wizyta.Mam jeszcze dwie kuracje z CLO i przerwa w trakcie przerwy powtarzamy badania. Juz odlozylam kaske na Ł plemniory i posiew i na swoje horony. Bo skierowanie od ginka sie nie lczy musi byc od endo a ten moj nie ma specjalizacji a na wizyte u endo musialabym do wrzesnia czekac takie kolejki.

Zrobie sobie prywatnie. No chyba ze zaciaze.

natka no dzis masz 14dpo test mogl wyjsc blady. Czekaj do jutra jak tempka jeszcze poleci to @ na bank.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry