Cześć dziewczynki :*
Akuku piękne skarpeteczki :-) mam nadzieję, że niedługo też będę mogła takie kupić, zresztą wszystkie po kolei będziemy! :-)
Patu$ka spójrz na to optymistycznie- @ szybko przyjdzie to szybciej zaczniecie nowe staranka :-) wiem, że jest Ci ciężko, domyślam się jak się czujesz :-( ale kurcze no musi się w końcu udać! Kochana nie załamuj się... Będzie dobrze, nie ma innej opcji :*
Nuuuśka zdrowia życzę! Oby Cię tylko jakieś choróbsko nie rozłożyło (tfu, tfu!) :*
U mnie dziś pogoda fatalna. Leje od samego rana i jest strasznie szaro :-( mój mąż w szkole, później do pracy, także dzisiaj siedzę sama. Miałam wybrać się do rodziców ale ta pogoda jakoś naprawdę nie zachęca... Tempka nadal wysoko, choć jakby się tak bliżej przyjrzeć to ma tendencję malejącą (delikatnie ale jednak idzie w dół). Nie wiem czemu ale jakoś tracę nadzieję na ten cykl. Zresztą zaczynają mi się jakieś "humorki" więc pewnie @ się zbliża. Rzadko, bo rzadko ale zdarzają mi się takie humorki przed @ więc pewnie to jednak to. Testować będę jutro tak jak zamierzałam, ale chyba raczej tylko tak dla świętego spokoju..
Miłego dnia :-)