Akuku
Fanka BB :)
Patuska na szczescie oni nie wrzucaja do wozka czego po padnie i nie robia mi histerii jak czegos nie kupie:-)
ogolnie mam grzeczne dzieci, ale dzis wstapil w nich diabel
ale razja tez taka,ze ja z nimi po sklepach nie chodze, bo nie mam takiej potrzeby :-) po centrum tez nie chodze z nimi, zadko przy ulicach ruchliwych. Bo mamy auta i wszedzie jezdzimy, a biegaja na placach zabaw gdzie nie musze im zwracac co sekunde uwagi i trzymac za rece.
Tak wiec nauczeni nie sa.
Alex sie pilnuje, ale Victor jest przyzwyczajony ze kazdy na niego zwraca uwage i mysle ze kazde dziecko musi sie zgubic zeby zaczac rozumiec ze musi sie pilnowac.
Dzis na obiad kupilam gotowe pierogi i byly pycha a przynajmniej sie nie narobilam
choc uwielbiam gotowac ale teraz jakos nie mam weny
i te zapachy
A i nie wiem ale to ze jest mama mnie dezorganizuje bo jednak jak wiem ze musze liczyc sama na siebie to wszystko zrobie juz od rana a tak to jednak jednabprzez druga patrzy
i jeszcze m w domu wiec 3 doroslych hehe.
A ja bylam sto razy lepiej zorganizowama sama :-) wszystko bylo zrobione co do godziny, i ciasta pieklam, a teraz leniwa jestem...
Wiec mama w sierpniu zostanie w pl na jakis czas a ja wroce do normalnosci :-)
ogolnie mam grzeczne dzieci, ale dzis wstapil w nich diabel
Tak wiec nauczeni nie sa.
Alex sie pilnuje, ale Victor jest przyzwyczajony ze kazdy na niego zwraca uwage i mysle ze kazde dziecko musi sie zgubic zeby zaczac rozumiec ze musi sie pilnowac.
Dzis na obiad kupilam gotowe pierogi i byly pycha a przynajmniej sie nie narobilam
A i nie wiem ale to ze jest mama mnie dezorganizuje bo jednak jak wiem ze musze liczyc sama na siebie to wszystko zrobie juz od rana a tak to jednak jednabprzez druga patrzy
A ja bylam sto razy lepiej zorganizowama sama :-) wszystko bylo zrobione co do godziny, i ciasta pieklam, a teraz leniwa jestem...
Wiec mama w sierpniu zostanie w pl na jakis czas a ja wroce do normalnosci :-)

Zreszta ja i pierogi i spaghetti uwielbiam ale spaghetti Łukaszowe bo on robi z mięskiem i jest najlepsze pod sloncem