• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej
Jeszcze mialam pokazac wam jakie skarpetuszki kupilam dla dzidzi jesli to corka :-P
Zdjecie robione wieczorem wiec troszke kolor zmieniony moze pozniej zmienie :-)

reklama
hejka! czekoladka dziewczynka jak fajnie. Ja na moment teraz jestem tuz przed @ czuje sie fatalnie i byle co doprowadza mnie do szalu i placzu wiec nie bede tu tak zagladac bo od czytania o ciazach dzidziusiach zdjec usg to wycx mi sie chce.

kasiol @ powinna byc w terminie dzis ostatni dzien z lutkiem wiec albo przyjdzie o czasie (bynajmniej sie tak czuje) to ok a jaks ie spozni to trudno wazne zeby tej torbieli nie bylo. Ale luteina miala pomoc sie wchlonac.

Akuku piekne skarpetki jak ja bym chciala moc tez takie kupic.

DObra milego dnia bo zaraz sie porycze!

Patuska wiek jak sie zle czujesz.:-( i to rozumie :-( pamietam jak ja sie czulam, doskonale pamietam.
Kochana ja Ci kupie i wysle yakie skarpwtki i dla chlopca i dla dziewczyki , wysle z dobrymi fluidkami i zobaczysz ze niedlugo jedne z nich ubierzesz. Podaj mi na pw Twoj adres :-) ja mowie serio i nie ma opcji zebys sie nie zgodzila. Wysylam i koniec :-)
Wysle Ci teraz z polski jak bede czyli we wtorek jakos :-)
Zobaczysz niedlugo sie uda :-)
ja caly czas mysle ze Ty po owu jestes. Kiedy do gina idziesz ?? Moze sie umow niech zobaczy ??
Buziaki.

hej dziewczynki :***

U mnie dziś bez zmian, tempka się nie ruszyla niestety, natomiast coraz bardziej boli mnie gardlo :no:kurde tylko nie choróbsko bo zwariuje !!!!

czekoladka gratuluje dziewczynki :) super !

akuku sliczne buciki :D

natka co u Ciebie jak dzisiejsza tempka ???

Cześć dziewczynki :*

Akuku piękne skarpeteczki :-) mam nadzieję, że niedługo też będę mogła takie kupić, zresztą wszystkie po kolei będziemy! :-)

Patu$ka spójrz na to optymistycznie- @ szybko przyjdzie to szybciej zaczniecie nowe staranka :-) wiem, że jest Ci ciężko, domyślam się jak się czujesz :-( ale kurcze no musi się w końcu udać! Kochana nie załamuj się... Będzie dobrze, nie ma innej opcji :*

Nuuuśka zdrowia życzę! Oby Cię tylko jakieś choróbsko nie rozłożyło (tfu, tfu!) :*

U mnie dziś pogoda fatalna. Leje od samego rana i jest strasznie szaro :-( mój mąż w szkole, później do pracy, także dzisiaj siedzę sama. Miałam wybrać się do rodziców ale ta pogoda jakoś naprawdę nie zachęca... Tempka nadal wysoko, choć jakby się tak bliżej przyjrzeć to ma tendencję malejącą (delikatnie ale jednak idzie w dół). Nie wiem czemu ale jakoś tracę nadzieję na ten cykl. Zresztą zaczynają mi się jakieś "humorki" więc pewnie @ się zbliża. Rzadko, bo rzadko ale zdarzają mi się takie humorki przed @ więc pewnie to jednak to. Testować będę jutro tak jak zamierzałam, ale chyba raczej tylko tak dla świętego spokoju..
Miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
nuuska czosnek miod i mlko w ruch i juz dzialac. Bo jak pojdziesz do lekarza i dostaniesz antybiotyk to nie wiem jak to z laparo i znieczuleniem moze byc. Zeby czasem leki nie dzialaly na siebie jakos czy cos. Wiesz o co mi chodzi. Dzis widzialam kobitke po 40 juz na ostanich chodaz z trojka malych dzieci ze soba,ale mi sie qrwa przykro zrobilo. Widac ze jacys tacy biedni a dzieciakow do oporu. I takim sie udaje. Ah ta niesprawiedliwosc.

Akuku dziekuje kochana jestes :*

W ogole wszystkie jestescie. ile wy mi dajecie sily to nie macie pojecia. Az mi sie lzy pokulaly. Kurcze to ja w kolezankach tyle wsparcia nie mam.
:* :* :* buziaki dla kazdej z WAS

A co do wou to nawet jak ustawiam granice to i tak tempki ponizej linii. Ale w piatek moze pojde jakby @ sie nie pojawila. W sumie nie zaszkodzi a moze zobacze co i jak.Ale czuje sie jak na @ w sumie jeszcze gorzej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
patu$ka o lekarzu nie ma mowy nawet choćby nie wiem co przebieduje, napcham się czosnkiem przez co Ł. nie będzie ze mna spal bo powie, ze na polowanie na wampiry się chyba wybieram ale co tam :-D boze pamiętam jak on chory był i jadl czosnek dosłownie ze wszystkim to po dwóch dniach nie umiałam z nim wytrzymać w domu - tak smierdzialo wszędzie :wściekła/y:

A co do "dzieciorobów" to u mnie w przychodni jest taka kobieta. Widac, ze biede klepia, ale 5 dzieci ma ( przynajmniej tyle jest zapisanych do Nas do poradni a ile oprócz tego nie wiem. Trojke z jednym facetem, dwojke z innym ( kwestia nazwiska ) a roznica miedzy nimi jest mala jak nie wiem bo najmlodsza z tego co pamiętam ma rok, potem jest 3-letnie, 4-letnie, 5-letnie i 12-letnia dziewczyna chodzaca na szpilkach, malujaca się jak dorosla kobieta. Przyszla do przychodni wlasnie z Nia i z jeszcze jakas jedna kolo 20-tki na moje oko w 8-ym miesiącu ciąży. Masakra po prostu jak nich patrzyłam. Starszne dzieci zajmują się młodszymi, matka kolo 40-tki, nie wiem czy znowu nie była w ciąży :baffled:

natka jaki test ????? nakopie Ci do tylka jak na testowanie jeszcze stanowczo za wcześnie kochana !!!

Ostatnia edycja:
Natka qrwa mac! Za ten test wsiadam w fure gnam do Ostrowa odnajduje Cie i spieram dupsko! No mialas czekac! Ja tego testu pod uwage w ogole nie biore.

Nuuska nie cuduj tylko dzialaj polopiryne i ten miod z czosnkiem i mlekiem zeby troszke cie przeszlo. I neoangin jest bardzo dobry bynajmniej mi pomagal jako jedyny a z gardlem to cuda mialam.

A cod o wykresiku to iwesz przy tej torbieli moglo nie byc owu mimo pozytywnego testu bo torbiel moze wydziela hormony,ale nei masz co sie martwic bynajmniej na spokojnie przejdziesz ten cykl. A od nastepnego wroci do normy wszystko.

reklama
hej
u mnie dziś @ przylazła -odrazu z grubej rury:) w poniedizałek dzwonie do gian sie umówić,
natka po tyłku powinnaś dostać nie bierz z nas złego przykładu testowania przed terminem@ !!
patu$ka byle szybko przylazła i zaczynamy nowy szczęśliwy cykl kochana:*********************
akuku piękne skarpetunie dla twojej księżniczki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry