• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Tez mysle, ze u mnie to cykl bezowu choć w sumie fajnie byłoby jakby jednak się odbyla ale no hmm....ta tempka jest zastanawiajaca.
Ale dziś z kolei były bole czysto na owu wiec sama już nie wiem :|
Musze zacząć się pakowac, ale jakos zupełnie nie mam do tego glowy uch.
Pogoda ladniejsza niż wczoraj, wyszlo trochę slonka.

natka a co się podzialo ze się poklociliscie ??? :crazy: Masz mój nr ?? kiedy będziesz po raz kolejny testować Kochana?.

reklama
Natka 2x 5000 j czyli 10 tysiecy.

Bylismy w Licheniu pomodlic sie o szybkie poczecie maluszka :)

mam trzy kartki pocztowe z Lichenia dzis kupione chce ktoras? To moge wyslac poczta :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja bym caly dzien spala no masakra jakas , chodze nietomna :/:/No i mdlosci, dzis jeszczs gorsze ... Spalam od 10 do 14 a przeciez spalam cala noc. Teraz tez bym poszla spac, wiec maskara. A m mowi do mnie ze nie rozumiem jak tak mozna spac, ze mdlosci to rozumie ale spac i byc zmeczonym?? Ja tez tego nie rozumiem i ciejawe ile to wytrzyma. Tzn kiedy zacznie sie czepiac. A najgorsze ze nie da sie nad tym zapanowac. Tzn.zaczyna mnie bole, tak glowa ze musze sie polozyc do tego mam dreszcze i nawet jak sie przebudze to dalej boli i zimno, dopiero jak sie wyspie robi mi sie cieplo :/:/

no nic ciesze sie ze w ciazy jestem i widocznie organizm potrzebuje snu skoro tak reaguje ;/

Patuska a mi sie wydaje ze jestes po owu bo tu chodzi o tempke na wykresie jak skoczy :-) a to ze w pierwszej polowie tez Ci skoczyla to znacze ze wtedy tez byla proba do owulki.

Nuska pakuj sie i sie nke stresuj :-) bedzie dobrze :-( tymbardziej ze my tu kciukaski trzymamy.

Natka no ladna tempka ladna :-)
Ja to bym dodala, bo ja zawsze dodawalam jak mialam za krotki sen :-)
I zaburzenie zaznacz:-)

Nuuuśka nie mam Twojego nru ale chyba na "bla bla" gdzieś podawałaś? Poszukam :-) pokłóciliśmy się o pierdoły jakieś- ja drażliwa, wszystko mnie wkurzało i denerwowałam się że ciągle gra. No i tak od słowa do słowa się zaczęło... Ale pojechał na egzamin i jak wrócił to się pogodziliśmy :-)

Patu$ka to miałam taką samą i pęcherzyki pękły :-) także Tobie też ładnie popękają na pewno :-)

Akuku jakbym dodała do tej temperatury te 0,15 to by prawie 37 st było. A takiej tempki jeszcze nigdy nie miałam...

natka najważniejsze, ze już się pogodziliście :))) Czasem klotnie sa potrzebne, nudno byłoby gdyby każdy związek był idealny, bo w końcu nie ma idealnych ludzi wiec czasem takie "dotarcie się" jest potrzebne :tak:
Wklejam poniżej zdjęcia owu testow - u góry z piątku, na dole, dzisiejszy poranny. Wiem,ze ten cykl jest prawopodobnie bezowu ale dziś jeszcze te boleści jak przy owu, tescior poztywny a tempka do bani :no:

Zobacz załącznik 562635

Akuku ale czy lutek tak czy siak by jej nie zahamowal?No nie wiem,jak dla mnie za maly skok. AL eokaze sie jak cykl sie wydluzy to mozliwe ze cos sie tam dzialo.

natka najwazniejejsze ze juz pogodzeni:-)

reklama
za trzy dni ma sie pojawic @ i w sumie wygladam i czuje sie jakby juz miala nadejsc. Wiec to kwestia czasu wole zeby przyszla o czasie.

Dzis z Ł bylismy sie pomodlic o szybkie poczecie. W Licheniu jest zgromadzenie dla malzenst bezdzietnych i tam ksieza pomagaja duchowo i przez modlitwe,ale dla mnie sama modlitwa to za malo. tu trzeba dzialac farmakologicznie. Zazyla katoliczka ni ejestem do kosciola chodze jak mi sie zachce ale modlic sie modle czesto bo uwazam ze kosciol to nie budynek a caly otaczajacy nas swiat i ludzie dookola nas. A sami ksieza to czarna mafia. Dla mnie to nie sa przedstawiciele Boga bo kazdym z nich jestesmy my ja ty czy ktos inny,tylko maszynki do zbierania i zdzierania kasy z tych zagorzalych katolikow.

Ale dobra koniec o tym bo to temat rzeka.

Mysle ze sama modlitwa mi pomogla se wyciszyc i przygotowac. A moze cos pomoglo,chce w to wierzyc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry