• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

a ja bym jednak mimo wszystko obstawiala ze owu odbyla się w tym cyklu u Ciebie, no bo tempka jest wyzsza, a wszystkiego na leki tez nie możemy zwalac :blink: Bądź dobrej myśli, i nie smuc się bo na pewno będzie dobrze !! Ja Ci to mowie, a wiesz ze rzadko kiedy się myle ( choć para gaf już było ) ale ja wiem, ze już niedługo zobaczysz dwie kreseczki tak upragnione i wyczekane :* Zaslugujesz na to.

Ide zjeść kolacje i nyny. Jutro wczesna pobudka. Będę pisać na bieżąco czy jeszcze nie nawialam :P

reklama
Nuuuśka kochana, będę trzymać za Ciebie kciuki! I ani mi się waż nawiać hehe :-D wszystko będzie dobrze :-) będziemy wszystkie w kontakcie :-)
Patu$ka myślę że limit niepowodzeń wyczerpaliście i teraz już musi iść wszystko ku dobremu :-)

Patuska no to czekamy :-)

Nuska pewnie ze nie nawiejesz bo przeciez szukasz pomocy :-P i tak szczesciara jestes ze szybko.Cie przyjeli.

Natka jutro testujesz.?? A betke tez idziesz robic ??

Kasiolku jak sie czujesz kochana ??

My bylismy na slacerku, potem dzieci do wanny, ale Alex jest ciezki:-P
Staram sie ich nie dzwigac ale czasem trzeba.

Jutro lece d ok pl. trzymajcie kciuki za samolot coby wyladowal na lotnisku w gdansku bez zadnych problemow :-)
Juz sie odprawilam i wracam w piatek w nocy.

Ide spac bo mnie muli co chwile hehe

akuku tak, testuję jutro. Co do betki to jeszcze się zastanawiam, ale pewnie dla pewności pójdę.
Miłej podróży kochana :-)

Też zbieram się do łóżka. Co prawda M wraca dopiero po 1 z pracy ale chyba nie doczekam tego bo strasznie mnie muli :-) dobranoc dziewczynki :* trzymajcie kciuki jutro :-)

hej
natka i co:)???????????
akuku miłej i bezpieczniej podróży:)wczoraj czasu nie miałam sie odezwać;/
dziś dzwonie do ginki sie umówić na wizytke -tym razem pierwszą prywatnie:) mam nadzieje ,ze jakoś blisko ovu co by mi potwierdziła jakby miała wystapić:)Castagnusa łykam bo jest rewelacyjny-mniejsze bóle w trakcie@ i o wiele mniejsze przed :)
patu$ka, nuśśka CZERWIEC MUSI BYĆ SZCZĘSLIWY DLA NAS:)
patu$ka byłas w Licheniu a ja piekłam placek Watykański i prosiłam o jeszcze chociaż jedno maleństwo:)

Ostatnia edycja:
Kasiol ale wiesz ze castangusa lyka sie 3 miesiace ??
No chyba ze wczesniej w ciaze zajdziesz czego Ci zycze z calego serca. :-)

Natka no pisz nam tutaj ;-)

Milego dnia.

Hej, tempka poleciała w dół, test negatywny. Także miałam rację, że nic z tego :-( cóż, czekamy więc na @. A poza tym pogoda do bani więc nic się nie chce... Miłego dnia :*

natka szkoda ,że spadła -wiem co czujesz... ale spójż na ten cykl jaki piękny, jaki już poprawny, zdarza się że juz w pierwszym miesiącu kuracji udaje sie zafasolkować ,ale większości dopiero w kolejnych miesiącach, trzymam kciuki mocniej jeszcze!!!

reklama
kasiol masz caly ten zestaw do tego placka? O mamciu ja ostatni raz go jadlam jak mialam z 9 lat :)

U mnie tempka powoli w dol wiec @ juz tuz tuz.

Natka hmmm nie dobrze ze tempka w dol :( ale owu byla wykres ladny czytelny :) czekamy na nastepny cykl. Musi byc Nasz

Nuuska trzymam &&&&&&&&&&&&

Akuku spokojnej podrozy :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry